Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford Focus sedan v Ženevě

Druhá generace Fordu Focus bude v Ženevě rozšířena o tříprostorový model. Dynamicky střižený čtyřdveřový sedan bude usilovat o stejné zákazníky jako nový Volkswagen Bora. Uspěje?
Zpět na článek
neregistrovaný "plautus"
20. 5. 2005 10:21
Re: bez titulku
ale je možné vyrobiť auto, aby vyzeralo úplne inak ako tie ostatné, ale či to už potom bude auto....skôr by sa to podobalo na fúrik (táčky, kolečko, alebo aké iné názvy sa ešte pre fúrik používajú)
neregistrovaný "ondriik"
16. 2. 2005 17:33
Re: AMBICE?
souhlasim ze Fabia sedan si hraje na octavii... ale Thalia ta si na nic hrat nemuze.. ta ma aspon ten kufr proti fabii opravdu ooobrovskyyyyy a to je podstatnou protivahou tomu neprilis povedenemu designu zade. Kdyz mas prachy na maly auto aale potrebujes kufr velky o dve tridy vis, tak si koupis Thalii a design vlastne nijak neresis... do toho kufru faakt nacpes vsechno vim ze to neni nijak krasny auto aale prave proto si na nic nehraje ten kufr tam proste privarili a je to videt, aale je to vlastne i docela sympatickyyy, kdyz jedu v thalii ooopravdu si nemuzu pripadat jako klenot silnic aaale to auto udela strasny kus prace a jezdi svizne tise a pohodlne... je levny kazdy to vi takze v nem oopravdu nos nahore mit nemuzu... ale tento sedam ma duvod a smysl je skvele ze ho renault vyrabi... konecne auto ktery funguje je levne a na svoji tridu faaakt obrovskeeeeee to auto mam vlastne rad hlavne proto ze si na nic nehraje
neregistrovaný "Magor"
16. 2. 2005 09:14
Re: bez titulku
Súhlasím s tebou a nielen preto že som Focus sedan mal. Tie kecy že načo všetko sa to podobá a čo to pripomína sú blbosti. Čo hlava to názor, ale takmer každé nové auto nejakou krivkou, prelisom môže pripomínať nejaké iné auto, veď existuje toľko áut a toľko modelov že prakticky nieje možné vyrobiť auto na ktorom by nebolo niečo, aspoň náznak iného... Mne to pripadá ako vydarený, veľmi vydarený odkaz na predošlú generáciu.
neregistrovaný "TRUCKER"
15. 2. 2005 23:02
Re: AMBICE?
No tak já osobně si myslím, že Focus II Combi je co se týče nových Focusů a možná Fordů vůbec asi největší designový průser! Mi se nelíbí ani trochu, nehledě na to, že je skoro věrnou kopií Mondea Combi (nebo Turnier- nevím, zda Ford tahle označení ještě užívá). Focus II hatch je krásný a i když je oproti první generaci o dost umírněnější, vypadá opravdu skvěle (zadní světla jsou sice poněku jednoduchá a bez nápadu, ale myslím, že celkově do karosérie skvěle zapadají). Tento sedan není vyloženě hnusný, ale je to kombinace zmenšeného mondea s kopiemi asi všech tady uvedených aut. První generace Focusu ale stejně byla něco jiného (hatchbacky), to bylo vážně umělecké dílo, na které jsem se nemohl vynadívat! Smutnou pravdou ale je, že poměrně rychle zestárnul . Zkrátka dnešní Fordy už mě prostě nějak neberou a to to byla kdysi moje nejoblíbenější značka!
neregistrovaný "misoo"
15. 2. 2005 19:48
Re: AMBICE?
ee... poriadny sedan ma mat vpredu pingpongovy stol a vzadu aspon pol metra. "sedany" typu fabia, thalia a podobne sracky ma vzdy srali. tak a je to. radsej si kupim male auto ktore sa na nic nehraje ako nejaky hybrid...
neregistrovaný "jany"
15. 2. 2005 18:28
bez titulku
Sedan se mi moc líbí.Je hezčí než 5 dveřák .
neregistrovaný "IT"
15. 2. 2005 17:13
Re: novinka?
