Novinky
xxc
3
a ked prejdem tou mobilnou stk, predlzi sa automaticky o 2 roky?
Lord Owl
0
@xxc tak rakušák to je lidovec, ten to určitě vylepí....
tak Rakušáci byli vždycky takový ublížený méněcenný národ, který si musí hojit ego na Slovanech.
Na jednu stranu chápu potřebu kontrol, ale co jsem měl možnost vidět, tak bývají až šikanózní. Nemají důvodné podezření, ale protože jste Čech, tak Vás nepustí jen po kontrole dokladů, jako Rakušáka, ale zacnou zkoumat, zdržovat, směr technická i když auto vypadá dobře. Nemám je rád.
Na jednu stranu chápu potřebu kontrol, ale co jsem měl možnost vidět, tak bývají až šikanózní. Nemají důvodné podezření, ale protože jste Čech, tak Vás nepustí jen po kontrole dokladů, jako Rakušáka, ale zacnou zkoumat, zdržovat, směr technická i když auto vypadá dobře. Nemám je rád.
Do západních státu nejezdím všude nám dávají najevo že jsme východní národ Je mi dobře u nás v Beskydech na Moravě mimo Brna !Pak na Slovensku a v Polsku
Prisernej narod, roky si uz davam pozor abych tam neutratil ani euro. Jakmile videj slusny auto tak si daj sakra na cas aby nam v tom zneprijemnili zivot. Znamej dostal 35e za to ze nechal vychcat maly dite na zavrenym odpocivadle bez zachodu protoze by to dal nevydrzelo... Pochopitelne, ze si vyhazel celej kufr a prosli odstin kazdy vesty. Durazne doporucuju v tydle situaci nemluvit a pouze oznamit ze dite ma astma a dosel inhalator...
@kesumb - přesně, jezdil jsem snad týdně z Itálie zpátky do Německa přes rakousko, a když jsem přejel A/DE hranici, byla úleva jako do země Vladislavovy. Proto ten líbivý pořádek tam, bojí se i že by je soused udal kdyby našel chybu, jsou už normálně zdegenerovaný.
Součástí je i výslech politickým komisařem (Du)Rexem, kdy vyslýchaný musí Hitlerovi a Mozartovi přiřadit národnost. Správná odpověď samozřejmě neexistuje.
Snažím se té zemi pokud možno vyhýbat.
Snažím se té zemi pokud možno vyhýbat.
Rodište Hitlera sa nezapre !