Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Mercedes-Benz CL 500 4Matic – Panský kočár

Dobré sociální postavení nemusí zdůrazňovat zrovna „nadupané“ SUV, ještě lépe poslouží tradičně střižené kupé s nejmodernější technikou.
Zpět na článek
Avatar - 3_diamanty
22. 12. 2011 15:25
kral ciest, kral je vzdy len jeden a to je mercedes
Tak toto je neskutocne nadupana masina a na rozdiel od BMW radu 6 je to plnohodnotne stvormiestne kupe ziadna dvojsedadlovka s nudzovymi sedackami kde sa vojde len clovek bez hlavy. Bravo mercedes

:yes:
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 23:06
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Ale nesmysl... Nic takoveho si nemyslim. Reagoval jsem na jeden prispevek a ano, napsal jsem to neobratne. To jen ten i-diot GTI neustale opakuje jednu kravinu porad dokola. Musel bys to procist cele. Ale komu by se chtelo...
Avatar - Ronault.
8. 9. 2011 21:57
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
GTI, proboha, co to píšeš? NevYděl? Brrrrrrrr, fujtajxl, taková hrubka 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s :-|
Avatar - jazva
8. 9. 2011 20:38
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Bratku, ja som teda posledný kto by držal stranu GTImu, ale toto si prestrelil grandiózne. Myslieť si, že CL si nemôže kúpiť slušný človek, tak to je na povestné "mokrý hadry"... ;-\
Avatar - gld
8. 9. 2011 16:20
V12
Dotaz na redakciu- prečo vám od medveďov nikdy nepošlú na test vrcholnú "dvanástku"? Ako píšete, už tretí test "toho istého" auta. Keď čítame o snoch tak nech o tých naj naj :-)
8. 9. 2011 15:19
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Ty máš potřebu se stále s někým porovnávat, srovnávat, pokládat na stůl šest set tyček na důkaz... čeho? Že jako ty seš ten borec, a "já", vobyčejnej kluk z poldovky a s permanentkou na tramvaj, že jsem nula? Kdo tě vychoval, že se pohybuješ v dokonale zoufalejch slepejch ulicích?

Tématem není garáž tvá, garáž kolegů, či (kdybych třeba nějakou měl) garáž má, tématem je pohled na majitele vozidel Mercedes-Benz CL. A právě o nich ty tvrdíš, že to nejsou slušní lidé. A tedy se tě ptám, kde je ta hranice, která dělí auta na ta, která kupují slušní lidé a na ta která kupují lidé neslušní. O jednom voze už od tebe vím, CL nespadá do kategorie pro slušné lidi. Tak se trochu názorově obnaž, předveď svůj světonázor, Stefiči.

Co takové S-klasse, také by si to esko slušnej člověk nekoupil? Nebo co vyšší střední, šestka, pětka, osmdesátka? Slušňáci, nebo snad lidskej plevel? A co Opel Astra, cee´d či Fabia, ta je pro slušňáky nebo pro neslušňáky?

