Novinky
Bristol
0
je až absurdně zbytečná...na starém městě obrovské modré plochy kde nikdo nestojí(protože tam asi tolik lidí) a nebo tam stojí nic netušící cizinci s botičkou na kolech...a normální člověk prostě nezaparkuje a nebo musí za těžký prachy u interkontinentalu nebo palladia... :no:
eliot
0
:yes: Rozhodně tam měli nechat o něco víc klasických placených parkovacích míst . Zřejmě chtěli centrum víc očist od zaparkovaných aut >😁 .Nejspíš by tím mohli být motivováni autíčkáři,aby přesedli cestou do centra na MHD - to by byl sice skvělý nápad ,jenom kdyby samozřejmě nebyla taky tak drahá. :no:
ericn
0
No jenže to by Pražští radní museli přemýšlet a hlavně v zájmu občanů. A to bolí >😁 Hlavně by jejich známí s odtahovkami neměli kšefty a oni provize :no: O lidi jde opět až na posledním místě, ať platí a plní obecní pokladny, které radní rádi rozhazují. Smysl modrých zón v Praze jiný není :no:
eliot
0
:yes: Souhlas...A no jo ty odtahovky..Když jsem musel zastavit v jedné ulici,právě kvůli odtahu, tak zrovna se chystali nakládat auto ,upevňovali ho ke zdvižení a v tom přišel k autu jeho majitel a místo toho ,aby toho majitele na místě skasírovala policie,která tam byla ,tak si to auto stejně naložili ,protože pak člověk zaplatí samozřejmě víc ,jak jinak.
šmoula nešika
0
Nejsem z Prahy a ten článek jsem ani nečetl, ale i bez toho beru tyhle zóny jako zbytečnost. Moje zkušenost: Nejbližší neobsazené (a navíc nemodré) parkoviště bylo od Technického muzea (v době když jsem tam byl, tak bylo normální parkoviště obsazeno) vzdáleno asi tak půl Prahy (přesněji někde mezi popelnicemi). Parkování v hlavním městě je tedy katastrofa. Co se mi ale nelíbí ještě víc, jsou „bezemisní“ zóny. U nás na severu to chtějí taky zavést. A tipněte si, kdo to navrhl. Zelení eko pošuci, ekomentálové, vidláci ve svetru, co říkají „nápoj“ svému oblíbenému čaji a slibují, jak zatočí s korupcí. A určitě ty staré rezavé kraksny (nemyslím tím veterány a studentská vozidla) řídí a chtějí se jen zavděčit volebnímu programu, bohu a přírodě. A pak jezdit limuzínou.
matii
0
Taky jsme kdysi s rodinou vyrazili do Technického muzea. Po půlhodině bloudění a hledání parkování (to před muzeem bylo jako v případě kolegy naprosto plné a poddimenzované) jsme to vzdali a udělali si jiný program.
alambert
jako já si myslím, že by bylo lepší začít obchvatem, odstavnými parkovištěmi na okrajích a parkovacími domy v centru...ale já jsem prostě naivní...vždyť kdebysme na něco takového vzali, když už jsme si pořídili OpenCard...to máme na 10 let po investicích... >😁
Obchvat, odstavná parkoviště, parkovací domy - jsou v pořádku. A i se a), b) i c) nějak postupně řeší.
Ale pláč nad OpenCard se hodí spíš na Novinky.cz.
Ale pláč nad OpenCard se hodí spíš na Novinky.cz.
Všechno je to jedna velká fraška. Už jen ty nesmysly se zádržnými parkovišti. Jedu-li autem, pak jím jedu až do cíle, nikoliv někam do pole, abych byl posléze nahnán do metra a trmácel se hodinu zavěšenej na umaštěné tyči. Auto přece musím odstavit od cíle do vzdálenosti maximálně dvě stě metrů, nikoliv dvaceti kilometrů. O modrých zonách nemohu psát, neb mám krvavo před vočima.
