Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Fabia Praktik - tak přece jen!

Fabie Praktik je nové užitkové auto z Mladé Boleslavi. Karosérie z verze Combi, nárazníky z Juniora, zakrytá okna, dřevěná podlaha a nevyužitelné levé zadní dveře - to vše na žlutých značkách.
Zpět na článek
neregistrovaný "Hovnousek"
21. 3. 2002 17:54
Nou coment
neregistrovaný "Ondra"
21. 2. 2002 23:22
Dost dobré!
Konecne se zase skoda a.s. pokusila prosadit dalsi uzitkovy vuz. Je aspon videt,ze maji stale inspiraci a jelikoz vuz s oznacenim Fabia tady v CR slavi nemaly uspech,tak proc do toho nevyrazit s uzitkovou werzi. Hodne zdaru
neregistrovaný "koko"
16. 2. 2002 17:37
to je humus taky pi ........ car
neregistrovaný "koko"
16. 2. 2002 17:36
bez titulku
ty *to je hnus
neregistrovaný "Petr K."
28. 1. 2002 23:04
Re: Jen možnost, nikoliv vnucování!!!
Fabia Combi je v podstatě hezké auto, ale proč za cenu, kterou za něj Škodovka účtuje někdo víc nezapracoval na tom jak bude vypadat? Myslím, že uvažující a počítající zákazník bude hodně zvažovat jestli koupit Škodu Fabia Pick Up nebo auto u konkurence za jinou, nižší cenu, s lepší výbavou a neposlední řadě i tím jak auto vypadá a tedy reprezentuje image firmy.
neregistrovaný "Petr K."
28. 1. 2002 22:55
Levnou ohyzdu dplnila drahá příšera
Fabie Junior je ohyzda, zdá se že jí příšera Pick Up překonala designem i cenou. Srovnejte design a cenu Pick Upa ?? od Škodovky a třeba Renaulta Kangoo. Kdy už zákaznící dostanou rozum a přestanou se nechávat balamutit od Škodovky a jejich dealerů, že Škoda je nejlevnější auto. Nejsem od konkurence Škodovky, jsem zákazník co se má rád auta.
neregistrovaný "mart"
24. 1. 2002 20:19
dabelsky auto
To auto vypada silene a nejen vzhledem ke sve cene. Nejdrive jsem myslel ze se jedna o nejaky zamaskovany prototyp :)
neregistrovaný "Uko"
24. 1. 2002 20:02
Hlavně ty nárazníky...
Tak to je velká libovost - ty nárazníky - to by jeden zvracel! Proč Ing-enýři ve Škodě raději nepracují na lepších zámcích?! Je to ostuda když Vám Octavii otevře pubescent za 20 sec.! Už mě to taky potkalo! Zamyslete se v MB!!!!!
neregistrovaný "Martin"
23. 1. 2002 21:00
Náhodou...
Nejdřív bych se chtěl zeptat, jak je to s těma dveřma? Je to skutečně pravda, že N1 nemohou mít funční oboje zadní dveře? Zdá se mi to dost absurdní, ale jelikož dělám autoškolu a o vyhlášku a takové podobné věci se momentálně zajímám, tak už mě v podstatě nic nepřekvapí. Jestli někdo chápete smysl tohoto předpisu (pochopitelně pokud to nějaký smysl má), prosím o odpověď. Prosím Vás lidi, co se Vám zas na tomto autě nezdá, že to je zase samej hnus apod. Asi Vám uniká zásadní účel tohoto modelu, a to je užitek a ne paráda!!! Pokud si toto auto koupí nějaký živnostník, tak určitě jako služební na převážení různého nákladu. A při koupi bude po užitné hodnotě cena určitě hned druhým kritériem. Ale věřím, že kdybyste Vy osobně kupovali služební užit. Fabii, Škodovka Vám za nemalý příplatek toto auto klidně vybaví třeba lakovanými nárazníky, elektrony, spilery, atd. I když podle některých z Vás ani tak její cena není zrovna nízká, ale to já nemohu posoudit, jelikož v užitkových vozidlech zrovna "nechodím". A její využití? Já myslím, že pár lidí, kterým bude naprosto vyhovovat se určitě najde.
neregistrovaný "Matin"
23. 1. 2002 10:08
Jen možnost, nikoliv vnucování!!!
Proč si všichni stěžujete, když máte k dispozici vůz s možností odpočtu DPH, který jste tak dlouho žádali od Škoda Auto, a když Vám to umožní, tak se Vám to nelíbí.
neregistrovaný "Ondřej Šuch"
22. 1. 2002 17:47
Re: To myslí vážně???