Mokrý hadry, Štefiči, tak ty se fasujou hned vedle hlavního vchodu. Pořádně si je namoč a pořádně si je utáhni.
8. 9. 2011 14:54
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Díky za osvětu ze světa lidských charakterových rašelinišť. Tvá věta o tom, že slušnej člověk by si Mercedes-Benz CL nekoupil tu vstoupí do dějin švorcáků ducha. 8-s :no:
8. 9. 2011 14:51
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Máš recht, jsou to všechgno mafiáni a gauneři, poctivýho člověka, co opovrhuje lidma v CL avšak je schopnej si dát do profilu jako auto snů Mercedes-Benz R protože ho kojí naděje že snad to bude pro něho jednou dosažitelný auto, takovýho abys dneska pohledal... >:D :no:
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Parkuje se vcelku dobře, existují auta o několik segmentů menší, se kterými se ve skutečnosti manévruje hůř
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 13:55
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
no....myslím, že tvé poslední shrnutí vypovídá o všem. Jestli se najde nějaký blázen, který by toto stupidní vlákno četl, nechám na něm, aby si udělal obrázek. Já se už s tebou zdržovat nebudu
8. 9. 2011 13:53
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Ale já jsem myslel jen a jen sebe a vůbec nemluvím o ostatních ... "neprojíst" celý plat považuju za normální .... dát mé osobní 3-leté úspory za MB CL vůbec nepřipadá v úvahu .... :-)
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 13:51
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
hochu, abych tě někam neposlal já se musím přemáhat už minimálně 2 hodiny :-) Je mi líto, ale tvé příspěvky nepřináší nic. Jen kecy a zase jen kecy. Osobní zkušenosti žádné. Jen jsem s tebou zbytečně promrhal čas.Ale poradím ti. Až vyrosteš a najdeš si děvče, možná si třeba pořídíš i rodinu, můžeš mi napsat SZ. A pokud bys v nějaké oblasti potřeboval poradit, spolehni se. Rád ti vyjdu vstříc :-)
8. 9. 2011 13:45
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
>:D Stefiči, Štefiči, chce se mi napsat aby jsi šel do... ;-) Ale protože jsem slušný člověk (ostatně nejezdím také v CL, viď... >:-[] tak na rozlůčku snad jen malou radu - snaž se nelhat si v životě do kapsy. Tobě to dá evidentně velké úsilí, ale uvidíš, že se ti nakonec uleví. :yes:
8. 9. 2011 13:41
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Nehádej se tu sám se sebou. Tvé postoje jsou přece zřejmé. Stefiči, většího názorového ňoumu jsem tu nečetl snad pět let.

Shrnuji tvé postoje:

CL je auto, které slušný člověk nekoupí. To mi ale nebrání v tom, mít jako auto snů R, neboť cenově si myslím, že snad na něho jednou i dosáhnu.

Nezlob se, ale tohle opravdu zkoušej v těch Bohnicích...

Snad jen... co kdyby se pro tebe stalo dosažitelné právě to CL? Že by? Fakt by sis ho vetknul do auta snů? A co pak s těma neslušnejma lidma? :-)
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 13:34
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
na všechno jsem ti odpověděl ve zbývajících dvou vláknech. Nebuď líný a najdi si to. Nebudu ti neustále psát jedno a to samé na tři různá místa. Ačkoliv mě tahle diskuze pomalu začíná nudit. A hlavně mám na práci podstatnější věci než utrácet čas s tebou...
8. 9. 2011 13:29
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Píši stále stejně, reaguji na příspěvky. Zopakuji ti to - Tvrdíš, že slušný člověk by nemohl CL koupit. Současně tvrdíš, že MB-R máš v sekci svého auta snů (asi auto pro slušného člověka) proto, že je to na rozdíl od CL vůz dosažitelný. Co je to za nesmysl? A kde je tedy ta hranice dosažitelnosti a na ní navazující hranice slušných a neslušných lidí? Ona opravdu existuje?
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 13:22
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
GTI, diskuze s tebou je tak nějak pořád dokola a stále to nikam nevede. Stále se vyhýbáš konkrétním argumentům a meleš tady pořád dokola jedno a to samé :-)
Ani se moc nedivím, že nerozumíš, že MB-R je dosažitelný. Své příspěvky píšu ze svého pohledu. A tedy tím myslím, že je dosažitelný pro mě. CL nikoliv. Ano máš pravdu. Jsem téměř žebrák a srovnávat se s takovým velikánem, jako jsi ty se nemohu. Přiznávám se. Nemám 3,5 mega na auto. Vím, je to ostuda:-))
A divíš se, že R mám jako auto snů. Vysvětlím ti to. Pubertu mám již za sebou a snažím se myslet racionálně. Tedy přemýšlím o věcech, kterých mohu dosáhnout. Mohu tam napsat klidně třeba F22 Raptor, ale je jaksi jasné, že tohle se mi nesplní. Takže asi tak.
A to těch slušných lidech jsem již vysvětlil, najdi si to
8. 9. 2011 13:19
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Nevyděl bych to v rovině směšnosti, tihle lidé (vysoké mzdy) prostě celou mzdu nekonzumují v běžném měsíci, tedy jaksi si tzv. neutrhují, aby snad něco i našetřili, no a když potřebují vůz, koupí si ho a zaplatí ho z peněz, kterými disponují na svých účtech, případně to uskuteční přes leasing, resp. úvěr.
8. 9. 2011 13:12
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Abych to trochu shrnul, nahoře jsi napsal, že CL nemůže pořídit slušný člověk. Současně jsi pak tuhle teorii rozvinul dále - máš kupodivu v profilu jako auto snů MB-R a to z toho důvodu (jak tu tvrdíš) , že je to auto jaksi dosažitelné (tomu nějak nerozumím, ale tohle tu snad také vysvětlíš), a tohle auto tedy z uvedeného důvodu pořizují nejspíše už lidé slušní. Tak se tedy ptám - a co kdyby se stalo dosažitelným to CL, to bys ty neslušné majitele přeměnil na slušné?
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 13:11
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
ale no tak, GTI... Kam se poděla noblesa tvých příspěvků:-))) Maska intelektuála pomalu padá a začíná se objevovat opravdový charakter?:-)) Byla to jen otázka času :-!
8. 9. 2011 13:02
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Jak, že CL je nedosažitelné a R dosažitelné je? Pro koho? Pro tebe? Tím tu jen demonstruješ ten dokonalej brajgl, kterej máš v hlavě. Proto, že je pro tebe R dosažitelné, je to auto snů a protože CL je pro tebe nedosažitelné, jezdí v něm výhradně neslušní lidé... >:-[] A kdyby se to CL pro tebe stalo dosažitelný?...

