Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ojetý Ford Fusion 1.4 16V: Brácha prima bráchy

Ford Fusion postavený na bázi Fiesty se těší velké oblibě zákazníků. Nezřídka jej volí starší řidiči, kterým vyhovuje vyšší poloha sedadla usnadňující nástup a výstup.
Zpět na článek
Avatar - ladsla
15. 11. 2013 14:08
axel springer aneb PR
Prestal jsem po 10ti letech odebirat auto tip. presne kvuli tendencnosti a jedinemu uhlu pohledu na vsechno. auto-cz si pamatuju kdyz zacinalo, sestupna tendence je markantni. Vydavat za test text, ktery sesmolil marketer auto esa, to povazuju za vysmech vsem normalnim ctenarum. jen tak dal, prznitele vkusu a rozumne zurnalistiky.....
15. 11. 2013 10:18
Re: Nedotažená práce
Chybí tam více věcí - například zcela běžné zatékání do zadních světel s následnou oxidací odrazové plochy a kontaktů, nevalné dílenské zpracování, nekvalitní nemetalické laky, praskající výdechy klimatizace/topení, ráda se ulamující maska chladiče, ale i rozdíly mezi podvozkem fusionu a fiesty - není 1 : 1.

Tady někdo dostal za cíl prodat toto konkrétní auto, ne popsat fusion coby ojetinu.
15. 11. 2013 03:07
Nedotažená práce
Velmi podivný článek s ne zcela přesnými informacemi. 1) Proč u něj není uveden autor? 2) Fusion byl prodejně úspěšný na jediném trhu - v České republice 3) Technický základ pochází z Fiesty minulé generace, ale to generační upřesnění v textu zcela chybí 4) U hodnocení kufru není uvedena jeho obrovská výhoda, extrémně nízká nákladová hrana ve výši podlahy 5) Motor 1.6 se v českých bazarech vyskytuje jen vyjímečně, ale ani to se zde nedočteme... Jinak jak již uvedli mí předřečníci, je to podivná anonymní směs PR materiály s náznaky testu.... ;-\ :no:
15. 11. 2013 03:03
Re: OO
Bylo by záhodno použít i mnohem tvrdších výrazů, ale k tomu se nebudeme snižovat, že ;-) Já bych to diaknostikoval jako těžkou nákazu Śkodafanatismem. :no: :no: :no:
Avatar - SEKYC
14. 11. 2013 21:26
Re: Pr článek nebo test?
Tak vyznívá to jako Pr ;-) ,ale to že se vejdou do kufru všechny zimní gumy mohu potvrdit jelikož ho vlastním od nova cca3,5 roku a to v téhle velikostní třídě 95% aut nedá tak to blud není :-) .Ano mohl jsem si v té době vybrat Octávku lehce jetou :-) nebo roomster nový >:D jenže octa pro mě zbytečně velká (jen z venčí) s roomstrem mě dostal škofin >:D ve srování financování s fufíkem (cca stejná cena auta a délka úvěru) roomster o 50000kč víc přeplaceno splácení než tato krabice,to je u mne cca více jak dva roky za benzin a pak když se koupil roomster do firmy tak jsem se utvrdil že jsem koupil dobře,nebudu tady hanit rooma ale za FUFÍKA mohu dát ruku do ohně,ani jedna závada :yes: :yes:
Avatar - aproximus
14. 11. 2013 20:31
Re: OO
kde se loudá ten chocholoušek, že tě ještě nezavřeli..
Avatar - Verny_2013
14. 11. 2013 17:51
Pr článek nebo test?
Vážená redakce buď takový "test ojetiny" označte rovnou jako "PR" článek, nebo proveďte skutečný test kde detailněji rozeberte techniku spolehlivost, srovnání se stejně starou konkurencí s podpisem nějakého redaktora. Pak by tam nemusely být takové bludy že kufr byl zaplněn zimními pneumatikami, či ke komfortu jízdy přispívá klimatizace. Spoustu lidí by určitě zajímal reálný test ojetiny a nepochybuji že redakce by se s grácií srovnala s tím že vozidlo bylo zapůjčeno od auto ESA. Ale tento způsob "testu" mi připadá serveru auto.cz nedůstojný.
14. 11. 2013 16:56
OO
Tento vůz se mi ale hrubě nelíbí. Mnohem lepší volba je [odkaz]