Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW M GmbH: Co se chystá pro podzim 2010?

Modely divize M GmbH bavorského BMW mohou být od letošního podzimu ještě exkluzivnější. V BMW M GmbH totiž připravili pro modely s logem M, ale i pro běžná BMW, nové doplňky a úpravy.
Zpět na článek
neregistrovaný "Mikrotom"
19. 9. 2010 07:51
Nějak mi chybí informace o BMW 1 M coupe
...tu již po kouskách oficiálně ukazují a měla by být představena letos na podzim :yes:
Avatar - Righ
18. 9. 2010 18:34
X3
Design X3ky je mirne receno kontroverzni uz ve standardnim provedeni, aplikace M paketu pak dilo zkazy definitivne dokonala. Osobne jsem byl designu BMW vzdycky naklonen, at uz v ere pred Banglem, behem ni i po ni, proste proto, ze to byly skoro vzdy orgininalni a zaroven nanejvys ekny auta. Takovy ulety jako 5GT nebo nova X3 ale nemuzu ani pri nejlepsi vuli zkousnout. Pritom BMW stale potrvzuje, ze umi delat prekrasny auta, jakymi jsou treba soucasna 5ka nebo Z4ka. Naopak X3 se ubira cestou kycovity, az lacine vyhlizejici agresivity a tato tradicni evropska automobilka tak k nam promlouva stejnym designovym jazykem, jako treba Daewoo u novy Captivy. Temer vsechno, co jsem napsal k novy Captive, by slo naroubovat i na X3ku. Snad setkani nazivo dojem trochu vylepsi, ale obavam se, ze doufam marne.

Jesteze i v tyhle tride jsou k mani tak napadity a zaroven elegantni auta jako Volvo XC60 nebo naopak sportovne vyhlizejici a pritom vkusny jako Audi Q5. Schvalne doporucuju najit si treba zde na auto.cz par fotek Q5ky v S paketu a porovnat to s osklivkou od BMW. Na druhou stranu Q5ka nema misto predniho narazniku radlici pro odklizeni snehu, coz se veru muze obcas hodit.