Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Opel Insignia Sports Tourer OPC: Superopel také s karoserií kombi (video)

Opel Insignia OPC dostane svůj protějšek s karoserií kombi, který v názvu nese slova Sports Tourer. K zákazníkům se dostane v druhé polovině tohoto roku a bude nejvýkonnějším kombi Opel všech dob.
Zpět na článek
neregistrovaný "Donovan"
22. 5. 2009 00:52
Re: Mainstreamová stíhačka
Ooops, ubírám mu objem, chodákovi. Jo, o tom Yarisovi jsem to četl, ale tak třeba to byl ten sportovní hot hatch derivát Yarisu a ten je prej na tak technický trati, jako je D1, rychlejší než německé ubersedany. ;-)
21. 5. 2009 22:20
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
21. 5. 2009 12:09
Re: Mainstreamová stíhačka
Insignii urcite miri vysoko, taky se mit to moc libi. Otazka je kam miri management a financni stabilita firmy. Drzim Opelu palce, at to vsechno ustoji a mohou produkovat vic aut jako je toto :yes:
neregistrovaný "Donovan"
21. 5. 2009 11:58
Mainstreamová stíhačka
Opel míří proklatě vysoko, o tom nemůže být řeč. Nezastírám, že klasický sedan Insignia mému oku moc (vůbec) nelahodí. Ve verzi kombi je to o poznání lepší a ve verzi OPC úplně nejlepší. :-) Řekl bych, že úpravy jsou snad až příliš decentní (ačkoli chápu, že střední třída nemůže narozdíl od skvělé Corsy OPC vypadat jak z komixu). V zadní partii by vůbec neuškodily čtyři laufy a ten spoiler pod čumákem mě taky moc nerajcuje (vidím v tom zmršený Mégane Coupé), ale jako celek to působí velmi decentně a ze zadní partie při pohledu z profilu se až tají dech. Dlouhý zadní převis, krátký přední, to slibuje solidní rozložení hmotnosti, k tomu přes třista turbených hřebečků přenášených (konečně) na všechna čtyři kola, a máme tu zdatnou konkurenci pro Pašíka R32 (vzpomínám si, že když byl Pašák představen, věštil jsem, že do roka a do dne příjde Mondeo s tím samým o sto tisíc levněji - kaji se, chybil jsem). Zajímavá bude cena, pokud se bude pohybovat někde kolem 1,1 M, rozhodně se máme o čem bavit. :yes:
Avatar - Plautus
21. 5. 2009 11:30
Re: sexy
to som uviedol "len tak mimochodom" s tým VW, už možno menej prispievam, ale ešte stále, čo to prečítam a všimol som si, že pri kdejakej príležitosti rád obhájiš VW & group ;-) nič proti, tiež sa mi niektoré modely od "skupiny" páčia viac, iné menej a ďalšie vôbec, to je normálne...tú zaťaženosť na kombíky máme spoločnú, asi už viacej uvažujem prakticky, a preto mi začali byť od istého času bližšie a tiež je to tým, že výrobcovia si tento trend všimli a robia čím ďalej, tým viac šmrncovnejšie kombíky ;-)
neregistrovaný "maxo"
21. 5. 2009 11:05
Re: sexy
Ja to chapem, ze 100 ludi, 100 chuti, o tom je zivot, ale kde si nabral, ze zeriem VW design, alebo VW ako take, to neviem.Ja mam srdcove znacky ine, ale viem ocenit aj kvality inych znaciek a to je dolezite.A na noveho Golfa sa pozeram ako nezaujaty motorista, ale neznesiem nazory niektorych jedincov, ktory robia z tohoto auta srot, len preto, ze uznavaju iny znak na kapote.Golf je momentalne na spici svojej triedy, ale chapem, ze sa nemusi pacit kazdemu, ale nemozeme tvrdit, ze je to nekvalitne auto pre dochodcov, to by nebolo fer.
Inak nebudes verit, ale ja som dost zatazeny na kombiky a tu klasicku kombi INSIGNIU mozem a aj ten sedan a nespochybnujem jej kvality a som si isty, ze to bude najsilnejsi konkurent PASSATU.
Avatar - Plautus
21. 5. 2009 10:49
Re: sexy
pre každého je "sexy" niečo iné, pre Teba myslím hlavne výtvory od VW skupiny, čo mám možnosť si všímať, pre pelikoša i tento počin od Opla, pre mňa tiež, i keď kombi by som možno tiež zniesol skôr v klasickej verzii, limuzínku v športovej OPC, k tomu typu karosérie mi to viacej pasuje, ale zároveň netvrdím, že toto kombi sa mi nepáči...beriem to z hľadiska úžitku, pri kombi si cením úplne iné vlastnosti ako pri limuzíne, ale všetko je to iba vec pohľadu a isto sa nájde nemálo ľudí, ktorí radi tieto vlastnosti spoja...
neregistrovaný "maxo"
21. 5. 2009 10:39
Re: sexy
Tomuto hovoris sexy? To nemyslis vazne.To mne sa ovela viac paci klasicka Insignia.Tie narazniky su prilis mohutne a tie hrozne chromove ramceky na prednom narazniku a tie koncovky vyfukov ani nehovorim, jedine co ujde su asi tie kolesa, ale inak to na mna posobi prehnano mohutne a nevyvazene. :no:
Avatar - pelikoš
21. 5. 2009 09:35
sexy
tohle auto je opravdu sexy,i v normální verzi.toto fakt opel potřeboval,jen jestli již není pozdě...
Avatar - Katikakus
21. 5. 2009 07:59
Re: O.P.E.L.
Mne se Insignia Sports Tourer libi i ve standardni verzi, ale tohle se Opelu opravdu hodne povedlo :yes:
21. 5. 2009 06:26
O.P.E.L.
Tak limuzínu Insignia zvonka až tak nemusím, v tomto vyhotovení je to už iná káva, Vyzerá až neskutočne dobre.