Zkoušej uplatňovat tyhle sociosondy někde na ve vstřícnějším prostředí. Nezlob se ale jediné místo, která padá do úvahy jsou pro tvé postoje opravdu ty veleznámé... Bohnice.
8. 9. 2011 12:57
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
>:D Tak to sedí...
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 12:50
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
teda GTI, ty jsi opravdu případ. Kde si myslíš, že jsi? Opravdu si myslíš, že ani já ani Xylo nevíme, že existují lidé s ročním příjmem v řádech několika milionů? Myslíš, že jsme malé děti a potřebujeme poučit od někoho, jako jsi ty? Tak to skutečně ne:-))
Tento tvůj poslední příspěvek mě ujistil o tvé "vyzrálosti". Ty totiž vůbec nemáš představu o hierarchii skutečných potřeb a o tom, kde v nich (u většiny lidí) stojí auto. Nikdy by mě nenapadlo posmívat se někomu, kdo byl schopen koupit novou, třeba, Fábii. Ať už na leasing nebo hotově. Nenapadlo by mě ukazovat prstem na někoho, kdo má auto "jen" za 300k, 600k, 900k...atd. Každý, kdo dokáže vygenerovat nějakou sumu peněz je přínosem.
Jediní, kteří jsou všeobecně naprosto k ničemu, jsou kecálkové.
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 12:37
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
no je to poněkud mimo, ale R třída rozhodně nepatří mezi "nedosažitelné" a porovnávat s CL je poněkud "mimo mísu". A o tom slušném člověku jsem ti to vysvětlil výše.
Jinak mé urážky tvé osoby mě mrzí.Na malou chvíli mě ovládlo to horší ve mě a srazilo mě na tvou "vysokou" úroveň. Duševní a patrně i společenskou.
8. 9. 2011 12:35
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Já se nesměju odkládání ... jenom ta představa, že si osobně "utrhnu od úst" 100 tis. měsíčně a za 3 roky si půjdu za ně koupit auto mi připadá směšná ....
Avatar - jazva
8. 9. 2011 12:32
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
No moja skúsenosť je taká, že tí čo si zarobia na horné CL, nemajú s tou Zafirou absolútne žiaden problém. Naopak to už býva horšie... :-)
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 12:28
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
žádná konstrukce zde není. Znovu ti opakuji a doufám, že naposled, že můj příspěvek se týkal předchozího komentáře narážejícím na "charaktery". Ano, uznávám, že věta "slušný člověk si ho nekoupí" je z mé strany napsána poněkud nešťastně, nicméně to nic nemění na faktu, že stále nechápu, kde jsi vydedukoval jakousi mou fiktivní hranici mezi auty pro slušné a ta pro mafiány. Prosím trochu to rozveď. Zatím (jak je u tebe zvykem) pouze narážíš na mé "levné" auto. Proti MB skutečně levné je, ovšem docela by mě zajímalo, zda ty jsi schopen položit na stůl u prodejce 650k a odjet. Já toho schopen jsem. A ty?
8. 9. 2011 12:07
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Dělá se to jinak, Xylo, ta vysoká mzda je tam uvedena jen proto, aby si kolega uvědomil, že jsou tu i lidé, jejichž mzdový obzor je úplně ale úplně jinde, než obzor dejme tomu... zafirářů, že jsou tu tedy lidé, kteří pracují, přesto by je ani ve snu nenapadlo, aby jezdili právě třeba tou zafirou, lépe řečeno autem v cenové kategorii zafiry. Tahle auta, myslím CL, se samozřejmě nekupují z našetřené mzdy, jako ty zafiry, nýbrž buďto jako rentiérský dokonalý kočár, či vůz u dobře situovaného podnikatele. Přesto nelze vyloučit, že i zaměstnaný člověk, člověk, který požívá vysoké mzdy a vysokých odměn na toho meďáka dosáhne i zde v Česku.