Vezmi si třeba Mnichov, na každém rohu parkovací domy, ale co Mnichov, vezmi si třeba malý Ulm, rodiště Alberta Einsteina, město v němž je nejvyšší kostel na světě. Je to malé městečko a... na každém rohu též parkovací dům. Zastavím... jasně dvě stě metrů od náměstí a jdu se kochat katedrálou. Nebo jako bych měl snad nechat auto v poli a do Ulmu šlapat chodník?
Jde jen o jedno, musí se změnit pohled na osobní dopravu. Ani autobus, ani tramvaj, ani metro. Auto, to je dopravní prostředek, kterého se člověk dobrovolně nevzdá. Ostatně poflakovat se na semaforech, rozvalenej sám v autě, do toho zeppelíni na volume devět... co ti schází? Snad nástupní peron u musea? Nebo bys snad chtěl klepat kosu na florenci?
No schválně, kde parkuješ, když jedeš do Národního? No přece v garážích toho národního. A jak to děláš, když si jdeš někam odpočinout? Jistě, zavoláš si taxi. Nebo snad jezdíš z Roxy na kole? >😁 😉
Jako motoristé jsme nuceni čelit doslovné honbě na čarodějnice, hrozí nám garážové inkviziční soudy za to, že snad někde po nocích obcujeme se svými auty. Avšak neklesejme na duchu, náš boj je sice dlouhý, ostatně trvá již přes sto let, avšak vítězství je nezvratné. Jen je potřeba vydržet a nenechat se odradit ani záškodnictvím v podobě centrálních registrů, ani černými body. Heslem pak nechť nám je slogan - V garáži vždy připraven :yes: :-!
Vezmi si třeba Mnichov, na každém rohu parkovací domy, ale co Mnichov, vezmi si třeba malý Ulm, rodiště Alberta Einsteina, město v němž je nejvyšší kostel na světě. Je to malé městečko a... na každém rohu též parkovací dům. Zastavím... jasně dvě stě metrů od náměstí a jdu se kochat katedrálou. Nebo jako bych měl snad nechat auto v poli a do Ulmu šlapat chodník?
Jde jen o jedno, musí se změnit pohled na osobní dopravu. Ani autobus, ani tramvaj, ani metro. Auto, to je dopravní prostředek, kterého se člověk dobrovolně nevzdá. Ostatně poflakovat se na semaforech, rozvalenej sám v autě, do toho zeppelíni na volume devět... co ti schází? Snad nástupní peron u musea? Nebo bys snad chtěl klepat kosu na florenci?
No schválně, kde parkuješ, když jedeš do Národního? No přece v garážích toho národního. A jak to děláš, když si jdeš někam odpočinout? Jistě, zavoláš si taxi. Nebo snad jezdíš z Roxy na kole? >😁 😉
Jako motoristé jsme nuceni čelit doslovné honbě na čarodějnice, hrozí nám garážové inkviziční soudy za to, že snad někde po nocích obcujeme se svými auty. Avšak neklesejme na duchu, náš boj je sice dlouhý, ostatně trvá již přes sto let, avšak vítězství je nezvratné. Jen je potřeba vydržet a nenechat se odradit ani záškodnictvím v podobě centrálních registrů, ani černými body. Heslem pak nechť nám je slogan - V garáži vždy připraven :yes: :-!
Snad poprve souhlasim s GTI. a to bezvyhradne. Jeste male + za Zeppelin v aute...
Jasně, Led Zepp. Pořídil jsem nyní ten koncert z roku 2007. Skvostné. Prostě skvostné. Když zavřeš voči, tak Bonhamův syn to tam tluče přesně jako táta. Plant ve formě, jakou by mu mohl závidět kdejakej třicátník, Page opět potvrdil, že je géniem a Jones, jakkoliv nenápadný drží spodek kapely pevně v rukách. Mají to asi ve dvaceti různých formátech, je potřeba to pořídit, protože odtušuju, že už se asi nikdy nesejdou. Pege má stříbrné vlasy... 😄
Jinak jasně, volant, volant, volant :yes:
Jinak jasně, volant, volant, volant :yes:
Ja sem na to mel jit do kina, ale bal sem se kvuli zpevu. vsichni rikaji, ze je to super, tak doufam, tak to asi jeste prehodnotim.
