To mi nevychazi.
Normalni Tatra vazi 15 tun.
Tady to vypada minimalne na 22 tun.
Jestli maji baterky "jen" 3 tuny, kde se vzaly ty dalsi 4 tuny?!
eLzyx
1
@Ja Prvni 123 ono je to asi 18t vs 22t, pokud budeme srovnávat stejná auta, tedy stejnou kabinu atp. A ano, pořád tam někde lítá 1-1,5 tuny, pokud budeme počítat, že je diesel stejně těžký jako elektromotor.
Podle mě je to na pomocném rámu na baterie, dodatečné výztuhy, ale i chlazení, nebo vytápění, nebo protimrazové výstelky korby (diesel to vytápí spalinami).
Ja Prvni 123
0
@eLzyx myslim, ze ne.
Pohotovostni hmotnost 815 8x8 je 15,6 tuny.
Tohle je postavene na te moderninozovane verzi, ktera ma byt lehci.
Nevim o kolik, proto pisu cca 15 tun.
eLzyx
0
@Ja Prvni 123 ale s krátkou kabinou ... s stejnou je to 18t
kuk
0
@Ja Prvni 123 Ale todle není normální Tatra.
Arese
0
@kuk Je to tak. Tohle je elektrozkratová Tatra. Fuj tajksl!
Ja Prvni 123
0
@kuk no vzdyt to pisu, ze to neninormalni Tatra.
A ptam se, proc je o tolik tezsi.
šofér
0
@Ja Prvni 123- 6x6 váží cca tolik, 8x8 kolem 18. Zàleží, z čeho je korba a jak vysoké bočnice, či je to S1, nebo S3…je toho více, co dělá vàhu.
Ja Prvni 123
0
@šofér Nehadam se.
Znal jsem jednu, a ta mela v technicaku 15.6
Dohledatelne informace rikaji tohle😒br />
Pohotovostní hmotnost: 15 100 kg až 15 700 kgUžitečná hmotnost (náklad): až 12 000 kgMaximální celková hmotnost: 25 700 kg až 27 100 kgU modernějších civilních verzí nebo speciálních nástaveb (jako je řada Tatra TerrnO nebo speciální hasičské a vyprošťovací vozy) se může základní pohotovostní hmotnost lisit.
Normalni Tatra vazi 15 tun.
Tady to vypada minimalne na 22 tun.
Jestli maji baterky "jen" 3 tuny, kde se vzaly ty dalsi 4 tuny?!
Podle mě je to na pomocném rámu na baterie, dodatečné výztuhy, ale i chlazení, nebo vytápění, nebo protimrazové výstelky korby (diesel to vytápí spalinami).
Pohotovostni hmotnost 815 8x8 je 15,6 tuny.
Tohle je postavene na te moderninozovane verzi, ktera ma byt lehci.
Nevim o kolik, proto pisu cca 15 tun.
A ptam se, proc je o tolik tezsi.
Znal jsem jednu, a ta mela v technicaku 15.6
Dohledatelne informace rikaji tohle😒br /> Pohotovostní hmotnost: 15 100 kg až 15 700 kgUžitečná hmotnost (náklad): až 12 000 kgMaximální celková hmotnost: 25 700 kg až 27 100 kgU modernějších civilních verzí nebo speciálních nástaveb (jako je řada Tatra TerrnO nebo speciální hasičské a vyprošťovací vozy) se může základní pohotovostní hmotnost lisit.