Jinak, když se směješ tomu odkládání, směješ se tu současně asi tak sedmdesáti procentům populace, (být tebou nedělal bych to, svědčí to o tvé nezralosti) jejichž úložky sice nedosahují uvedené výše, ale patří to přesto k životnímu standardu. Jak jinak myslíš, že lidé pořizují ty "zafiry"?
8. 9. 2011 11:50
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Ale vždyť pokud tu nyní píšeme, pak jestli někdo někoho uráží, pak jsi to nyní ty, který tu píše, že slušný člověk by si horního mercedesa nekoupil.

Mimochodem, jistě víš, jaké auto máš ve svém profilu, jako auto snů... :-) Nechci tě drásat, ale jsi průhlednej jak prázdná petka.

Kladu ti tedy logickou otázku - tvrdíš-li, že slušný člověk si CL nekoupí, pak jaký vůz si ten tvůj slušný člověk koupí?
8. 9. 2011 11:36
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Chválím tě za to, že nebudeš přemýšlet, kde na to - dle tvých slov - nakradl. Tvá odpověď je sice dvojsmyslná, ale budiž, přijměme tézi, že alespoň v tomto jsi charakterově na takové výši, že zpoza svých majetkových obzorů se netrápíš tím, jak jsou třeba oproti jiným nízké.