Zpěv výbornej, jen něco už neutáhne, ale to se velkoryse přehlédne. A když na závěr spustěj rock and roll... no to je opravdu doslovné kladivo bohů 😄
no kdyby udelali turne, tak zaplni i velke solne jezero. proste zadny stadion by pro ne nebyl dost velky. mam pocit, ze po tom koncerte v londyne chteli vsichni krome planta pokracovat. i page, ktery mel pry pred koncertem strach, jestli na to jeste ma. dokonce sem slysel i zvesti o nejakem polecnem materialu na desku... uvidime.
Musíme doufat. Na ten koncert prý bylo dvacet pět miliónů objednávek z celého světa 😄
no hlavne jich bylo 20000 za asi 2 hodiny a 20 mio uz 1. den. cili pokud by udelali snuru, nebojim se o navratnost investice a hlavne by spouste lidi udelali moc dobre. myslim, ze posledni kapela, kde jeste vsichni zjou a ma to nejaky tlak je Ac/Dc. u rolling stones si uz tim zazitkem nejsem jisty.
Ale myslim, ze tahle diskuze by patrila spise sem: [odkaz]
Ale myslim, ze tahle diskuze by patrila spise sem: [odkaz]
Já třeba proti odstavení auta na záchytném parkovišti nic nemám, i když sám jsem to nikdy nevyzkoušel. Když už jedu autem, taky dojedu až do cíle, ale jsem velice vděčný lidem, kteří to z nějakého důvodu nedělají a dopravují se "emhádou", protože poskakovat ucpaným městem a za 50 ujetých metrů spláchnout celý zeppeliňácký koncert, to taky není žádná hitparáda 8-s
Kdyby se lidi naucili jezdit PLYNULE a ne jen slepe dodrzovali rychlosti, ktere jsou v nejlepsim pripade odtrzene od reality a v tom beznejsim jen zaminka k mereni a naplneni kasy a taky nemuseli zastavovat kvuli spatne serizenym semaforum a sobeckym chodcum, kteri se na dopravni situaci odmitaji podivat shora, tak by to vypadalo uplne jinak. chodec ma akceleraci i brzdeni na provozni i maximalni rychlost prakticky okamzitou...narozdil od auta. a taky ho to nestoji zadne palivo. (jidlo nepocitam, protoze se to do energericke bilance vetsiny chodcu ani nepromitne). tak proc tam lezou a proc jim to ten zakon naruby umoznuje?
Jezdit plynule, to je základ. Ovšem v době špičky by to znamenalo natvrdo snížit rychlost na těch 30 (ne plošně a po celou dobu dne), o co se snaží v německu. Za předpokladu upraveného světelného řízení provozu skvělá, funkční věc (auta nemusí vůbec brzdit při pravém odbočování, psychologicky se líp odbočuje doleva před pomalu jedoucím autem, auto při 30 zabírá mnohem míň prostoru...). Špatně seřízené semafory, inu, nejde mít zelenou vlnu ve všech směrech, správně bys měl na zelenou vlnu alespoň ven z města, snad chápeš, že to je prioritní před zelenou vlnou do města, i když na závisloti směru zelené a době dne můžeme polemizovat. Chodci, chudáci chodci, nejenom, že musí ten smrad z výfuku procedit plícemi, oni by ještě měli čekat, až nic nepojede, aby mohli vstoupit na vozovku? Je fakt, že hromada z nich je bozohledných, klidně hópnou na přechod 10 m před autem a s telefonem na uchu, laxním tempem bez poděkování, mávnutí se sunou na druhou stranu...takového srazit snad nemůže být proti předpisům 😄 ale jinak trend upřednostnit na přechodu chodce podporuji.
Pokud maji mit chodci nejake pravo jako treba prednost na prechodu, tak s tim jde ruku v ruce povinnost umet vyhodnotit situaci, kdy tam maji lezt a kdy ne. pokud to neumi, tak tam nemaji co delat. to same ridici, co se nedivaji do zrcatek a omezujou ostatni. cesta je pto auta a ne pro chodce, skolu, skolku a deti. proc je teda ulice zaplavena takovymi cedulemi? kdyz jsem byl maly, rodice me ucili, ze auto je tezsi a nezastavi. nelezl jsem do cesty. a ted, kdyz jsem stary, umim dokonce vyhodnotit i interakci s tramvajovym pasem a nebo velkou krizovatku. Nelezu nikam, kde by me mohly semlit desitky tun plechu. musim vedet, ze opravdu muzu. a deti maji byt klidany rodici a nebo ucitelkami ve skolkach a skolach. nemaji co lezt do cesty. proto takove veci jako retardery, cedule a zpomalovaci semafory nemaji na ceste co delat. je to jen sikana a provoz obraceny naruby. taky nechapu smysl nalepek zacatecnik, zena nebo dite v aute zakon defnuje jen vozidlo jako ucastnika provozu. k cemu maji tyhle nalepky slouzit? abych byl "ohleduplnejsi" k takovym vozidlum? ja jsem ohleduplny obecne ke vsem. pokud tito ucastnici neumeji drzet krok s provozem, at vrati papiry...
Souhlasím s tím o chodcích, právo přednosti na přechodu je kolikkrát jakoby úplně zbaví zodpovědnosti za své jednání. Navíc často mám pocit, že rozeznám chodce, co nikdy neřídí auto, jinak by nedělal to, co dělá (takové ty naschvály). Retardéry jsou vopruz, dle mého se toto opatření úplně míjí účinkem. Cedule (asi myslíš ty s dětmi), proč ne, alespoň lidi trochu zbystří a připraví se na to, že zpoza auta může vyběhnout metrový klučina honící fotbalový míč (jsou věci, na které děcka v rozrušení zapomenou, nemám jim to za zlé, nebyli jsme jiní, ale taky asi byla jiná doba a méně aut), zpomalovací semafory neřeším, v obci jedu jak z partesu a tak mám vždy zelenou 😄 s nálepkami taky nemám problém, začátečník mě alespoň předem upozorní, že nejdřív před odbočkou zastaví, pak se rozjede, pak přibrzí, odbočí a následně na to hodí blinkr a já to s klidem angličana přetrpím, kdyby nálepku neměl, vrtěl bych hlavou a neodpustil si nějaký peprný komentář 😄 no a když je auto opatřeno nálepkou "dítě v autě" vím, že řidička nemá čas na řízení, protože zrovna kojí a já na ni nebudu při opožděném rozjezdu na zelenou troubit, abych nevzbudil toho prďocha v sedačce 😄
Ja nemam ledovy klid anglicana, protoze se plne venuju rizeni a delam to proto, ze se potrebuju nekam dostat rychle a efektivne. jinak bych nejel autem. proto nemam pochopeni pro takove pripady a netoleruju je. nemaji co delat na ceste. zacatecnik muze byt v autoskole, ale v provozu ma naprosto plynule ovladat vozidlo a jen sledovat provoz. jenze autoskoly s kazdym hned vjedou do provozu, protoze potrebujou psat cestaky a spotrebovavat auta, ze... a kojici matka muze byt maximalne na spolujezdci. jinak ma byt dite v sedacce a ridic za volantem s ocima ve vsech smerech provozu. ne na budicich, jestli nahodou neprekracuje povolenou (nejakym urednikem od stalou stanovenou) rychlost... potom se vyseka, protoze prehldne namrazu. a to ji potom "nuti" jet pomaleji i v situaci, kdy by nemusela, protoze proste nevi a nema ty zkusenosti. takze znova: davat pozor na deni ve vsech smerech kolem sebe. to plati pro naprosto VSECHNY ucastniky provozu. tohle je jedine reseni.
