Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nový Chery QQ místo Matize kopíruje Citroën C1

V Číně začala výroba druhé generace Chery QQ. Předchůdce se podobal jihokorejskému minivozu, novinka se inspirovala jedním z kolínských trojčat.
Zpět na článek
22. 6. 2013 14:32
no a?
Přirozeností slovanů je vzít si něco zadarmo, přirozeností Němců je myslet si, že jsou lepší jak ostatní a přirozeností Číňanů a ostatních asiatů je že když něco funguje, není hřích to zkopírovat. Nic s tím neuděláme a vzhledem k tomu, že se veškerá výroba kvapem přesouvá do Asie a Afriky, neboť evropané a Američané jsou leví jak turecké šavle. Takže se svými nenávistnými příspěvky jeďte raději do Duchcova, tam můžete něco dokázat. Já se dost pohybuji po bývalém SSSR a vidím tam autochina na každém kroku a řekl bych, že dělají docela pokroky. No a s tím designem, koncernový auta jsi sou taky v některých případech podobný skoro jako vejce vejci.Takže tihle ti křiklouni jsou spíš placení agenti, kteří mají okolí strašit před hrozbou z Číny (vtip)
29. 1. 2013 18:17
Re: Drzí Číňané
a nema pravdu? ja nechapem, preco mu nikto nikdy neargumentuje, len trepe hlupe prispevky ako je tento tvoj....
Avatar - 3_diamanty
24. 1. 2013 19:50
Re: Cinska drzost nema hranic - Chery = Qoros
najlepsie je ze bude silou mocou nadavat na vsetko azijske ale ze aj europania maju vdaka azijskym zavodom v eu pracu to nevidi a nevidi ani to ze vdaka azijcom mame dnes auta oa 20% lacnejsie ako pres 10 rokmi.....

darmo mu vysvetlim ze vdaka kii ma slovensko aspon aku taku zamestnanost, stale bude pisat o tom istom... nevidi pozitiva ani to co je pre nas plus.... dookola omiela len nejake nezmysly

nakoniec ako spravne pises dosiahne presny opak... cloveku zacnu byt aj cinania sympaticki ... ked na nich ustavicne nadava a nezmyselne....
Avatar - 3_diamanty
24. 1. 2013 19:47
Re: Drzí Číňané
niektorym nestaci raz a pekne povedat.... 8-s

magnetofon sa bude opakovat vzdy pri kazdom clanku ktory bude suvisiet s koreou cinou aziou , alebo zlavnenymi europskymi autami...
24. 1. 2013 13:52
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
24. 1. 2013 13:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Magnetofon
24. 1. 2013 11:56
Re: Drzí Číňané
A Cinska plagiatorska statna automobilka Chery si na drzost teraz uplatnuje dusevne vlastnictvo na sude v Nemecku a aj vyhrala - aby Kia pre model Kia K9 nemohla pouzivat v EU meno Quoris. :no:
Avatar - Magnetofon
24. 1. 2013 11:55
Cinska drzost nema hranic - Chery = Qoros
Stare Cinske Chery QQ je nelegalna kopia Daewoo/Chevrolet Matizu. Matiz sa pre EU trh vyrabal aj v Rumunsku a Polsku a design navrhol Italdesign/FIAT. :no:

Mimochodom Cinska statna kopirovacia automobilka Chery je vlastnikom Cinskej znacky Qoros, ktora chce predavat auta v Europe (vyrabane v Cine). :no: Tomu sa povie drzost.

Vsade mozeme citat PR clanky o autach Qorosu...zaujimave, ze kopirovanie vlastnika Chery - tam nespomenu. Chery vytvory umelu znacku a uz je cista akoze.

Hnus! :no:

EU by mala zakazat predaj Qorosu v Europe pokial Qoros nevyplati odskodne firmam General Motors a
TPCA.

Drzost, ze Cinania kopiruju uz aj Ceske auta!!! Ved comu sa divit, ked Cinania skopirovali minibike od Ceskeho vyrobca Blata a dodnes ho vyrabaju, predavaju a exportuju do Europy a tieto Cinske kopie takmer zlikvidovali Blatu! A to iste Cinske kopie Jablotronu, Kooh i Noor.

Hnus. :no:
24. 1. 2013 11:41
Re: Drzí Číňané
ono je to mozno dnes na zabavu, ale netreba to bagatelizovat (aj ked nam nic ine neostava), pretoze Cina nastavila podmienky na ziskanie knowhow velmi priaznivo pre vlastne firmy.
Kazda mimocinska automobilka musi vyrabat v cine v kooperacii s cinskou. Tie cinske vlastne dostavaju knowhow ako na podnose.
Za par rokov nam zamrzne usmev na perach ked sa zacne dovozova invazia aut z ciny a eu automobilky budu mat problemy, kedze nebudu moct konkurovat. Paradoxne teraz ucia svojho buduceho killera.
24. 1. 2013 11:00
Re: Drzí Číňané
Mě to přijde celkem zábavné... Být nima, tak se novýma modelama nechlubím... Radši bych zalezl do kouta a za tichého studu bez jakékoliv akce uvedl na trh nový model a doufal, že si nikdo nevšimne... Každopádně čínanům patří :yes: aspoň za pobavení, to se musí nechat >:D
Avatar - Misanick
24. 1. 2013 10:42
Re: Drzí Číňané
Nakopal bych jim ty jejich žluté pr*ele >:-[] .
Avatar - dr.biker
24. 1. 2013 10:40
Drzí Číňané
Ti Číňané se fakt s ničím nepářou, potřebují nějaký nový model, tak se podívají do Evropy, kde si vyberou vhodný model a ten okopírují. Tentokrát se obětí stala „naše“ C1. Ale jak znám testy čínských aut třeba z TopGearu, tak čínská napodobenina nebude nijak kvalitní a s originálu nebude sahat ani po kotníky. Auto nemá kotníky, takže po ventilek >:-[] .