Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Volkswagen Eos: Kabriolet s novou tváří

Volkswagen dnes zveřejnil fotografie faceliftovaného kabrioletu Eos. Výstavní premiéra je naplánovaná na listopadovou Autoshow v Los Angeles.
Zpět na článek
neregistrovaný "turlupin"
9. 10. 2010 17:03
Tak tendleten EOS...
...ten bych nechtěl ani zadarmo.( Ještě bych z něho dostal kopřivku.)
Jeden EOS doma ale mám a jsem s ním nadmíru spokojený, občas se s ním dost vyřádím. Asi to bude tím, že to není žádný Fauwé ( brrr...), ale Canon EOS. >:D :-!
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
8. 10. 2010 23:18
Re: U mně dobrý
Ahoj, co si mám představit pod pojmem 'chlapskej styl'?
8. 10. 2010 22:46
pekné
konečne niečo na čo sa dá kukať... príjemné krivky ktoré nenarúšajú žiadne dramatické tvary... auto za ktoré sa nedá hambiť... u mňa :yes: interiér moc podarený čo u VW nieje prekvapením... aj keť mnoho ludí by otom diskutovalo
8. 10. 2010 20:39
Re: U mně dobrý
Mýliš sa, Megane je v kombi veľmi sympatické auto s dynamickými líniami. VW by sa mal ísť do Francúzska učiť, ako sa robí kompaktný kombík.
Re: U mně dobrý
Hale gti, uber plyn, funí ti z vejfuku a hodně to smrdí.
Ty, mistr množin, milovník čísel, nejdřív napiš, kolik se prodalo golfů variantů a kolik meganů grandtourů a pak se malinko, ale inteligentně rozepiš o tom, které z nich je úspěšnější. Děkuji.

Mimochodem. Jak je na tom krasavec dddžžžeeettttaaa???
Výborně. Já vím, Nejlíp ze všech superoversubmainstremů. A je navíc nejkrásnější.Prostě nabušenej megaauťák, Bohužel je staženej z trhu. Asi proto, že je prostě boží.

A eos? Pardon tedy pologolfotuaregotouranopassatotiguanocad… />Bomba. Neotřelý nekonvenční a přitom originální design.

Takže závěrem. Je vidět, že VW dělá vše proto, aby se stal jedničkou na světě. Na třetí svět to bude stačit, buď v klidu.
8. 10. 2010 16:15
Re: U mně dobrý
Megane Grandtour 3 možná nedosahuje kvalit svého předchůchce, přesto vypadá velmi dobře. V rámci třídy je u mně v TOP3, uvidím co nová Astra.

Laguna je originální. Tu si nespleteš s ničím v její třídě. Jestli si myslíš, že drzek jezdí jen Passat v TDI, tvůj boj ...

Eos po F/L (nebo je to taky nová generace) je fsupr, to klidně uznám. S tím starým čámákem ale spíš vypadal jak do hry - barbína na prázdnínách na lIpně.

A Megane Coupé - není to žádná tragédie, ale méně znamená často více. Mohlo to být lepší
8. 10. 2010 15:46
Re: U mně dobrý
Je dobře, že ti to konečně došlo. Mégane v kombíku považuji (nejen za ta vyosená zadní světla) za vůbec neméně povedený aktuální počin své třídy. Popravdě si ani nedovedu představit, že se může najít člověk, který si (ausgherechnet v Česku) vybere tohtoto kombíka do své garáže...

Laguna, Kuko, super není. Hladce jede, postrádá ovšem podstatnou esenci a tou je - chlapskej styl. Je to takový francouzský unisex...

Horní EOS je oproti třídní francouzské konkurenci auto jak (doslova) z jiného světa - díky složitému mechanismu střechy se podařila výjimečná harmonie v usazení kabiny do karoserie, a ta příď, ano, souhlas, je to klasa, a to včetně parádní přístrojovky.

Konečně Megane coupe je pak zejména v čelních partiích autíčkem do hry - barbína na prázdninách na Lipně.
8. 10. 2010 14:17
Re: U mně dobrý
tak samozrejme Laguna je super, tam by som neváhal v porovnaní s Megošom ani sekundu. F/L Laguny sa fakt podaril