Byl,sice daleko od návštěvníků, nedalo se k němu přiblížit, ale byl.Na šikmé ploše. Jako Ford...
neregistrovaný "JP"
15. 2. 2005 15:21
Re: AMBICE?
Mne osobne se sedany vznikle timhle zpusobem moc nelibi. Vyjimkou je snad jen Megane. Ale jinak si myslim, ze tohle auto ma spis sanci na uspech spis v Asii, kden porad jezdi auta 3 barev a vetsinou sedany. Osobne cekam, ze za sedan nebude o moc nizsi priplatek nez za kombi, takze nebrat.
neregistrovaný "Yaroukh"
15. 2. 2005 15:02
Re: AMBICE?
A co jeste myslis ze vidis?
neregistrovaný "anonym"
15. 2. 2005 12:52
Re: AMBICE?
je Vectru na *taky vidim
neregistrovaný "Lonestarstate"
15. 2. 2005 12:35
Re: AMBICE?
Tu tam nevidím. Tohle auto je hranaté, kdežto stará Vectra je dost zakulacená. Nicméně měla pěkně řešená ty zpětná zrcátka.
neregistrovaný "Qwerty"
15. 2. 2005 12:20
novinka?
Nebyl sedan k vidění už na podzim v Paříži?
neregistrovaný "Driver M"
15. 2. 2005 12:02
Re: AMBICE?
Já v tom vidím starou vectru a myslím, že ostatní taky... a ta byla ješte před new edge
neregistrovaný "Lonestarstate"
15. 2. 2005 11:47
Re: AMBICE?
Jediný důvod, proč se Fordy tak podobají Opelům je ten, že Opel kopíruje. A ne naopak! Hlavně poslední dobou je Opel typická "New Edge" automobilka.
neregistrovaný "Pavel"
15. 2. 2005 11:09
Co mu říkáte?
Vypadá dobře, ne? Jako takové menší Mondeo. Boční linie a zadní boční okýnko mně trošku připomíná Opel Vectra druhé generace (v 90. letech by to mohlo být auto střední třídy). S některou z těch zajímavých šestnáctistovek, co se montují do Focusu, podle chuti benzin nebo diesel... Jen aby s klimatizací nestál 600.000...
neregistrovaný "MTB"
15. 2. 2005 11:03
Re: AMBICE?
Teď když na to koukám znova, tak tam vidím zadek ne nepodobný starší Vektře říznutý trochou Volva. Je to prostě "hezká" skládačka. Vem to nejlepší z několika aut, dej to dohromady a vyjde z toho "tohleto". Ještě, že má Focus kombíka a hatche...
neregistrovaný "MTB"
15. 2. 2005 10:57
Re: AMBICE?
A ještě bych dodal, že zadek je vypůjčený od Volva.
neregistrovaný "GTI"
15. 2. 2005 10:47
AMBICE?
Mrknu na přední blatník a vzdávám hold designérum Audi. Jo,minulou šestkou jste ukázali, jak dělat přední blatník. Sedan je zpravidla elegantnější než hatch. Zpravidla. Ne ovšem v tomto případě. Ze zadního bočního okénka letí tichý pozdrav k Opelu Vectra. Už se nevyrábí, tak to zkusíme tady. Ty vyťukané blatníky, to je tuning? Hatch jede. Postaru vzhledově s přehlednými jízdními vlastnostmi. Tohle nejede. Nebo jo? Je tu někdo, komu se líbí tahle fordka?
neregistrovaný "MrBob"
15. 2. 2005 10:44
bez titulku
podla mňa to je ovela krajšie ako HB. škoda len, že ešte stále nevedia poriadne zlícovať interiér. Napr. tá fuga medzi dverami a palubovkou je odfláknutá
neregistrovaný "Aliks"
15. 2. 2005 10:39
bez titulku
Mě se "starý" Focus libil víc(ale v hatchback), byl takový revolučnější... Ale tady ten sedan není špatnej