Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nissan Micra pro rok 2014 se objevil v Praze!

Modernizovaná Micra, která se oficiálně představí v pondělí osmého července v Bratislavě, se týden před premiérou na několik málo hodin objevila v Praze.
Zpět na článek
Avatar - grifith
3. 7. 2013 10:09
Re: Beru jako krok vpřed...
Trapné to nebylo, jestli se tu chceš sám chválit tak to možná bude i celkem přiléhavé. A pokud tvé názory odrážejí názory široké motoristické veřejnosti, nad se lze opravdu pouze pousmát.
Jinak Micra je velice zajímavý malý vůz, prostorem si s Fabií nemají moc co vyčítat a rozdíl ve velikosti kufru není taky velký rozdíl, což je vzhledem k rozdílu délky 22cm úspěch Micry. A například v porovnání turba a kompresoru dostane škodovácké TSi hezky na zadek... ;-)
3. 7. 2013 08:27
Re: Beru jako krok vpřed...
Nelžu: [odkaz]
Skoro ve všech údajích Škoda vede, s výjimkou 2, rozdíl jeden až dva cm >:D
3. 7. 2013 08:24
Re: Beru jako krok vpřed...
To s tím kohoutem je velice trapné. Moje příspěvky jsou velice trefné, a jak již psal kolega expert Áda, moje názory ODRÁŽEJÍ, nikoli jsou, názory široké motoristické veřejnosti :-!
3. 7. 2013 05:34
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - pumpkin
2. 7. 2013 21:26
Re: V Bratislave už bola
Pri facelifte Micry mám opačný názor. Teraz sa snaží pôsobiť akosi elegantnejšie, drzo, športovo, ktovieako, ale vôbec sa to k takému drobcovi nehodí. Viac sa mi páčila predtým. Predsa len, v jednoduchosti je krása. Toť, taká milá mestská žaba. [odkaz]

Inak nový Note by tu pri dobrej cene mohol zabodovať. Má navrch aj oproti priamym rivalom. Verso S sa u nás nepredáva, oproti Jazzu bude zrejme Note lacnejší a má vzadu posuvné sedadlá s nastaviteľným sklonom operadiel. Celkovo nový Note pôsobí na svoju triedu veľmi príjemne.
2. 7. 2013 20:45
Re: V Bratislave už bola
Micra prokoukla! Vypadá parádně (y)
Avatar - 3_diamanty
2. 7. 2013 19:49
Re: Beru jako krok vpřed...
kazdy tvoj prispevok na tomto fore je ako vzdy kazdy den tradicne krok vzad... cuvas odkedy si prisiel na tuto stranku ... aj mentalne aj ..... ved vieme ako ;-)
Avatar - pelikoš
2. 7. 2013 19:44
Re: V Bratislave už bola
blava je holt hlavní město pro nissany ;-)
Avatar - pelikoš
2. 7. 2013 19:43
Re: Beru jako krok vpřed...
jako vždy lžeš...větší vnitřní prostor v micře, pokud posuneš zadní sedadla, tak má větší kufr-micra ;-)
2. 7. 2013 19:34
Beru jako krok vpřed...
...že se to vyrábí i ve Francii = kvalita nahoru (tedy ne, že by Francouzi uměli vyrábět auta, ale přece jenom, Evropa je Evropa) . Už jsem chtěl napsat, že je i spolehlivý, ale teď jsem si vzpomněl, že spolupracují s Renaultem. No, uvidíme co z této kombinace vzejde. Design je otřesný (jako všechny Micry). Na jiné, než koncernové auto, je přesto překvapivě dobré, ovšem nic to nemění na tom, že v této třídě je jasná volba Škoda Fabia s mnohem větším kufrem, mnohem lepším designem, nebo třeba větším prostorem.
Avatar - 3_diamanty
2. 7. 2013 19:24
Re: V Bratislave už bola
facelift sa vydaril... nova micra vyzera zvonku podstatne dospelejsie modernejsie a emoticnejsie ako doteraz..... aj ked sa nemozem zbavit dojmu ze predne svetla su cista kopia toyoty aygo [odkaz] ale aj tak je to pekne a originalne male auto :yes:
Avatar - pumpkin
2. 7. 2013 19:03
V Bratislave už bola
Och, ten bulvárny výkričník v titulke...
Micra jazdila už minulý týždeň po Bratislave, teraz je tu plno Nissanov Note. Od minulého týždňa ich novinári testujú so zázemím v River Parku. Vás z redakcie nepozvali? Mňa by celkom zaujímala nejaká správa, prečo sa to všetko deje v Bratislave. Okolo Eurovei zas krúžilo plno Leafov, tiež s nemeckými špz.
Tu sú nejaké oficiálne fotky, aj z BA: [odkaz]