Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Subaru Viziv na autosalonových fotografiích: přestanou být Plejády ošklivé?

Subaru nás seznamuje prostřednictvím studie crossoveru Viziv se svým novým designérským stylem, jenž by se opět měl pokusit skoncovat s pro značku typickou ošklivostí.
Zpět na článek
6. 3. 2013 08:58
Re: Klasika
To je na jednu stranu pro nás jako pro evropana - že je to hnusný. A evropa jak víme je pro subaru až druhořadý trh. Dizajn je dělán pro ameriku a Asii. Tam se líbí a tam se i prodává velmi dobře. To co prodá subaru v USA o tom si evropani mohou nechat jen zdát. ( 300 000 aut ročně ) ... BTW v evropě taky prodeje rostou a tak si manažeři dají 1 a 1 dohromady a dedukují, že jejich auta jsou krásná. BTW: Nové legacy v GT paketu(i bez), nový outback a XV jsou podle mě moc pěkná auta, Forester jsem naživo neviděl, ale jistě to bude taky pěkné.
5. 3. 2013 20:12
Re: Zajímavé
Presne tak. Najprv omamili svet Subaru Impreza Design Conceptom.
Pripomienka: [odkaz]
A stale ostali vyrabat karosarske kalfasy.
Avatar - autak
5. 3. 2013 19:48
Zajímavé
Concepty Subaru dělat umí.To jsme viděli s Conceptem Advanced Tourer, který by se mi líbil jako Legacy příští generace.Musí ovšem Subaru ty concepty využít naplno.Pokud z toho opravdu obtáhne jenom základní rysy taky je to prostě podle mě hodně málo.Nechápu čeho se ta značka bojí.Co se stane, když z conceptu udělá realitu?
Avatar - Bubáq
5. 3. 2013 19:39
Je to pokrok...
Rozhodně. Titulek článku je správný, tenhle prototyp vzbuzuje naději. Bohužel ale měli příliš mnoho nepovedených faceliftů a nových generací v úplně nedaleké minulosti, tak se obávám, že změna designu nastane až za dlouho...
Avatar - hattori_hanzo
5. 3. 2013 13:58
Odpověď
Podle toho co vidím na fotkách, zní odpověď zcela jasně - nepřestanou! 8-s
Avatar - gld
5. 3. 2013 13:54
Re: Klasika
Tak nejak. Stačí si odmyslieť uletenú strechu a svetlá a máš ďalšie sivé subaru...do série sa z takýchto konceptov dostanú maximálne základné tvary karosérie a predná maska...to je na prielom v oblasti dizajnu málo.

Btw XV je úplne referenčné subaru. Výborná technika skrytá v kabáte, ktorý sa zasekol niekde v roku 2003..
Avatar - Slavek-TDM
5. 3. 2013 13:35
Klasika
Nadherny koncept a zmrsena realita... Aspon ze XV je celkem zdarile (kdyz si odmyslim zadek).