Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Shelby Series 2: Cobra dostala dalšího následníka

Svět ultralehkých supersportů přivítá do svých řad dalšího reprezentanta - tentokrát s americkým rodokmenem
Zpět na článek
neregistrovaný "Leftie"
27. 6. 2006 08:04
Re: Cobra nepokořena..
Myslel si ZASTARALÝ >:D :no:
neregistrovaný "Pekelná Micinka"
26. 6. 2006 13:29
Re: BYL BYCH OPATRNĚJŠÍ
Tak jinak. Ano souhlasím - chtěl jsem to i napsat, ale pak jsem si nebyl jistej - připomíná to Corvette. Já když se na to podívám, a přijde mi, že to dával někdo do kupy z posledních peněz někde v garáži za městem. Nepopírám, že to bude svezení, ale na to je tu spousta jinejch aut. Původní Cobra byla asi muscle car svý doby, ale tohle na mě působí, že to není ani tak muscle a hlavně to vypadá, jako když se zasekli v polovině 90. let. Netvrdím, že to nemá charakter. Mě to prostě nesedí. Ono vlastně ani to oficiálně žádná Cobra není. Je to Shelby series 1 (to na obrázku)..
neregistrovaný "mari"
26. 6. 2006 13:00
Re: BYL BYCH OPATRNĚJŠÍ
no já to sice chápu, ale nesouhlasím s tím :-) .Já se na to podívám a už slyším chroptění toho osmiválce... Vypadá to dobře :yes: boční profil připomíná Corvettu... Každopádně bych to nechtěl mít přilepený na zadním nárazníku :-) PS: ta Imprezza- tohle se Ti nepozdává a Imprezzu velebíš za charakter? Vždyť tohle je Muscle Car, tohle moc zatáčet nebude-tipuju...
neregistrovaný "Pekelná Micinka"
26. 6. 2006 12:33
Re: BYL BYCH OPATRNĚJŠÍ
Jak se mi auto nelíbí, nemá šanci.. Tohle na mě působí prostě lacině. Třeba Impreza má charakter a svým způsobem je krásná, ale od sporťáku na silnici a okruh bych prostě čekám určitý vzhled..
neregistrovaný "mari"
26. 6. 2006 12:27
BYL BYCH OPATRNĚJŠÍ
v odsuzování... ;-) Myslím že vzhled tady nebude tou nejsilnější zbraní... Klasická Cobra je zakořeněná hluboko v mozku jako opravdové HC auto- to ovšem neznamená že tohle nemůže být lepší... Když z toho byli nadšení novináři, tak těch pár zarputilých stratégů od hnojové jámy internetové by možná také přehodnotilo svůj názor- mít to štěstí :-) . Jenže ho nemají... :-) ;-)
neregistrovaný "ZZ"
26. 6. 2006 09:54
Re: Cobra nepokořena..
Jasně, na klasickou AC Cobru to mít ani nemůže. Ale i tak to má takový "nechtěný" retro look >:-[]
neregistrovaný "Pekelná Micinka"
26. 6. 2006 08:49
Cobra nepokořena..
..tohle je strašně zastarale vypadající, příliš rozvrtaný... no na Cobru to nemá ani náhodou.