Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Cadillac XTS je „technicky nejvyspělejší“ Caddy všech dob

Více než pětimetrový sedan bude standardně vybaven adaptivními tlumiči Magnetic Ride Control a rozhraním infotainmentu CUE.
Zpět na článek
7. 4. 2012 18:03
informace jak stehno
Vždycky mě baví číst, že nějakej novej model je "dokonce (!) nejvyspělejší všech dob". To je fakt hrozný překvapení. Informace jak stehno, vážně. Až napíšete, že technicky nejvyspělejší bavorák všech dob je z roku 1972, tak to bude překvápko. Chtělo by to použít ten držák na klobouk ještě k jinému účelu, než opíšu nějakou marketingovou slátaninu. Ach bože..
Avatar - Balkan
7. 4. 2012 11:57
Re: Důstojný nástupce
ono ten dizajn je presne to cim ma byt...ide do sportovosti a elegancie. Moj Seville ma velmi kalsicky sedanovy tvar vzadu ale..to sa uz nenosi- ALE na tom nevidim nic zle...mne sa dizajn aj zvnutra aj zvonku paci. Cos a týka motorizacie. 3,6 je v pohode a myslim ze pridaju hybrid-ale suhlasim ze by nebolo od veci dat tam aj ten V8- Northstar vzdy bol spicka a myslim ze by sa dal teraz pokojne vyladit na nejakych 400-450koni(objem tych 4,6 ako bol) a zaroven dosiahnut s pomocou modernych technologii lepsiu spotrebu(tak vytuzenu)- ved moj Seville r.v. 2000 ma mimo mesto v pohode aj 9l/100km, a to nemam ani vypinanie valcov, ani start-stop a moj automat je 4ka
Avatar - Lonestarstate
6. 4. 2012 10:52
Re: Důstojný nástupce
Přesně tak. On je XTS docela velký a nejspíš i uvnitř prostorný. Ale zvenku, hlavně zezadu působí jako menší auto. Což je ostatně designový směr, kterým jdou v současnosti všechny automobily. Asi ji to dovoluje nárokovat si přídomek "sportovní".
Avatar - Barrichello
6. 4. 2012 09:57
Důstojný nástupce
za STS.

Za DTS by to ale chtělo ještě něco většího a s V8kou. Pro konzervativní zákazníky, půjčovny a vládní potřeby. Ale uvidíme, třeba se GM pochlapí.