Přesto - ty jsi přece napsal, že slušný člověk si horní auto nekoupí. Pokládám ti tedy poměrně pochopitelnéhou otázku, jaké auto si ten slušný člověk koupí. Docela by mě zajímalo, kde je ta hranice mezi auty, která kupují lidé slušní a auty, která kupují lidé (nejspíše) neslušní. Tahle tvá udivující konstrukce by jistě zde zajímala i jiné kolegy.
8. 9. 2011 10:49
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Jo to nevím .... já se ho ptal, čím že se živí a odvětil "hlavou" a dál už se bavit nechtěl .... Auta jsou super a když vlezeš do Mercedesu a sedneš si do CLS, tak samozřejmě ti projde hlavou, jestli by nebylo fajn ho mít .... No a pak si vzpomenuju na anabáze se služebním éčkem a nějak mě to rychle přejde ....
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 10:31
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
:-) obzvlášť mě baví číst příspěvky od lidí, kteří ve svých profilech mají jen tisíce a tisíce příspěvků, ale auto žádné. Dle mého soudu se jedná pouze o lidi typu GTI, kterým ve své ubohosti nezbývá nic jiného než masturbovat nad obrázky věcí, které si patrně nikdy nebudou moci dovolit. Toto tristní zjištění je vede k hořkému konci, kdy jedinou možností, jak si zvednout své poničené ego je urážení ostatních majitelů. Opravdu by mě zajímalo, čím konkrétně tenhle typ jezdí. Určitě to bude obrovské, velmi drahé a bude to mít červenou barvu - nejspíš to bude tramvaj.
8. 9. 2011 10:06
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Já už jsem od něj taky něco slyšel ;-) , on to bude hodnej kluk, jenom moc čte pánské reklamní časopisy, kde ti podrobně vysvětlí bez jakých modních doplňků (auto, hodinky, boty ...) jsi společensky naprosto nemožný ... Já to doma poslouchám furt, protože Rumuni jsou "high class" ;-) .... Tady se ještě pořád drží i zlaté řetězy na krk, aby každý viděl, že jsem nóbl člověk ....
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 09:56
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
za chvíli ta na to GTI odpoví, že jsi jen závistivý chudák, který si jako prostý subarista nedokáže představit, že někteří lidí si prostě leasing 100k měsíčně mohou dovolit :-)
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 09:44
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
tak to by mě pravdu zajímalo, z čeho jsi toto z mého příspěvku vyčetl. Patrně více dedukuješ než objektivně přemýšlíš. Osobně je mi naprosto jedno, kolik má kdo jaký příjem, jakým autem jezdí a je mi naprosto fuk, kde na něj vzal. Má reakce se týkala předchozího příspěvku, zejména popisů charakterů.
A věř mi, milý GTI, že pokud si uživatel R-class nebo kdokoli jiný toto auto zakoupí, rozhodně já nebudu patřit k těm co budou přemýšlet, kde na něj nakradl.
A na závěr bych tě požádal, aby si se zdržel svých stupidních a rádoby intelektuálních poznámek a závěrů založených na fikcích z kratičkých příspěvku. Takových jako jsi ty, tedy rýpalů, ze kterých jen zcela výjimečně vypadne kromě posměvačných poznámek něco použitelného je tu plno. Možná až moc
8. 9. 2011 09:34
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Ješiš to je legrace, každý měsíc si odložím 100 litrů a za 3 roky si půjdu koupit nové CL .... :-)
8. 9. 2011 08:59
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
A v jakých vozech jezdí ti tví slušní lidé? V Zafirách >:-[] Dost dobře mi nedochází, proč by podle tebe kolega R-class nemohl našetřit třeba na horní CL?

Vezmi si zcela přehledný příklad - nějakého majitele dejme tomu té zmíněné Zafiry. Jedná se evidentně o člověka jehož měsíční příjem (ať už z námezdní pracovní aktivity či z nějaké lokální podnikatelské činnosti) se pohybuje někde kolem průměrné mzdy, dejme tomu cca 25 - 30 tisíc měsíčně. No a pokus se představit, že jsou lidé, kteří vydělávají (a to i jako zaměstnanci) 250 - 300 tisíc korun měsíčně. Není to nic moc výjimečného. Poměrně značný počet, zejména podnikatelů, společníků obchodních společností pak generuje zisky v miliónech, desetimiliónech, stamiliónech. Chceš snad od nich, aby i tihle lidé jezdili v zafirách jenom proto, aby v tvých očích byli slušnými lidmi?

Tedy odpověď na tvou infantilní otázku, kdo že to má na horní CL, je prostá - jsou to z 99 procent ti tví slušní lidé, kteří mají ovšem na rozdíl od třeba těch náhodně ilustrativních zafiristů takovou pracovní, podnikatelskou, intelektuální a výkonovou dovednost, nadstavbu, že holt jim jejich příjmy umožní vlastnit horní vůz.

