Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Carroll Shelby – AC Cobra a ti druzí

Produkty, pod které se významný americký konstruktér, závodník a podnikatel podepsal, čítají řadu automobilů. Připomeňme si ty nejvýznamnější z nich.
Zpět na článek
Avatar - white label
20. 5. 2012 19:54
Re: cobra
S tím souhlasím, mám podobný pocit z většiny, ale rozhodně nelze paušalizovat, jsou i "normální" Slováci v tomto směru. Zase když vidím, jak se z toho dokážou až dětinsky radovat, tak jim to o to víc přeju, že při tom mnozí dokážou být až euforicky nekričtí je fakt...
Vzpomínám si, když poprvé (a zatím naposled) získali samostatně titul MS (2002), tak na česko-slovenské hranice někdo umístil nápisy: "Právě vjíždíte na území Mistrů světa"! >:-[]
Jinak tohle playoff je zatím o "vracení", my měli co vracet Švédům, Slováci nám a Rusi mají co vracet Slovákům (2002 - výročí 10 let), takže i proto věřím mnohem více Rusům.
Zase porážka (zvlášť ve finále) od nás by Slováky (psychicky) bolela mnohem víc (viz r. 2000), než od Rusů, jak píšeš, hlavní cíl je - být (aspoń občas) lepší, než my..., což se jim teď podařilo teprve podruhé. Kolikrát jsme byli naopak lepší my (na MS a olympiádách) u nás nemá nikdo potřebu počítat.
20. 5. 2012 19:26
Re: cobra
Ve mne se to pere. Hrozně moc přeju slovenským hráčům zlato. Na druhou stranu, výroky v některých slovenských médiích na adresu našeho týmu a to neustálé dokazování(si) jak jsou lepší než češi, kdy někdy mám pocit, že někdy je jediným cílem být lepší než češi a to stačí, mne vede k přání, aby rusové rozjeli mašinu a prostě je přejeli.
Avatar - white label
20. 5. 2012 19:18
Re: cobra
U Starosty se do toho osobního souboje nepřimotal žádný další hráč, díval jsem se zrovna na STV1 a tam to vaši moderátoři komentovali, jako že to faul z naší strany ani nebyl, i když podle mě spíš ano, ale nebyl to ten případ taktického úmyslného likvidačního napadení, jako v případě Erata. Samozřejmě, že tyhle likvidační úmyslná napadení bývají třeba v zámoří často součástí taktiky, ale v Česko-Slovenském souboji týmů dvou českých trenérů, by se od toho mohlo upustit, ale jak jsem napsal vidím v tom především Vůjtka, který třeba při finále se Vsetínem nábadal hráče i k atakům mezi nohy apod...
Mimochodem Starosta už dnes hrál, Erat ne.
Jinak v základní skupině jsme prohráli pouze se dvěma silnými soupeři (Švédsko, Rusko), stejně jako vy (Kanada, Finsko), takže vo co go?
Jinak já vám to finále přeju, máte z něho logicky ještě větší radost, než bychom měli my, prostě je vám to vzácnější... ;-)
Gratulace k medaili, k případnému zlatu by jste dnes potřebovali toho pověstného štěstí ještě podstatně víc, ale jak se říká, nic není nemožné... :-)
[odkaz]
Avatar - jazva
20. 5. 2012 18:23
Re: cobra
Koho silného? No veď to píšeš sám, len nechápem to "okrem". To ako že sa to neráta?! Vaši nedokázali poraziť ani jediný silný tým v skupine. To je fakt. Získali ste 14 bodov. V našej skupine by to nestačilo ani na postup ďalej. Ak si predstavuješ zákrok na Starostu ako súboj muža proti mužovi, tak asi budem musieť prehodnotiť môj názor na teba. Veď bol doslova nahodený na mantinel z cca 2metrov. Od chrbta a v plnej rýchlosti. A tiež bez trestu. No a tí vaši dvaja tragédi keď sa zrazili a jeden z nich sa odpísal, no tak to bola fakt pecka. Tak isto Frolík - ide velice hrať telom a nakoniec padne ako starý plot a ešte sa aj sťažuje že to bol faul. Veď od neho išla iniciatíva a nie naopak. >:D

Gratulujem k bronzu! ;-)
Avatar - white label
20. 5. 2012 18:00
Re: cobra
Dnes věřím spíš Rusům, ale fandit budu samozřejmě Slovákům! :yes:
Avatar - white label
20. 5. 2012 17:54
Re: cobra
A koho silného jste v zákl. skupině (kromě USA) porazili vy? Co vaše trápení a tyčky se slabšími týmy (Francíe a Švýcarsko)? Ze skupiny jsme šli z třetího místa, vy z posledního.
Zákrok na Starostu vzešel ze souboje "muže proti muži", u Erata se do souboje přidal třetí "likvidátor", který se tam jen tak "náhodou" objevil a náhodou sejmul zrovna Erata... a ještě bez sebemenšího trestu.
20. 5. 2012 15:02
Re: cobra
Znovu se ptám, co s tím má co společného Carroll Shelby – AC Cobra a ti druzí ?

