Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Návštěvnost ženevského autosalonu poznamenala nepřízeň počasí

Minulou neděli se zavřely brány ženevského autosalonu. Letošní, již 76. ročník výstavy, navštívilo jen 674 tisíc lidí, přestože pořadatelé očekávali více než sedm set tisíc návštěvníků. Menší zájem o automobilovou přehlídku je přičítán špatnému počasí...
Zpět na článek
neregistrovaný "cuisine"
18. 3. 2006 00:06
bez titulku
já jsem tam byl a žádná reportáž se nevyrovná osobnímu zážitku - nechci tím shazovat kvalitu reporáže, která je myslím i v mezinárodní měřítku neuvěřitelná, ale prostě nic se nevyrovná pocitu osahat si hvězdy salonu ( GL a D12 na vlastní prsty či ruce zadek.... ) :-)
neregistrovaný "rony"
17. 3. 2006 20:55
Hurá, Blava!
Na autosalon sa velmi tesim, konecne budu k videniu poriadne autiaky. A na vasu reportaz sa pochopitelne tesim tiez >:D :yes:
17. 3. 2006 13:37
ŽENEVA - TO NEVA
že jsem tam nebyl... čtu auto.cz a v akuální souvislosti musím napsat ještě - koukám na auto.cz :yes: Koneckonců, svoje určitě sehrálo i to, že Apoštol, událost desetiletí, už vyjel minulý rok... takže... to snad chápe každej... i organizátoři autosalonu. Až bude představenej GURU, GOLF VI, shodím haxny se stolu, a budu v první řadě... tak jako milióny dalších ;-) Jen KOKO (korejští kovbojové), Subaruboys a další honáci budou žmoulat rozpaky ve svých zvlhlých dlaních prospekt nového GURU s vědomím, že zase propásli premiéru století :yes: