Videa
Vtipné, jako obvykle. Mám tento cyklus velmi rád. 😊
traveldrive
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@traveldrive
- no to je hezky dvousečně nápsáno, si říkám zda si to ten NICK - traveldrive uvědomuje... 😁
- no to je hezky dvousečně nápsáno, si říkám zda si to ten NICK - traveldrive uvědomuje... 😁
Hmmmmm......
4 km za 1 liter.
To mame 25 litrov na 100 km.
Neviem, preco je to v nadpise. Ma to byt akoze nieco zvlastne pri 6,0 l V8, alebo co? Nechapem ....
Velkost? Hummer H1 bol vacsi - ak to berieme ako kategoriu auta. H2 mensi a H3 najmensi.
Ak berieme striktne ako "velkost" iba samotnu dlzku vozidla, bez ohladu na kategoriu, tak napr. Chevrolet/GMC Suburban s rovnakym motorom bol este vacsi a nikto sa pri tom nezavzdusnuje.
Nepochopil som Hummer H2 v tejto rubrike.
Unika mi nejako tato prezierava super-myslienka povodcu textu. Mozno je to dalej vysvetlene vo videu, neviem. Od cias prveho videa s Daewoo Esperom nemam odvahu takuto parodiu vobec otvarat.
A ako je to s tym zdravym rozumom? Asi by to chcelo sa pred vyberom auta do dalsieho trapneho clanku poradit u docenta Chocholouska, alebo prinajmensom si precitat nejake historicke suvislosti daneho modelu.
4 km za 1 liter.
To mame 25 litrov na 100 km.
Neviem, preco je to v nadpise. Ma to byt akoze nieco zvlastne pri 6,0 l V8, alebo co? Nechapem ....
Velkost? Hummer H1 bol vacsi - ak to berieme ako kategoriu auta. H2 mensi a H3 najmensi.
Ak berieme striktne ako "velkost" iba samotnu dlzku vozidla, bez ohladu na kategoriu, tak napr. Chevrolet/GMC Suburban s rovnakym motorom bol este vacsi a nikto sa pri tom nezavzdusnuje.
Nepochopil som Hummer H2 v tejto rubrike.
Unika mi nejako tato prezierava super-myslienka povodcu textu. Mozno je to dalej vysvetlene vo videu, neviem. Od cias prveho videa s Daewoo Esperom nemam odvahu takuto parodiu vobec otvarat.
A ako je to s tym zdravym rozumom? Asi by to chcelo sa pred vyberom auta do dalsieho trapneho clanku poradit u docenta Chocholouska, alebo prinajmensom si precitat nejake historicke suvislosti daneho modelu.
Pro Jon Bon Jovi
Bulvár, to je oč tu v "článku" běží.
Tahle rubrika je založena na následujícím principu
-vylosuju z klobouku nějaké vozidlo
-nasledne když na něj nenajdu dost objektivních věci za které kritizovat, krijdu s bulvárem
Jak jsem psal, pekelník v modrakach je asi první člověk na Zemi jenž se diví nad spotřebou 25 l/100 km u H2 v městském provozu.
To že má velký motor, je to krabicové těžké a robustni auto jaksi nebere v potaz.....
Jeho přístup mi připomíná údiv nad tím že letadlo leta.....
Bulvár, to je oč tu v "článku" běží.
Tahle rubrika je založena na následujícím principu
-vylosuju z klobouku nějaké vozidlo
-nasledne když na něj nenajdu dost objektivních věci za které kritizovat, krijdu s bulvárem
Jak jsem psal, pekelník v modrakach je asi první člověk na Zemi jenž se diví nad spotřebou 25 l/100 km u H2 v městském provozu.
To že má velký motor, je to krabicové těžké a robustni auto jaksi nebere v potaz.....
Jeho přístup mi připomíná údiv nad tím že letadlo leta.....
Netuším, co je na té spotřebě natolik zoufalé, aby k tomu padlo několik vět. Volvo XC90 V8 žralo při popojíždění v koloně prakticky stejně. Dvouhodinová kolona na dálnici mě stála 25 litrů paliva z 80 litrové nádrže. Čili takovou spotřebu osmiválce mívají, ale průměrná zimní/letní pak vychází příznivěji: 14/12 l/100 km.
Ví vůbec pekelník v modrakach že v Evropě se udává spotřeba v l/100 km???? To je takový problém pro pekelníka když už použil převod jednotek uvést ji v Evropě běžných jednotkách?
Dále nadpis opět tendenční, neb spotřeba je samozřejmě uvedena v městském provozu nikoliv smíšená.
Pekelník v modrakach je asi první kdo je nad spotřebou H2 překvapen, což ilustruje pochybnou kvalitu jeho relace.
Tahle relace je evidentně čistý bulvár.....
Jinak zde je recenze H2 od americké konkurence jenž má dle mě vyšší kvalitu než pekelník v modrakach.
youtube.com/watch?…
ACZ je jako šíp. Úzká krátká špička představovaná pány Dragounem a Haasem (ti tu bohužel nějak v poslední době přestali publikovat) následovaná dlouhým tělem v čele s Vaculdou (který sice dokáže udělat leckdy dobrý obsah, ale stejně tak obsah průměrný či daný obsah dokáže naprosto zabít neadekvátními "frky"), přes tu šedou průměrnost dělající chyby v každém článku po chvost v podobě rozevlátého pekelníka v modrákách.
Stoupající trend kvality obsahu tu není, ba naopak, takže se tu dozvíme, že vozidlo má trubkový podvozek obalený laminátorem, pak se dozvíme o tom, že není údajně pochyb o tom, že 3 t kompaktní osobní vozidlo je nejlepším sporťákem historie po všelijaké články či nadpisy bulvárního ražení.
Jak jsem psal, je škoda že ti co tu drželi laťku ještě jakš takš nad vodou tu již v poslední době dlouho nepublikovali.
Jinak souhlas.