Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Pontiac je mrtvý, ale slavný GTO The Judge je připraven na 2014 (video)

Historie značky Pontiac se uzavřela koncem roku 2010, ale jméno a typický vzhled jednoho z jejích nejslavnějších modelů přežil a míří do modelového roku 2014.
Zpět na článek
29. 6. 2013 20:28
Re: Das Car
kvalitni 6val je i v Hyundai Genesis Coupe, skoda ze se zde neprodava i Genesis v sedanu s tim motorem, s atmosférou ac 4 lavcovou se dari i Mazde
29. 6. 2013 20:23
Re: Das Car
paradoxne nejlevnejsi 6 valce v EU ma v nabídce prave Hyundai, ostatne která vropska automobilka pro bezna auta ještě nabízí atmosfericky benzin? Asiati to umej i v Evrope s Evropskyma emisnima limitama i s atmosferama
29. 6. 2013 11:47
Malé motory
Až raz príde doba,kedy sa budú do týchto krásnych amerických muscle cars montovať malé preplňované štvorvalce a trojvalce tak už radšej budem fakt jazdiť bez emisií na bicykli.
Avatar - Hittman
29. 6. 2013 11:31
Re: Das Car
No pominu li "prémiovou" trojku, která už pomalu atmosféru také opouští, tak mi možná zbyde Jabuar, možná Volvo má i 6ti válec v atmosféře?? a pak s těch lidovějších mě už nic nenapadá, všude už se dává turbo. Jinak šesti válce již i tak upadají, poslední z obyč je Citron, alfa má v nafte 5ti, Volvo má také 5ti, FSI je ještě 6ti atmosféra, jinak už mám dojem nic. A přitom např. 6ti v nafte má o půl litru na sto větší spotřebu jak 4válec, ovšem jízdně je to jak osel a závodní kůň >:-[]
29. 6. 2013 10:42
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - 4hill
29. 6. 2013 09:30
Re: Das Car
Nemyslím si že by byl problém sehnat v evropě silné auto s velkým motorem..Otevři oči a uvidíš jich zástupy..Rozdíl je jen v tom že ty naše jsou kvalitně zpracovaný a používají materiály ke stavbě vozu vhodné..oproti podobným plastákům.
29. 6. 2013 08:38
Re: Das Car
Tak o to ani tak nejde, šetřit se musí a 8 válec do obyčejnýho auta na ježdění do práce je prostě blbost >:D dvouválec je ale taky nesmysl. Ale tady si za to můžeme sami, kupováním těch korejských vraků jménem Hyundai a Kia, zachvíli přídou Čínani, po těch se zdější mistři určitě vrhnou a to mluvím o celý Evropě.

Jinak je hezký, že takhle přestavujou auta, do podoby starších legend, Pontiacu je velká škoda, je dobré si ho takle připomenout.
Avatar - Hittman
28. 6. 2013 19:00
Das Car
Páni a dámy, tak jak jsem se před deseti patnácty lety smál "amerikám", že tu máme kvalitnější auta, s auto klimou, okna v elektrice, atd., tak dnes se směju Evropě a lituji, že nežiji v Americe (alespoň ohledně aut), jelikož mi tu sice máme i dnes výše jmenované věci, jen ty auta ztratila duše a srdce - motory. Postupně se začali montovat čtyř, tří a nyní i dvouválce, které jsou bez emocí, s malým rozsahem využitelných otáček a potenciálu a na dálnici apetitem 8-válce s jízdou odpovídající dvěma válcům >:D
Už jen čekám, kdy do nějaké "psí boudy", tj. minivozu namontují jednoválec >:-[] (ale to by nevadilo, tuto kategorii nepovažuji za automobily).