Nejsme ve při, akorát já opravdu bývám shovívavější k autem s nálepkami "Z" nebo "kids". Né každý je totiž tak vyježděný, aby se choval za volantem jako třeba ty. Jinak jako cyklista musím taky říct, že nemám rád řidiče, kteří jedou tolik, co dovoluje situace a ne tolik, co dovoluje legislativa. Opravdu to není legrace, když mě na okresce předjíždí manažer ve služebním passatu kiločtyřicet, protože on se potřebuje někam dostat rychle a efektivně a ostatní účastníky provozu (což cyklista je, stejně tak chodec) vem čert.
ma cyklistovi nechat tolik mista, aby ho nesfouknul. pokud tam tolik mista neni, musi ho predjet pomaleji. a cyklista zase nejede zbytecne metr od kraje a pokud jich je vice, nedelaji peloton, ale jedou pelne zasebou. chodec pocka, az projede rozjizdejici se kolona, protoze bude stejne jeste 10 min cekat na tramvaj... to je ta vzajemna interakce.
Jelikož s parkovací kartou třeba na Prahu 3, nemůžu zaparkovat třeba na Praze 7. Proč? Hovadina!
protože nejsi rezident jiný části Prahy ,představ si jak by to vypadalo například,kdyby všichni Pražané s parkovací kartou mohli zaparkovat ve všech částech? Například na Vinohradech by bylo tolik aut,že by už tam nemohli zaparkovat právě ti lidé,kteří tam bydlí.
Ale většina rezidentů není v běžné pracovní době doma. Tohle mne právě na systému v Praze sere asi nejvíc. Člověk tam může mít bydliště, ale nemůže pohodlně dojet k doktorovi, do banky, nikam, protože je nemá ve stejné městské části. Nemluvě o oblíbených obchodech. Když jsem ještě bydlel v Praze, tak jsem měl školu na Praze 1, 2, 8 a 9, zubaře na 1, oblíbenou nemocnici na 6, banku na 3, takhle bych mohl pokračovat půl dne. V Praze jsem se narodil, žil jsem tam nějakých 20 let a potřebuji se pohybovat po celém městě. Lidi i obchody (ordinace atd.) se stěhují. Je komické, když pospíchám do banky, muset parkovat dále než tramvajovou zastávku od ní, když v přilehlých ulicích je poloprázdno, ale všechno je to zamodřené.
Hele a myslíš že dřív než byly zóny, to nefungovalo, všichni pražáci se cpali na Prahu 1 na Staromák? Lidi maj na starosti jiné věci, auto mají tam kde oni potřebují být.
Když jsi chtěl někde zaparkovat, dalo se, když jsi přijel včas před špičkou, pak už jen těžko. Bylo to samoregulační.
Když jsi chtěl někde zaparkovat, dalo se, když jsi přijel včas před špičkou, pak už jen těžko. Bylo to samoregulační.
Vím stejně jako dnes. Máš dojem že dnes je třeba právě na Vinohradech kde zaparkovat? Proč by člověk z Prahy 7 nechával auto na Praze 3 nebo 2? Problém není v tom že někdo někde stojí 2,3, nebo 4 hodiny. Problém je v tom že byť rezident zabírá místo s autem které se tři týdny nehne z místa :no:
Co je to za zhovadilost arogantních "politiků"? Hanba nám! že jsme ty * zvolili. Snad ještě není pozdě je všechny nakopat okovanou botou do *...jenže češi jsou banda zvadloušů a sráčů. Takže asi nic, tak plaťte a držte hubu. Jo a volte ods >😁
Už i zde agitka ? 8-s
jak se to vezme... ono je to asi jedno kdo tam sedí. Každej chce prachy. Šlo mi o neschopnost lidí prosadit svoje zájmy.
Projel jsem notný kus Evropy, ale takovou tragédii jako v Praze jsem ještě neviděl. Už jen když přijede cizinec, co cizinec, nepražák!, tak aby se v tom čert vyznal.
Samozřejmě fungují na spoustě míst P+R parkoviště, nic proti nim, ale pokud jedete do jednoho konkrétního cíle a nechcete se trmácet přes celou Prahu metrem, nebo končíte v noci (stačí normální koncert) a nechce se vám zrovna platit stováka navíc za otevření parkáče nad ránem, pak jsou na nic.
