Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Volkswagen Passat B4: Policejní vlajková loď

36 komentářů

Lord Owl
B4 je doposud nejkrásnější Passat. VR6 to mělo i v civilní verzi. Škoda, že už všechny shnili, rád bych jich na cestách viděl více....
rohYpnol
@Lord Owl
B4 byla opravdu dobrá. Rozhodně všechny nesnily, protože obecně příliš nehnily. Ale je to samozřejmě již veterán, takže umřely obecně na stáří a z toho vypývající problémy.

Ale nejlepší/nejkrásnější za mě rozhodně nebyla. B5 byla podle mě lepší a za nejlepší považuji B5.5.
vencelín
@rohYpnol
"Nerezový" Rohypnol nezklamal a bude nás tu skálopevně přesvědčovat jak VW a Škodovky vůbec, ale vůbec nereznou 😁.....

Co naplat že člověk spíše potká jedničkovou Lagunu, či dokonce áčkovou Vectru než Prassata B4, jenž dávno skončil smeten koštátkem coby haldička koroze 😊.

Když vidím nějaký VW či Škodovku, tak se vždycky nad tím zrezlíkem pousměju (a že to v 99 % to jsou zrezlíci) že nějaký zaslepenec setrvale přesvědčuje o opaku než jaký obraz poskytuje reálný život.........
rohYpnol
@vencelín
O tvých znalostech jsme se přesvědčili v debatě u Fordu Focus... 😁
vencelín
@rohYpnol
Právě, proto píší "nerezový" Rohypnol 😊. My už "víme" že jen VW a Škoda zkrátka nikdy, píši ABSOLUTNĚ NIKDY nerezly, nezreznou a nezreznou a budou věčné........

Váš přístup lze chápat pouze v případě, že jste šťastným majitelem vozu koncernu VW vlastnící jediný prototyp z limitované edice Stainless Edition, která se do sériové výroby bohužel nikdy nedostala.
rohYpnol
@vencelín
Vtipné, ale bohužel, skutečnost a realita hovoří jasně proti tobě. Focus I hnil. Focus II hnil. Octavie a Passaty ne.
KANKUNEN
@rohYpnol Pane geniální, to je škoda, že máš na světě tu smůlu a Fiala ti zkazil život, být tam v kuse Turek, už jsi mohl mít restomod Pašíka TDI bez filtru a nemusel si jezdit tím svým vrakem, kdy cena lítá podle stavu nafty v nádrži.
rohYpnol
@KANKUNEN
pane negeniální, až budeš mít něco k věci tak se můžeme bavit.

P.S. Ano, Fiala zkazil životy nám všem. Jen těm hloupějším to nedochází. Byly to promarněné 4 roky v naší zemi. Každému sebral 40% úspor. Ale tak to zkrátka je, když někdo staví zájmy ukrajinců nad zájmy čechů.
KANKUNEN
@rohYpnol Fialu volí vzdělaní a mladí, pro tebe ti hloupější.
rohYpnol
@KANKUNEN
Skupiny jako "vzdělaní" ani "mladí" nevypovídá nic o inteligenci. To předně.

A opět ses hezkvy vybarvil. Já totiž na rozdíl od tebe nenálepkuji podle toho kdo koho volí. To, že někdo uvěřil lžím Nutely, může znamenat, že je hloupý. Ale stejně tak může znamenat že je jen nezkušený, naivní, a hlavně, že uvěřil jeho lžím.
vencelín
@rohYpnol
"Nerezový" Rohypnole, pokud chcete žít ve Vašem bludu, já Vám to vymlouvat nebudu. jen pak dejte vědět do éteru, až Vám průhonický čobolák osobně donese do schránky to "zlaté z nebe".
Hendly
@rohYpnol
Jezulatko na vas🤣
Fiala byl zly a zadlužil vas a proto my, ANO ja spasitel Babis vas zadluzim jeste vic…
PS: Fiala nebyl zadna zlata, ale tohle co mame je des a rovna cesta do pekla.
rohYpnol
@Hendly
Fiala 40% = iflace, 1200 mld státního dluhu.
Babiš měl přebytkové rozpočty a státní dluh jako jeden z mála snižoval. To jsou fakta.

Co tam máš dál?
Hendly
@rohYpnol
Babis chysta pristi rok dluh kolik? 400 miliard? A to za růstu ekonomiky.
Najednou ti to nevadí.
Sekta..
rohYpnol
@Hendly
Opět úplně špatně hendlíčku. Nesmíš věřit těm dezo lžím od seznamu a novinek... 😁
1) 400 mld? Nikdo zatím schodek ještě neřekl, ty už ale opět víš že to bude 400 mld??? 😁
2) I kdyby 400 mld, tak alespoň od čáryfuka elektrikáře to bude pravdivých 400 mld a nevylhaných 300 mld 😁
3) Nebude tam chybět 20 mld na zdravotnictví
4) nebude tam chybět 40 mld na dopravní stavby
5) budou tam 2% HDP na obranu
6) bába ví, že "400 mld" je špatně, ale je to maximum možného v čase

Takže opět skvělá práce báby. "400 mld" je děsivých, ale je to výsledek 4 let hrůzovlády nutely, nic víc v tom není.

