Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Chery TX: Překvapivě originální SUV

Koncept Chery TX má být podle čínské automobilky jednou z největších hvězd letošního autosalonu v Pekingu.
Zpět na článek
Avatar - Pekelná Micinka
24. 4. 2012 13:24
Re: No
Jenže to byly Audi kořínky... >:-[] >:-[]
24. 4. 2012 10:56
Re: No
Cinani nam vystrkujou drapky ;-)
A ono se neni co divit, pri tom potencialu, co tam maji. Ted nemyslim jen ty miliardy delniku na linkach a vrozenou pili a skromnost, ale i tisiciletou kulturu. Tam uz meli civilizaci v dobach, kdy nemyti evropani sedeli v drevenych tvrzich a zvykali korinky. Za me :yes:
24. 4. 2012 10:51
Re: hmm, originál...
Ten zadek je uplna nova i30, nicmene k tomu predku sedi dokonale. Mnohem vic, nez u hyundaie. Celkove dobry, ale kdyby mi nekdo rekl, ze je to infiniti, uveril bych.
24. 4. 2012 08:14
Re: No
je to tak. No myslím že ztratit ještě je co... ;-\
24. 4. 2012 07:56
Re: No
no ono už to tak je: volvo - čína, jaguar a lendy - indie co víc chceš ztratit
24. 4. 2012 07:53
Re: Ted se jim smejem
:-) větu "zle auta dnes uz nie su" bych zaměnil na "dobré auto aby člověk pohledal". Pravda ve chvíli kdy auto slouží k převozu z místa A do místa B stačí cokoliv, ale to patí na jiný portál než je auto.cz. Nebo jinak i Sandero tě doveze na jih Evropy raději bych ale jel tím Mercedesem :-)
Co se týče té "pískovišťové soutěživosti" díky za ní, protože jinak bychom jezdili všichni ve stejné krabici od bot a ještě k tomu ve stejné barvě, bydleli ve stejných bytech / domech a měli stejný nábytek a stejné pyžamo - sakra to už tady bylo.
24. 4. 2012 07:50
No
Zdaleka nejhorší na tom konceptu je to, že je ...dobrý :-( Jestli budou takhle pokračovat...a není jediný důvod proč by se neměli postupem času zlepšovat což je přirozené, tak je to zlé. Až budou miliardy lidí kupovat svoje domácí oblíbené značky...čínské, indické, atd., tak pak je budem kupovat i my. A to mě netěší :'-( .
Avatar - Pekelná Micinka
24. 4. 2012 00:00
Re: hmm, originál...
Čumák je docela zajímavej a u levnýho SUV by mě neurážel. Zadek je takovej běžnej "už jsem to někde viděl". Jako taková více městská alternativa Dusteru by byl ok.
Avatar - twistedTSD
23. 4. 2012 19:20
hmm, originál...
Jen škoda, že má znak Infiniti. :-!
Avatar - 3_diamanty
23. 4. 2012 17:41
Re: Ted se jim smejem
tak ono korejci su uz davno uplne inde ako si vacsina ludi stale mysli :yes:

cina este ma co dohanat ale casom sa aj z nej prestaneme smiat :yes:

niektore znacky za poslednych 10 rokov sli kvalitativne hore ine zase stagnuju alebo sli dole, takze sa nam to pekne vyrovnava :yes:

zle auta dnes uz nie su ;-) preto ma vzdy bavi citat nazory kto je rovny a kto rovnejsi a kto je lepsi a kto najlepsi ;-) aj sandero mi splni ten isty ucel ako mercedes E navyse v meste som s nim vacsi frajer co sa tyka parkovania, co sa tyka terenu je to podobne: duster zvladne urcite viac ako napr kaskaj a este usetri peniaze, dnes si len staci vybrat , aut je pozehnane a nie je moznost zlej volby, neda sa dnes kupit zle auto jedine je mozne kupit nevhodne auto na dany ucel. To znamena ze ak mam rodinu urcite nekupim twingo a zase ak som samotar co jazdi len po meste nepotrebujem Q7-micku.

riesit tu ze ja mam lepsie toto a ty tamto a ja toto nechcem a tvoje je horsie a moje je lepsie - uz ani deti na pieskovisku toto neriesia lebo uz z toho vyrastli :yes:

inak samozrejme suhlas s tebou, len som chcel par veci povedat k tomu :yes:
Avatar - Ghostyx
23. 4. 2012 16:55
Ted se jim smejem
Hyundai -i jsme se taky smali pred deseti lety a dnes? Odpovim si sam: maji z nej a z jeho sesterske KIA-e cim dal vetsi bobky vsichni! ;-)