Jeden příklad ... přímo v historickém centru (už za mostem) v Lucemburku, je obří podzemní parkoviště s hodinovou cenou parkování, o které se může českému motoristovi jen zdát. Všichni autoturisté zajedou rovnou cestou tam a nebloudí po městě hledajíc kam by to "nacpali".
Samozřejmě fungují na spoustě míst P+R parkoviště, nic proti nim, ale pokud jedete do jednoho konkrétního cíle a nechcete se trmácet přes celou Prahu metrem, nebo končíte v noci (stačí normální koncert) a nechce se vám zrovna platit stováka navíc za otevření parkáče nad ránem, pak jsou na nic.
Jeden příklad ... přímo v historickém centru (už za mostem) v Lucemburku, je obří podzemní parkoviště s hodinovou cenou parkování, o které se může českému motoristovi jen zdát. Všichni autoturisté zajedou rovnou cestou tam a nebloudí po městě hledajíc kam by to "nacpali".
Jak to je vlastně s těmi, kteři v praze bydlí, ale trvalé bydliště mají někde jinde? Ti taky můžou na magistrátu žádat o rezidenční parkování?
Nemáš nárok. Musíš tam mít trvalé bydliště. Dokonce kartu můžeš mít jen na auta, která vlastníš, tedy auto, na které je parkovací karta, musí vlastnit člověk, který má trvalé bydliště v dané části (být provozovatelem nestačí). Vtipná je také desetinásobná sazba pro každé další vozidlo stejného majitele, takže třeba dvě auta v rodině musí být napsaná každé na jiného z manželů. Prostě komedie. Nevím, jestli jiné části nemají jiná pravidla, takhle to má myslím dvojka. Časem udělali změnu a dovolili majitelům domů koupit si abonentní parkovací kartu (ne rezidenční) - to je 30 nebo 36 tisíc za auto podle místa - aniž by měli trvalé bydliště na území městské části. Za tyhle peníze ti pořád nikdo nezaručí, že zaparkuješ. Vtipné v porovnání s částkou, kterou mi před lety poslali jako kalkulaci nákladů na vyhrazené parkovací místo, tedy pronájem veřejného prostranství plus značení.
Naštěstí tohle na lontu nemusím řešit 😄 těch 30 - 36 tis. za abonentní kartu bylo vtipně málo nebo vtipně moc v porovnání za pronajaté parkovací místo? 😄
Pronájem místa vycházel na 44-45 tisíc, myslím, už si to přesně nepamatuji (řekněme kolem 50, ať nežeru 😉 ). Něco jako 40 tisíc za pronájem prostranství MČ a 4 tisíce za vlastní místo (značky atd.) správě silnic. Záleží na jeho rozměrech. Takže příplatek 10-15 tisíc za to, že mám vyhrazené konkrétní místo, pravděpodobně výhodně umístěné, mi nepřijde tak hrozný. Když už mám platit desítky tisíc, tak ať to za něco stojí. Je samozřejmě možné, že to dnes vyjde dráž. Když jsi bydlel v místě, kde byl s parkováním problém, a mohl sis dovolit nějaké 4 tisíce měsíčně zaplatit, tak to myslím stálo za ušetřené starosti s parkováním. Tohle to jen zlevnilo, bez abonentní karty bys nezaparkoval vůbec. Většina lidí o téhle možnosti ani neuvažuje. Ideál samozřejmě je mít vlastní stání v garáži. Na druhém místě pak pronajmout si stání v garáži. Ale to někde bohužel není možné.
V Praze bych nemovitost bez vyřešeného parkování nekoupil.
V Praze bych nemovitost bez vyřešeného parkování nekoupil.
Ne každý jde jenom po penězích. Třeba v Plzni když byl primátorem Prosek (ODS), tak si přišel na svoje navíc. Ten jo. Ovšem když místo něj přišel Šnebergr (taky ODS), tak ten nekradl a něco pro město taky udělal. Jenomže pak z něj udělali senátora a najednou o něm nebylo slyšet. Asi byl moc slušný na to, aby se prosadil... Taky už v senátu asi není. Škoda ho, kdyby zůstal starostou, asi by to bylo přínosnější pro všechny.