A ti druzí to jsou hokejisti ?
Avatar - 3_diamanty
20. 5. 2012 12:25
Re: cobra
po vitazstve s cechmi je aj striebro pre nas zlatom :yes:

trosku im klesli hrebienky cechackom, sa tesili ze nas rozbiju a ajhla dostali po .......s tym neratali , chybali im totiz klucovi hraci: klika, stesti a nahoda...

sriebro je fajn, s ruskom necakam zazraky ;-) aj ked nic nie je nemozne

bitku o zachranu umelo vytvorili media, ale uz neraz to tak bolo, ze vtedy ked sa najviac podcenuje a necakaju sa zazraky vtedy pride velky uspech, tato taktika nam sedi
;-)

mame novych mladych hracov, netreba vsetko vidiet cierne - slovensko ma aj do buducna velke sance zasiahnut o medaily, nie sme na tom az tak zle ako sa vsade rozprava, malo si verime to je ta chyba, ale myslim ze sa to uz trosku zmenilo a sebavedomie opat narastlo :yes:
Avatar - jazva
20. 5. 2012 11:22
Re: cobra
>:D to sú zase plače čo už dnes nikoho nezaujímajú. 7 zápasov po sebe sme zvýťazili so šťastím a vaši chlapci nešťastní nedokázali v skupine poraziť ani jedno zo silných mužstiev. Ledva ste vyhrali nad Dánskom, zápas s nórskom radšej ani nebudem komentovať. Ja by som skôr považoval za šťastné vaše víťazstvo na Švédskom vo štvrťfinále. Zákrok na Erata bol na hrane presne tak isto ako zákrok na Starostu po ktorom nám zostalo 5 obrancov. Tak kto takticky likvidoval? >:D
Avatar - escorpion
20. 5. 2012 10:54
Re: cobra
Súhlasím, že auto je nádherné, aj so Slovenskom. S týmto kádrom som čakal skôr bitku o záchranu a hľa finále. Kto by to čakal ? Bude to ťažké, Rusi hrajú ako stroje, ale už teraz máme medailu a o tom nikto ani nesníval. Žeby sa opakovala história po 10-tich rokoch ? Vo štvrťfinále Kanada, v semi takmer švédi a vo finále Rusi. Nebol by som proti a fandíme chlapcom, zaslúžia si to. Radosť v tomto cocotskom dnešnom svete plného krízy, nenávisti, o.jebávania a oturbených áut si zaslúžime všetci :yes: Nech to dnes vyjde.
Avatar - fOE
20. 5. 2012 10:38
AC Cobra - muj sen
Je to neuveritelnej kus techniky, lehky roadster s motorem kterej dokaze trhat asfalt. Vsem doporucuju mrknout na stranky Superformance a MKIII, jestli budu mit nekdy stesti prave produkt od teto firmy mi bude stat v garazi, idealne s velkym V8. Novota za 80tis USD, lehce jete od 50tis USD. Dokazete si za ty penize (1 az 1,5mil Kc) predstavit lepsi (ve smyslu jak vykonu tak pocitu a strachu) svezeni?
AC Cobra :yes:
20. 5. 2012 07:53
Re: cobra
Hodně společného s Cobrou.

To mi přijde jako ty reklamy na bazény a trička.
Avatar - white label
20. 5. 2012 02:02
Re: cobra
Jen ať si to užijou, nemají to tak často jako my a navíc jsou ještě menší, než my, takže jim to svým způsobem prostě přeju. Na tom zápase mi nevadilo jejich štěstí (dvě tyčky apod.) se kterým vyhráli nejen s námi, ale i s Kanadou, Švýcarskem, Francií... (ještě donedávna tvrdili, že štěstí máme jen my), vadil mi ten likvidační zákrok v úvodu, bez puku a po odehrání na Erata, právě Erat měl být tím, kdo dnešní zápas případně rozhodne v náš prospěch (viz i zámořští sportovní žurnalisté, kteří nazvali Erata x-facorem, který měl z největší pravděpodbností rozhodnout dnešní semifinále v náš prospěch), ale za to neviním ani tak Slováky, jako českého trenéra Vůjtka, který chodí do rozhodujících duelů takticky tradičně i "přes mrtvoly".
Znám ho z období, kdy jako trenér hrával finále české extraligy proti tehdejšímu mistrovskému Vsetínu a slyšel jsem párkrát jakou podlou a zákeřnou taktiku ordinoval na střídačce svým svěřencům....
Ale jak bylo i dnes vidět, účel, zvlášť v takových případech, světí prostředky...
Avatar - Alpinis182
20. 5. 2012 00:07
Re: cobra
jdi do háje, a kdo vás tam dovedl ? Český trenér... Jednou za 1O let vyhrajete a hned toho musí byt plné sociální sítě... :no:
Avatar - 3_diamanty
19. 5. 2012 20:05
cobra
nadherne auto

:yes:

slovensko dnes paradaaaaaaaaaaaa , zajtra finale :yes: