Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Auta Martina Vaculíka a dovozce elektrických ojetin Martin Petráš: Vadnou baterku jsem viděl asi desetkrát

4 komentáře

Horký Rom
Dva Martinové, dva guruové elektrického světa a jeden rozhovor nabitý tak, že by na něj Tesla dojela až k moři. Martin Vaculík s přesností prvotřídní diagnostiky, Martin Petráš alias Nejrychlejší Tesla se zkušenostmi, které nelze vyčíst z prospektu ani stáhnout aktualizací. Jeden pokládá otázky až na úroveň jednotlivých článků, druhý odpovídá bez marketingové mlhy - a napětí za celých 86 minut ani jednou nepoklesne.
Pánové, tohle nebyl pouhý rozhovor, ale elegantní vysokonapěťový koncert. Když se sejdou dva Martinové, elektřina zkrátka není jen v zásuvce. Je ve vzduchu 👏👍

podcasty.seznam.cz/…desetkrat-721291
Tomogo
Mám problém. Nesnáším Teslu, nebudu rozepisovat, je to na dlouho. Ale tohle je tedy pecka a hned bych tu Teslu chtěl... Jen kdybych ji tolik nesnášel. 😉
Meky
@Tomogo
preco?
Stale mi to pride ako jedine EV, ktore realne funguje.
Tomogo
@Meky
1. Nemá sklápěcí tažné.
2. Y na kouli jen 1600 kg.
3. Tlačítka na blinkry byla hrozná uchylárna, naštěstí to vrátili, ale zase jen na půl cesty.
4. Vypínání blinkrů po přejezdu čáry funguje na heslo.
5. Nemá dešťový senzor, dělá to kamerou.
6. Má debilní display místo kapličky a tlačítek.
7. Stále mi nevyhovuje dojezd, ale to je obecný problém EV. Osobně a to je jen o mě, potřebuju minimálně 600 km i na dálnici a bez kompromisů.
8. Kliky dveří nechci zapouštěcí.
9. Nezatmavitelný strop.
10. Nemá průvlak na lyže.
11. Bezrámová okna jsou jen opičárna.
12. Hluk od podvozku stále není nic moc.
13. Je to od nácka.
A asi ještě další co si zrovna nevzpomenu...
Jezdil jsem s tím párkrát a ač uznávám, že je to asi jedno z nejlepších EV v poměru cena/výkon, ve kterém jsem jel, tak jako auto je to pro mě neakceptovatelné. To, že to někomu vyhovuje chápu, ale za mě je to tablet na kolech a ne auto.
Ale jízdně je to super a samotnou jízdu (Model 3 a Y) jsem si vždy užíval bez připomínek. Škoda toho všeho kolem.
Takže to co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému. Já holt patřím do skupiny tlačítka, páčky, pořádná koule pro chalupáře a estéty. 😉