Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Volkswagen Touareg má 10 let. Amerika se dočká speciální edice

Volkswagen Touareg slaví deset let od zahájení výroby. Po celém světě se jich prodalo více než 700.000.
Zpět na článek
4. 12. 2013 14:02
Re: NEJLEPŠÍ TOUAREG
myslim, ze by ti mali ako prejav vdaky vo vw vyrobit specialnu ediciu nejakeho toho golfa, passata alebo touarega s vyfukmi v dostatocnej vyske na to, aby si svoj vztah k vw mohol povzniest z doterajsej obsedantno-platonickej urovne az na tu fyzicku a pravidelne zazivat naozajstnu garazovu extazu.
4. 12. 2013 07:21
Drobnosti
A ake drobnosti kazia uplnu spokojnost?
3. 12. 2013 22:01
Re: NEJLEPŠÍ TOUAREG
Musím jedině souhlasit, hodně příjemné a vyrovnané auto ve své třídě. Super dynamika spojená ale s jízdním komfortem dle nastavení podvozku a režimu převodovky neurazí na rozdíl od některých konkurentů nikoho kdo je na úroveň dané třídy zvyklý. Jen ta prémiová barva se mi moc nelíbí....... vím že to nemůže být jako bílý Juke Nismo ale že y to byl výroční model na první pohled, třeba na živo bude vypadat zajímavěji ;-) JInak s Touaregem až na drobnosti prozatím velká spokojenost .......
Avatar - AnGeor
3. 12. 2013 21:41
Free Edition
Pripada mi, ze tady v US VW uspeje jenom pokud nabidne Free Edition.

Uz ted ty Jetty a Passaty cpou do lidi za srandovni penize. 0 na ruku, 0 prvni mesic a pak po dobu tri let 0 za pravidelnou udrzbu a platis 149$ za Jettu a 199 za Passata.

Tuareg Free Edition tedy urcite bude pro VW to prave pro uspech v US! :yes:
Avatar - peter222
3. 12. 2013 16:46
Re: NEJLEPŠÍ TOUAREG
GTI na tú ikonu palec hore si si klikol sám ? Ale aj tak Ti dávam palec hore. To je za toho Touarega ! ;-)
3. 12. 2013 12:44
NEJLEPŠÍ TOUAREG
Touareg potvrzuje supermainstreamový status VW velmi přesvědčivě, autoritativně, nezlomně a v podstatě... prémiově. Touareg je auto bez velikostních i jakostních třídních kompromisů. A kdo alespoň trochu dělá do aut, ten jistě ocení i velmi příznivý modelový cenový jemnocit.

První generace nastolila jasný třídní řád - auto pro euro-dravce. Nekompromisní na silnicích, doslova nezlomný v terénu. SUV/off v pravém garážovém slova smyslu. Druhou generací pak vstoupila do segmentu vizuální vyspělost, absolutní designová jistota a optická lehkost. Aktuální Touareg je doslovnou třídní perlou, a to prosím vtaženě též k jakostním třídám jako celku! Potvrzuje se, že kvalitativní status SUPERMAINSTREAM má v sobě skrytou doslova nebetyčnou garážovou a silniční potenci...

Co cenit především? No samozřejmě jízdní schopnosti, tedy skutečnost, že se VW nenechal zlákat obecným pozlátkem přitažlivosti tohoto segmentu, že neslevil z technických a jízdních vlastností a konečně, že dokonale vybalancoval vůz i směrem ke komfortu, a to jak materiálovému, tak samozřejmě jízdnímu.

Potvrzuje se, že Volkswagen nedělá "malých aut", a je-li model GOLF více jak třicet pět let evropským nezlomným evergreenem ve třídě kompakt, pak model Touareg tento status, a to ve třídě velkých SUV jen podtrhuje.

Tak velké a upřímné blahopřání, milý Touaregu :yes:

BRAVWO VOLKSWAGEN :yes: :-!