Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mazda 3 poprvé se systémem MZD Connect

Nová Mazda 3 přinese do segmentu kompaktů řadu inovací. Jednou z nich je systém MZD Connect, který umožní připojení k internetu přímo ve voze.
Zpět na článek
28. 9. 2013 11:40
Re: Mám trochu zmiešané pocity
Tak ten velký otáčkoměr a digitální tachometr bude jen s head up displejem. Bez něj to bude obráceně - malý digitální otáčkoměr a velký manuální tachometr. Rádio a další funkce se budou ladit na tom displeji - tam problém nevidím. Ale největší problém bude, jak si psal, že displej není zasouvací. Bude všem na očích a zlodějům nevysvětlíš, že když ho utrhnou, tak jim bude na hov... Toho zasouvání nebo alespoň vyndání displeje je škoda, jinak M3azdě není co vytknout :-)
Avatar - jozephko
27. 9. 2013 21:11
Mám trochu zmiešané pocity
Mám mazdu 6, ale z multifunkčného systému aj prístrojovky novej trojky mám trochu zmiešané pocity. Stredová časť sa mi zdá harmonickejšia ako na novej šestke, ale budíky - to je úplná katastrofa. Veľký otáčkomer a pravdepodobne digitálny rýchlomer - to má v obľube kórejský Daewoo Chevrolet. To sa japonci idú o***ť po kórejcoch?
Nevšimol som si na stredovom paneli displej autorádia. Možno je nad klimatizáciou - neviem. Ale pokiaľ sa rádio dá ladiť len tým displejom hore, tak je to ďalšia dizajnová katastrofa. Keď jazdím v známom prostredí, obrazovka trčiaca do priestoru mi je tak na dve veci.
A tretia vec, čo mi prekáža. A tu sa zase mazda opičí po BMW A Mercedesoch - keď už dali ten multifunkčný prístroj trčať do priestoru, prečo ho neurobili sklápací? Bolo by to ideálne riešenie. V známom prostredí má obrazovka neobťažuje, ak si však chcem pustiť navi či pozrieť niečo na nete, tak si ju odklopím.
Ďalšie obrovské mínus pre mňa - absencia kombíka.
Mazdu mám rád, ale túto trojku by som si asi nekúpil.
27. 9. 2013 21:03
Re: pekne
Vsak aj nas trh je jeden z poslednych, ktory ich zaujima. Na webe o 3ke ani zmienky, ale na .de strankach su uz aj ceny
Inak ten klepot dislu do Bethovenovej hudby, to je strasne.
27. 9. 2013 17:11
pekne
je to fakt premakany system, ale tak asi jedna z poslednych veci, co tunajsieho kupujuceho zaujima.
27. 9. 2013 17:00
...
Proboha, kam to vývoj automobilů dopracoval, když člověk potřebuje i v autě brouzdat po netu a ani si nepamatuje, kdy měnil olej, filtry atd.
27. 9. 2013 13:06
Re: Vyborne
Tak je taky rok 2013 a tyto systémy už má konkurence i v o třídu menším autě.