Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Stávka: Velká fotogalerie z Prahy

Vyrazili jsme do pražských ulic, abychom zachytili atmosféru stávkového dne v hlavním městě.
Zpět na článek
Avatar - ManInBlack
20. 6. 2011 08:48
Re: Můj pohled
Já myslel, že demonstrovali jen kvůli těm státním deformám (který mezi náma nejsou žádná výhra). Oni chtějí ještě vyšší plat? Tak to je za a) drzost, za b) blbost řešit to touhle cestou. Jestli chtějí vyšší plat, tak mají relativně jednoduchou možnost, kterou jsem nedávno uplatnil i já - jít za svým nadřízeným a říct mu: "Šéfe (nebo šéfová, ať jsme gender korektní), tady je má výpověď, jdu makat za lepší prachy." Jenže odporáři by se v soukromým sektoru neuživili nejspíš ani jako olizovači známek :no:
Avatar - deliqent4
20. 6. 2011 08:21
Re: Můj pohled
Přesně tak souhlasím ve všem. Místo aby si vážení odboráři vážili toho že mají práci, když se všude jinde propouští a snižují platy, tak oni chcou ještě přidat což je nehoráznost zrovna taková jako od těch doktorů. O co víc jsou důležitější než drůzí lidé s různými profesemi ? Každá profese je důležitá ať je to doktor nebo instalatér. Ale jim je to jedno, z cizího krev přece neteče ! * bych jim dal ubral bych jim co to de a když se jim to nelíbí ať vypadnou ! u nás je tolik nezaměstnaných že by jsme ty ztrány nahradili velice rychle. Ale ve státních podnicích se uvažuje poněkud jinak bohužel. U soukromých firem si nikdo nedovolí stávkovat jednoduše proto že by to mohlo být to poslední co pro firmu udělal.
Avatar - ManInBlack
18. 6. 2011 09:40
Můj pohled
Takže odboráři místo toho, aby udělali nějakou normální demonstraci před úřadem vlády, raději paralyzovali celá města, aby se slušní lidé nemohli dostat do práce a vydělávat na jejich platy a svoje účty.
Cykloteroristi mají taky radost, protože v práci páchlo potem až 7x víc lidí než obvykle a ukázali, že můžeme všichni jezdit na kolech do práce (mých 60km do práce a pak zpátky přece není taková darda, ne?).
Soud to pondělí zakazovat neměl a prostě měl, podle souladu se zákonem, po akci zkásnout odborové předáky o škody, které způsobili >:-[]
PS: chtělo to trochu použít zoom, aby ta Panamera byla líp vidět ;)
18. 6. 2011 09:04
Re: pirati silnic
to je brzdna plocha, i Veyron ji ma v zadni casti, policejni Mondea ST ji maji na strese protoze je blize predku vozu a tedy pohanene naprave na kterou je treba tlacit >:D
neregistrovaný "malson"
18. 6. 2011 08:14
poslední jsou nejlepší
Poslední fotky jsou nejlepší.. "Odboráři všech zemí, vyližte si pr*el" :-!
Souhlas. >:D
17. 6. 2011 18:44
Re: pirati silnic
S těma majákama se ani rychle moc nedá! Při jízdě nad 130 km/h jim z toho Mondea udělá nápor větru targu >:D
Avatar - Papír1
16. 6. 2011 23:07
MHD Absurdita
Když jsem se konečně dočkal tramvaje, tak na Karláku hlásili, že je zde přestup na Metro. Jak absurdní, když Metro nejezdilo..
16. 6. 2011 19:14
pirati silnic
pirati silnic potrebujou zpomalit a nejlepsim zpomalovacim vozem jsou prece policejni Mondea ST >:D [odkaz]
16. 6. 2011 15:53
Nejdolezitejsia vec v zivote....
Aj by som sem nieco napisal ale tie komunisticke prasata mi nestoja ani za komentar. Idem robit nieco zmysluplnejsieho :

[odkaz]
A short documentary on Simon "Wet Dick" Bergeron, the founder and sole member of the "Fellatio Truth Movement". Written and directed by Jon Lajoie