Mimochodem, je velmi zábavné, když jen řekne, že kraje nedostanou extra peníze na silnice, protože mají prachy na svých účtech, a rázem je z toho opět poprask a opozice kvičí... Ta stejná opozice, která křičí, jak je 400 mld špatně. Ta stejná opozice, která tady 4 roky tvořila -1200 mld... 😄 😄 😄
Hendly
@rohYpnol
Vlada aktuálně prehlasovala veto prezidenta takze ted teprve zacne to orave lhani o rozpočtu.
Celou dobu nadavani na Fialu a hned prvni rozpočet s rekordnim dluhem.
A ze za to muze Fiala? Jaky rozpocet nechal Babis pro Fialu? -420miliard.
Sekta
vencelín
@KANKUNEN
Pokud se mohu vyjádřit, nevím jak s problematikou koroze octavií souvisí Radim Fiala či Turecká šavle.
vencelín
@rohYpnol
Ty řečičky jak Octy a Prassaty nereznou a vše ostatní ano, jsou pouhé Vaše pohádky na dobrou noc pro malá Rohypnolátka. Ty tomu možná nějak uvěří.

Člověk co se pohybuje venku s bytť jen trochu otevřenýma a funkčníma očima tu realitu vidí a skutečnost je taková, že ta realita v provozu je diametrálně odlišná od vašich řečiček.
rohYpnol
@vencelín
Znovu, tohle tady bude vykládat někdo, kdo tvrdí že fíkus nerezne... 😁 😁

www.tipcars.com/…nd-17592037.html

Jen příklad, tady máš snad nejlevnější vypelešenou vránu. A přesto není shnilá... 😄 😄 😄
Jon Bon Novy
Dakujem za perfektny clanok o uzasnom aute, o ktorom som v 90-tkach snival.
Takto nejako by mali vyzerat redakcne clanky.
Vysoko hodnotim aj fotogaleriu s popismi pri jednotlivych obrazkoch.
Akurat sa mi zda, ze pri 2-3 fotkach Passatu B3 je v popise ponechany omylom Passat B4.
To ale v ziadnom pripade nemoze pokazit dojem z konecne dobreho clanku.
Klobuk dole.
lamal
@Jon Bon Novy
Vsimol si si zdroj ?
Radek Holodňák
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
vencelín
Mam silně pochybnosti o pravdivosti tvrzení autora že 405 a Vectra měly jako základní motorizací 1,6. Internet uvádí u 405 základní motor 1,4 o výkonu 47 kW a pro ackovou Vectru také 1,4 ale s výkonem 55 kW.

Jednak ta v textu použita věta o základních motorizacích je zřejmě chybná a dále je manipulativni neb konkurence v základních výkonech nijak nezaostávala (47 respektive 55 vůči 55 kW).

A souhlasím, že tahle generace, zvláště v kombiku vypadala moc hezky.

Stejně tak to cenově srovnani s Lagunou je manipulativni, neb u laguny byla 1,8 ve třech výkonových verzích ale všechny byly výkonnější než 55 kW, přesněji to bylo 66/74/88 kW

A ještě jedna poznámka na závěr, 2,8 VR6 byl dostupný i v Multivanu T4/Eurovanu a nejen v galerii citovaném Golfu, Passatu či Corradu.

Nebylo by lepší nechat podobné články psát pány Haase či Dragouna, ti by zřejmě takto základní chyby neudělali....
Stejsn
Passat, který se mi ze všech jeho generací asi nejmíň líbil. Předchozí B5 byla pohledná v obou karosářských verzích, tohle je podle mě nepovedený facelift. Ale podívejte se na výkony tehdejších běžných motorů! A stačilo to...
vencelín
@Stejsn
Taky tehdá vozy vážily polovinu (obrazně řečeno) toho co dnes takže to nejde tak jednoduše srovnávat.
Stejsn
@Stejsn B3 sakra, ne B5.
ericn
@Stejsn Já to mám opačně, B4 se mi líbí víc než B3. Navíc kámoš měl v té době B4 kombíka TDI 66kW, to byla raketa hahahahaha 😉
Lord Owl
@ericn Ty silné benzinové verze byly lepší, ale kdo je udržel dodnes, že....
ericn
@Lord Owl No jo, veverek je asi jako šafránu... 😉
lamal
Motor 1.9d nemal 55kW, tento vykon mal 1.9TD predchodca 1.9 TDI...
vencelín
"Nerezový" Rohypnole, domnělou tendenci Fíkusů 2 reznout se bude ohánět někdo kdo tady fabuluje tím že Octy nereznou?????
Ale no tak, takovéhle trapnosti snad nemáte zapotřebí.
Kasprik
Rohypnolova střela. Ne, ten má vlastně modernu B5.
rohYpnol
@Kasprik
Ne, já mám všechny Passaty 😁
vencelín
Kašpařík, Rohypnol nemá tohoto Passata, ani 5. generaci.
On má tu nikdy nereznouci. To že tato se do výroby nikdy nedostala neřeší 😊. A vysvětlit si to taktéž nenechá.
Arese
Toto jinak sympatické a zdařilé auto nechvalně proslulo rekordním počtem falešných světlometových sklíček v předním nárazníku. 😊
vor
bez dovolenia autora GTI si trúfnem odcitovať jeho koment 👍
Ty, ten náš největší z největších.
Ty, ten neokázalý z neokázalých.
Ty, ten hrdý z hrdých.
Ty, ten nezlomný král nezlomných.
Ty, náš GURU, náše ikona, naše spása.
Ty ses vrátil.
Jistě. Šamane her a kejklí. Jistě, tvé stopy v prachu cest nezavane ani uragan.
Tys PASSAT. Tys věčný, tys nekonečný jako vesmír kolem nás, tys hluboký, jako vesmír v nás. Tvé tělo velebíme, tvou duši vynášíme.
Ty jsi náš chrám, ty jsi náš GRÁL.
Tobě oběť, tobě dar. Své tělo, svou víru, svuj zmar.

www.auto.cz/…zdni-dojmy-15857