Novinky
Správně. Proti zákazům spalováků dejme zákazy BEV 😁
@rohYpnol Podle vzoru když oni jsou ***i, tak my budeme taky 😁
To je tak typicky francouzský. Bojí se o hmotnost, tak místo aby omezili vjezd vozidel nad určitou hmotnost, tak omezí elektromobily. Takže Dacia Spring ne, Cadillac Escalade ano, protože Dacie je hrozně těžký elektromobil.
@vecernicek2 Bojí se kombinace hmotnosti a složitého zásahu při hašení. I ta Dacia Spring by hořela stejným způsobem. Navíc jen hmotnostní omezení by vyřadilo nejvíce elektromobilů.
Jo jo, dat tam ceduli s omezením hmotnosti by bylo asi složitější…
No a pokud píši o nebezpečí baterek nmc, tak proč omezuji i bev s jinými typy baterek, kde nebezpečí nehrozí?
No a pokud píši o nebezpečí baterek nmc, tak proč omezuji i bev s jinými typy baterek, kde nebezpečí nehrozí?
@motorol Tak jako spousta řidičů s jistotou neví, na co jejich vůz jezdí, určitě podstatně víc lidí nemá potuchu, jaký typ akumulátoru má elektromobil, ve kterém sedí.
Kousavá poznámka k místním procesním protinávrhům- kolik řidičů zná váhu auta, které užívají? Samozřejmě krom těch nadšených, kteří si i lajnu kokeše řežou ORV a proto všechny údaje z něj vysypou zcela přesně i o půlnoci. Jistě, řidič má hmotnosti znát, a ctít otce svého a třídit odpad a neklít..
Já např. když jsem auta fasoval nezajímalo mě z jejich tabulkových údajů vůbec nic. Takže jedině dát k závoře AI kameru napojenou na registr. Ale nebyla by pak nehorázná diskriminace za tučné odškodné nevpustit arabskou lesbu s prázdnou X7 e67i M x-drive M² koupit si bagetu?!
Já např. když jsem auta fasoval nezajímalo mě z jejich tabulkových údajů vůbec nic. Takže jedině dát k závoře AI kameru napojenou na registr. Ale nebyla by pak nehorázná diskriminace za tučné odškodné nevpustit arabskou lesbu s prázdnou X7 e67i M x-drive M² koupit si bagetu?!
To mají blbý, znamená to, že v budoucnu k nim žádní zákazníci jezdit nebudou. Ale je to soukromá firma, ať si dělají, co uznají za vhodné. Jejich střecha, jejich pravidla...
Tady je vidět, jak jsou příznivci EV "bystří" ...
Důvody jsou dva!
Omezení hmotnosti to fakt nevyřeší. 😁
Důvody jsou dva!
Omezení hmotnosti to fakt nevyřeší. 😁
Jen houšt a větší kapky! Aspoň elektrohujeři poznají, jak chutná normálním motoristům současná zelenorudá levičácká medicínka! 😊
Tak si tu prvý za petrolheadov.
👍