Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak vypadá rakouská plošná dálniční kontrola? Na místě je i lékař, úředník či STK

10 komentářů

xxc
a ked prejdem tou mobilnou stk, predlzi sa automaticky o 2 roky?
Lord Owl
@xxc tak rakušák to je lidovec, ten to určitě vylepí....
eLzyx
tak Rakušáci byli vždycky takový ublížený méněcenný národ, který si musí hojit ego na Slovanech.
Na jednu stranu chápu potřebu kontrol, ale co jsem měl možnost vidět, tak bývají až šikanózní. Nemají důvodné podezření, ale protože jste Čech, tak Vás nepustí jen po kontrole dokladů, jako Rakušáka, ale zacnou zkoumat, zdržovat, směr technická i když auto vypadá dobře. Nemám je rád.
milous
Do západních státu nejezdím všude nám dávají najevo že jsme východní národ Je mi dobře u nás v Beskydech na Moravě mimo Brna !Pak na Slovensku a v Polsku
kesumb
Prisernej narod, roky si uz davam pozor abych tam neutratil ani euro. Jakmile videj slusny auto tak si daj sakra na cas aby nam v tom zneprijemnili zivot. Znamej dostal 35e za to ze nechal vychcat maly dite na zavrenym odpocivadle bez zachodu protoze by to dal nevydrzelo... Pochopitelne, ze si vyhazel celej kufr a prosli odstin kazdy vesty. Durazne doporucuju v tydle situaci nemluvit a pouze oznamit ze dite ma astma a dosel inhalator...
Ivan Ponocný
@kesumb - přesně, jezdil jsem snad týdně z Itálie zpátky do Německa přes rakousko, a když jsem přejel A/DE hranici, byla úleva jako do země Vladislavovy. Proto ten líbivý pořádek tam, bojí se i že by je soused udal kdyby našel chybu, jsou už normálně zdegenerovaný.
Lord Owl
@kesumb před pár lety moje děti močili na odpočívce přímo před policejním autem směrem na svodilo. Policajti znechuceně odjeli ...
Mad Pete
Součástí je i výslech politickým komisařem (Du)Rexem, kdy vyslýchaný musí Hitlerovi a Mozartovi přiřadit národnost. Správná odpověď samozřejmě neexistuje.
Snažím se té zemi pokud možno vyhýbat.
laco tralala
Rodište Hitlera sa nezapre !
praptak
@laco tralala Řídiči se tam chovají všeobecně normálně a pravidla v zásadě dodržují. Nezapomeňte, že ten, kterého zmiňujete, Rakušany neměl sám rád.