Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Citroën C-SportLounge a DS5 – Od konceptu k sériovému modelu

Citroën DS5 v letošním roce dorazí i na český trh a v nabídce své značky tento luxusní crossover doplní modely DS4 a DS3.
Zpět na článek
Avatar - Dinar
3. 2. 2012 10:14
Re: Nádhera
A přitom jen stačí umět číst, autor píše, že auto balancuje svými rozměry na pomezí nižší střední a střední třídy. :-!

Jinak ano, všichni chápou DS5 jako premiového zástupce citroenu ve střední třídě, bude tam jistě patřit i cenou. Tak jsem zvědav, přijde-li se sem Kylie vysmát se Citroenu za to, že použil techniku (podvozek) z nižší střední pro auto střední třídy, navíc s aspirací na premii. Takové faux pas. >:D Ale ona si s tím teta jistě nějak "pORradí". ;-)
2. 2. 2012 22:32
Re: Nádhera
Na pravdě není nic dětinského, němci jsou pro mnohé z Vás bohové, asi jste brzo zapoměli co dokážou kvalitně udělat plynové komory a válku toť vše. a kolega má pravdu o médijích které neustále vynáší v popřet vozy které nic na mezinárodním kolbišti nic nedokázaly, kolikrát byly autem roku? co dokázaly v automobilovém sportu v přímém srovnání? tím myslím fabrika proti fabrice a ne proti soukromníkům lehké sousto ( Fabia S2000) , a dále si povšimněte jaký se děje humbuk okolo Škoda Citigo, myslím že se vrátili v čase do dob kdy se v Polsku vyráběl Fiat 500 naprosto stejný tvar
Avatar - KANKUNEN
2. 2. 2012 18:01
Re: Nádhera
DS5 by podle koncernových not byla úplně jiná, méně krásná ale na lichoběžnících s hydroactiv 3.
2. 2. 2012 17:53
Re: Nádhera
Stačí mi začátek, kte autor článku píše, že auto balancuje v rozmezí nižší střední a střední třídy a přitom patří hodně vysoko do střední. Nic víc.
2. 2. 2012 17:23
Re: Nádhera
Co je na článku zavádějícího. Nijak jsem si nevšiml, že by v článku autor nějak hanil DS5 a vytahoval někde koncern jako nějaké měřítko, či přirovnání.
Jediný, kdo zatahuje do diskuze pod DS5 VW jsi tady zatím ty s kolegou což mi spíš přijde jako "výzva na souboj za každou cenu". Dětinské chlapci.
2. 2. 2012 17:05
Re: Nádhera
To bude zase plivanců od škodofkářu a jiných majitelů předražených koncernových krabic. I ten článek je silně zavádějící. Prostě co není od VW, který sponzoruje podobné pochybné redakce tak se na tom musí najít za každou cenu chyba i kdyby to nebyla pravda. To kdyby to bylá škodovka, to by bylo chvalozpěvu a stádo by zase jásalo.
2. 2. 2012 16:42
Nádhera
Ano krásné , ukázka jak se mají dělat auta aby majitel každé ráno byl potěšen , na rozdíl od nicotných a nudných Octávek, Pasatů, Golfů a jiných concernových vozů kde vše smrdí unifikací.