Tvůj životní postoj k těmto věcem se koncentruje do otřesné úvahy, že - čím větší auto, tím větší mafián. S tímhle ovšem názorově vystačíš jen ve velmi, ale velmi intelektuálně skromné komunitě.
Avatar - Stefič
8. 9. 2011 08:09
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
krásně, leč naivně napsaný příspěvek. Kdo při pouhém pohledu na projíždějící auto dokáže rozeznat mafiána v perfektně padnoucím obleku od člověka vzdělaného, pracovitého a velmi schopného (též v perfektně padnoucím obleku). Nikdo. Na takové auto nenašetříš. Na takové auto musíš prostě mít. A kdo na něj má? Buď velmi malá skupina těch velmi pracovitých a schopných lidí nebo podstatně větší skupina mafiánů.
A řekněme si na rovinu. Utěšování sama sebe o tom, že to auto z toho mafiána slušného člověka neudělá je jen berlička chudých. Pravda je taková, že oni si to auto koupí a budou v něm jezdit. Slušný člověk nikoliv.
7. 9. 2011 17:41
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Dnes pěkný text. Jaká to nebývale převeliká škoda, že ve většině tvých příspěvků ta Cé-el-kovská grácie tak zoufale chybí...

A teď něco ze života... Tohle auto může pochopitelně sedlat jak mafián, tak slušný člověk. Jak prémiově bystrý intelektuál tak pouze prémiově sponzorovaná "dylinka". Pamatuj ale, že respekt který získává CL není tvůj, dokud nebudeš na stejné úrovni jako to auto. Mám-li tedy vybrat s již vypsaných charkterů, míní se tím spojení slušný člověk, který má pořádně v hlavě. A pak už vůbec nezáleží jestli máš funglovku nebo měl při koupi již 30tisíc najeto. Vždyť kdo ví, jak CL63 AMG řve/vře přirozeně chápe, jak snadné je podlehnout například na úkor toho, že vůz již někdo nakonfiguroval namísto mě.
7. 9. 2011 07:30
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Kdo to zažil, ví o čem píšu. -> akurat ty vlastne netusis o com pises..
Avatar - positivemind
7. 9. 2011 00:05
Dokonalý gentleman
Úkol je prostý - nasednout a jet. Objet celý svět, dvakrát, třikrát. Až pak tě propustí jít si lehnout.
6. 9. 2011 17:11
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
A kdo ne?:)

Každopádně ze svých zkušeností zrovna tento model chápu jako ideální kočár na polykání kilometrů, když NECHCE člověk sedět v zadu:)
Avatar - Atlis
6. 9. 2011 17:09
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
zle sa s tym parkuje v podzemnych garazach, takze je to na houby :P
6. 9. 2011 17:00
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Dal by sis projizdku, co? :yes:
6. 9. 2011 16:54
Re: GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Tohle je fakt parádní kára. Výkladní skříň toho, co dnes umí autosvět nabídnout. Tohle auto si ale přece jenom žádá určitý věk a životní nadhled.
6. 9. 2011 15:59
GARÁŽOVÁ KVĚTINA
Test o takovýchto autech se čte zásadně vestoje :yes: Dovolím si ocitovat nejdůležitější větu kvartálu, cituji: "Žádné číslo ale nedokáže vyjádřit, co motor s 2120 kg vážícím kupé provádí ve skutečnosti. Jako by pro přeplňovaný osmiválec nebyla žádná rychlost příliš vysoká a žádný kopec příliš prudký – sklon silnice se na razanci zrychlování neprojeví ani při 200 km/h." Tím je garážově rečeno vše. Úplně vše.

Všechno, co tě neustále a až osudově štve ve tvé vlastní káře, tak to všechno zde neplatí. A nejen neplatí, ono je to zásadně naopak. Ano, v této káře můžeš zažít přesně to, po čem tak, zejména v dlouhým táhlým, nebetyčně toužíš, totiž... lze zažít nekonečnou lehkost dokonalého prémiového stylového... jetí.

Pro tohle je vžitá obsahová zkratka - jde za plynem. Kdo to zažil, ví o čem píšu. A pak... říká se, že květinou řekneš vše, no aktuálně bych to trochu poupravil - Ce-el-kem řekneš svému okolí opravdu, ale opravdu vše...

BRAVO TEST :yes:
Avatar - Atlis
6. 9. 2011 08:26
Re: kára za tři míče
pri tej cene ho tam dohodis len tak bez rozmyslania...
6. 9. 2011 06:38
kára za tři míče
nemá bezklíčový vstup... no nevadí, taky ho někdo nemusí chtít, že...ale připlácet za něj třicítku, to je docela úlet, ne?