z Meganov je pre mňa naj kombi, ajkkeď musím uznať že tie zadné svetlá sú fakt trošku prehnané. Kupéčko keď je v dobrej farbe a na pekných kolesách tiež celkom ujde. Zvyšok je ee.
Avatar - Plautus
8. 10. 2010 13:56
Re: U mně dobrý
Vidím to podobne, kuky se vrací >:D Megane CC ma žiaľ neoslovil už na fotkách. Kombíky Renaultu OK, u mňa síce hlavne Laguna a teraz po lifte fejsu ešte o kúsok viac. U Megana mi stále vadí krom iného snáď najviac predok (sedí dobre akurát na 3dv. coupe verzii) a u kombi ma neoslňujú ani zadné lampy, tak trochu kolotočárina, ale kamoš je až na zabudovanú navi spokojný...
Avatar - Plautus
8. 10. 2010 13:48
Re: ne-e
Ľahká výnimočnosť? Passátna maska a zadné lampy tiež kopírujúce tie z Passata, či lepšie z Jetty, to bola výnimočnosť? Nehovorím, že to bolo na Eose odpudivé, ale zmenu za seba vítam ;-) Ak by tomu dali podobu Scirocca, tak by zase ono stratilo punc výnimočnosti... ;-)
Avatar - Plautus
8. 10. 2010 13:43
Re: jak šokující...
Nemusíme sa hrať vadí-nevadí, ale chrómovej hatlaniny som bol už objedený...Passat je na každom rohu a Eos som stretával tiež takmer každý deň, ale že by som mal z toho hlavybolenie, to zase nie :-) Len mi bude teraz zase o kúsok sympatickejší...každému z nás sa páči niečo iné ;-)
8. 10. 2010 13:27
Re: U mně dobrý
Souhlas, EOS to trefil dokonale, a to i před FL. Byl, je a zřejmě ještě nějakou dobu bude nejhezčí malé cabrio :yes:
8. 10. 2010 13:03
U mně dobrý
Tahle nová unifikovaná příď některým modelům VW vysloveně sekne, Eos je jedním z nich :yes:

Myslím, že to bude asi zatím nejpovedenější kabroš ve své třídě. Ač mám slabost pro Rencka, a nový Megoš CC na fotkách sice nevypadal až tak hrozně, ale živé setkání s ním mě šokovalo - je to bohužel nejméně povedená verze z celé řady, a to H/B je docela nemastný/neslaný už sám o sobě. Aspoň že ty kombíky Rencek nezmrvil :yes:
neregistrovaný "Oplik1.3"
8. 10. 2010 13:03
Re: jak šokující...
jak šokující dozvědět se, že někomu vadí přední maska koncernu >:D , nic proti, design aut nás obklopuje na každém kroku, ale jsou důležiější věci, než se nechat vytáčet vzhledem vozidla......mimochodem stará tvář EOSu se mi líbila víc, ale brečet pro ni nebudu.............. :yes:
8. 10. 2010 12:58
ne-e
musim rict, ze se mi predchozi podoba (mozna krome prechromovane masky) libila vic - ted je tam moc malo emoci a vypada to jako dalsi karosarska varinata Golfu nebo Pola. ztratil se tim punc lehke vyjimecnosti - vpredu i vzadu. Kdyby tomu dali podobu Scirocca, bylo by to lepsi.
Avatar - Plautus
8. 10. 2010 10:33
Re: jak šokující...
Mne práve predok u Eos-a už dosť vadil. Hlavne na iných farebných odtieňoch ako striebornom, na ktorom sa ten chrómový gril ešte ako tak strácal. No pri iných farbách to už bol pre mňa des...vídať to každý deň na Passatoch a ešte pri častých stretnutiach na Eose to bolo už ako za trest. Znovu sa síce jedná o unifikovanú masku VW, ale treba uznať, že Eos s ňou vyzerá lepšie a vyváženejšie aj vzhľadom na zadné partie. Pre mňa dobrá zmena, fajn posun do ďalšieho života tohto modelu, ktorý sa mi stal sympatickejším a znovu akceptovateľnejším :yes:
8. 10. 2010 09:54
Přesunutí víčka nádrže?
Docela podstatnou změnou, které si tu ale kupodivu vůbec nikdo nevšiml, je přesunutí víčka nádrže z "asijské" strany na "evropskou". Takže se u nás budou u stojanů na pravé straně tvořit delší fronty... >:D Ale teď vážně, na porovnávacích fotkách je u starého provedení britská verze. :-)
Avatar - twistedTSD
7. 10. 2010 20:51
jak šokující...
musím uznat, že ten zadek se fakt povedl...jenže předek je zas nějakej nudnej...tudíž úplně naopak než předtím :-)
7. 10. 2010 20:17
Parada
Moc pekny face lift ... auto konecne vypada dospele a vyvazene. :yes:
7. 10. 2010 20:14
juuuj to je ale krasna imitace dřeva :D
no..co dodat >:D
Avatar - DRBNUTY
7. 10. 2010 18:01
Facelift
Facelift mu velmi slusi, predosly Eos bola strasna hruza.Takze ked zasa dnes GTI zacne potit tie svoje litanie, som ochotny mu vynimocne uverit. :-!
Avatar - 3_diamanty
7. 10. 2010 16:23
Mame tu dalsie polo
po pole mame jeho dalsie variacie:

pologolf, polosharan, polotouran, poloeos, polopassat , polocaddy, polocaravan

Ktora znacka sa moze pochvalit takou sirokou karosarskou paletou jedneho modelu?

Ziadna >:-[]
7. 10. 2010 15:59
EOS
tak toto auto je pre mna ako vysite :yes: uz sa v nom vidim...