S pouze jedněmi zadními dveřmi u verze N1 o je pravda. Co vsechno si urednik nevymysli, aby odecetl dan.....:-) K te vyplni dveri jen dodatek ze zdroju automobilky: Onen lakovaný plech míisto skla stoji asi tak 4x více než sklo. Je to ruční kusová výroba...
Kulhanek i vyvojari take potvruji, ze pick-up na bazi Fabie vazne nebude. A zase "vnitřní zdroje" I přes relativní úspěch byla relativně prodělečná Felicii Pick-up. Vývoj a příprava nové karosérie se prostě nevyplatila v tak malém počtu prodaných aut. To je mimo jiné asi jeden z racionálních důvodů, proč nebude Superb v kombíku nebo v dohledné době ve verzi 4x4. Ale to už jsem daleko od tématu....:-))
neregistrovaný "Jagge"
22. 1. 2002 08:16
bez titulku
Ty *, to sem ještě, jak se říké lidově " ještě nežral "
neregistrovaný "David"
22. 1. 2002 07:55
Re: ze na fabii se uz neda vic zkazit
No panove, osobne si myslim, ze by byla lepsi verze pick-up s
moznosti nastavby, ale kdyz uz se skodovka rozhoupala a svolila
s vyrobou takovehle fabie, meli bysme byt aspon trochu radi, ze
"neco takoveho" na ceskem trhu opet je. Po ukonceni vyroby Felicie
Praktik tu byla skutecne dira, ale nevim jestli skodovka uspeje s
takovou cenou. Za diesel skoro 400.000? No nevim, jestli zivnostnici
nebudou kupovat spis zahranicni vyrobky, ktere jsou preci jenom o
neco levnejsi.
neregistrovaný "4wd"
21. 1. 2002 21:31
ze na fabii se uz neda vic zkazit
neregistrovaný "4wd"
21. 1. 2002 21:30
maj stesti...
ze na fabii se uz neda nic zkazit
neregistrovaný "THERES"
21. 1. 2002 19:13
Re: Fuj
To je ale hnus. Doufam ze to neuvidim moc casto nebo mi to zkazi veskerou naladu.
neregistrovaný "empi"
21. 1. 2002 14:22
Re: To myslí vážně???
Proc je ale o 10.000 drazsi nez combi classic, by me taky moc zajimalo ... asi drevena deska a mrizka za prednimi sedadly stoji vic nez sedadla a polstrovani :o) ...
neregistrovaný "Paulo"
21. 1. 2002 11:12
Fuj
Škoda zase vypustila ze svého doupěte opět něco strašně odpornýho. Asi maj už dost vyděláno, nebo dobrovolně udělali na trhu místo konkurenci nebo koncernovejm autům (VW Caddy, SEAT Inca) Nu což, mě to může bejt jedno. Já si totiž tenhle hnus stejně nekoupim, jediný co mi bude vadit, že mi zkazí náladu, až to potkám na silnici. Doufám ale, že jich mo jezdit nebude. Bye
neregistrovaný "Alex"
21. 1. 2002 09:34
Re: To myslí vážně???
Johny, uzitkove automobily kategorie N1 odvozene z osobnich mohou mit funkcni jen jedny zadni dvere, a to prave (samozrejme pokud jsou petidverove). Proto nejsou leve zadni dvere funkcni, proste predpisy hovori jasne. Tak to bylo uz u Felicii Tip (kratka) resp. Combispace - ty vyrabel resp. prestavoval MTX.
neregistrovaný "Ondřej Šuch"
21. 1. 2002 02:38
Re: na co ?
Díky za postřeh, už to opravuji a stydím se za vlastní nepozornost. V původní tiskové zprávě je to přesně tak - 2X příprava....:-)
Jinak..nemůžeme být až tak příkří, počkejme si na zájem.....
neregistrovaný "Milhousek"
20. 1. 2002 19:26
na co ?
Tak trochu to beru jako vtip, protože užitná hodnota Fabie praktik se kriticky blíží k nule. Napadá mě zcela vhodné využití - máte více než jednoho psa ? Ve Fabii Praktik jich uvezete hned několik a nemusíte se bát o potahy... Jen drobná připomínka k textu. Nejspíš jde o překlep, ale v základní výbavě se objevuje příprava na rádio, stejně tak je tomu u výbavy na přání... Že by dvojí příprava ? To asi ne.
neregistrovaný "Johny"
20. 1. 2002 10:56
To myslí vážně???
Ty levé zadní dveře, to je jen taková legrace, ne? Proč už nejdou otevírat, když vypadají jako funkční? A proč to auto stojí o 10.000 víc, než normální kombiíky ve verzi Classic? Jestli se vám to někumo líbí, rád si to nechám vysvětlit...