A kteří politici ty zóny neprosazují? Btw. Vývoj v Praze mají v "pařátech" jen a pouze politici z ODS - alespoň je vidět jak by to mohlo dopadnout kdyby tato strana měla ústavní většinu. Mimochodem - vždy by mě zajímalo jak by jakýkoli nekomunistický politik logicky obhájil největší celostátní loterii v ČR jménem "privatizace bytového fondu". To je teprve parádička, kam se hrabou modré zóny.
Neházej všechny do jednoho pytle. Ač nejsem zastáncem radikální pravice, u nás v Teplicích volím dlouhodobě p.Kuberu, ostatně jako většina obyvatel města. Pokud někdo chce vidět, jak funguje město okresního formátu naprosto bez dluhů, přijeďte do Teplic. A to podotýkám mají obyvatelé města takové věci jako je svoz odpadu, včetně nebezpečného zdarma. Přestože z ODS, je hlavním představitelem města nepřetržitě volen už od Revoluce.
Abych nezabředl k politice. U nás se smí parkovat v centru téměř všude včetně lázeňské části (samo že ne na kolonádě atd.), za poplatek 10Kč za hodinu a nikdo si nestěžuje, místo většinou nemáte problém najít. Navíc je 5 minut pěšky od centra k dispozici zdarma parkování u fotbalového stadionu (několik set míst), teď se ještě buduje v centru nákupní centrum, kde bude také spousta parkování.
Škoda jen, že se na městě, kterému se v 19.století říkalo "malá Paříž" dopustili nejprve nacisté a pak ještě hůře komunisti tolika zrůdností.
Abych nezabředl k politice. U nás se smí parkovat v centru téměř všude včetně lázeňské části (samo že ne na kolonádě atd.), za poplatek 10Kč za hodinu a nikdo si nestěžuje, místo většinou nemáte problém najít. Navíc je 5 minut pěšky od centra k dispozici zdarma parkování u fotbalového stadionu (několik set míst), teď se ještě buduje v centru nákupní centrum, kde bude také spousta parkování.
Škoda jen, že se na městě, kterému se v 19.století říkalo "malá Paříž" dopustili nejprve nacisté a pak ještě hůře komunisti tolika zrůdností.
Jenže Kubera je v dobrém slova smyslu...blázen. Ode mně dostane hlas vždy, kdy bude potřeba. Parkování je v TP zadarmo protože se město nedohodlo s těmi vyděrači...>😒] (Nebo aspoň po většinu roku bylo, já tam chodím pěšo tak teď nevím).
Na Fontánu a Galerii jsem zvědavej, podle mně je to krok správným směrem...snad se na tom JTH nebude snažit moc rýžovat. Mohlo by to přitáhnout lidi zpátky do centra, poslední dobou je tam mrtvo.
Zrovna parkování je nejmenším problémem, s kterým se TP potýkají, spíš je potřeba vyřešit Trnovany, zimák a (uznávám, nemožné) majetkové poměry v Krupský, 28. října a okolí...
Jinak souhlas, přijeďte, projděte si to od Hadích lázní po gympl a uvidíte, že se dá město udržovat i přes všemožné překážky.
Na Fontánu a Galerii jsem zvědavej, podle mně je to krok správným směrem...snad se na tom JTH nebude snažit moc rýžovat. Mohlo by to přitáhnout lidi zpátky do centra, poslední dobou je tam mrtvo.
Zrovna parkování je nejmenším problémem, s kterým se TP potýkají, spíš je potřeba vyřešit Trnovany, zimák a (uznávám, nemožné) majetkové poměry v Krupský, 28. října a okolí...
Jinak souhlas, přijeďte, projděte si to od Hadích lázní po gympl a uvidíte, že se dá město udržovat i přes všemožné překážky.
Teď vydřidušské parkovací zóny zavede ODS proti vůli občanů i na Praze 8 :no: :no: :no: