Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Maybach je zpátky na scéně, opět chce konkurovat Britům

Maybach se vrací. Prvním vozem, který ponese tento název, bude postaven na základech Mercedes-Benzu S 600.
Zpět na článek
Avatar - George Broz
22. 1. 2014 01:48
Zdroj ?
Já tedy nevím, odkud má pan autor zdroje, ale já jsem na podobnou informaci nikde nenarazil. Nevíte někdo, proč je ta informace tak 100% ?
22. 1. 2014 00:48
Re: Konkurovat Britum?
Češi význámný autoprůmyls vlastnili, než se to toho vložila banda bolševiků :-! :-!
Avatar - Hotwire
21. 1. 2014 20:09
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
Ten billboard "jezisku uz je cas" k tomu dokonale pasuje. Dobre nacasovanie. >:D :yes: :yes:
Avatar - Vaeden
21. 1. 2014 10:40
Mercedes
Byla by blbost kdyby dělali místo Maybachu nějakej nadupanej S600 mercedes.. Kdybych měl mít peníze na takoví auto tak by mě u mercedesu vadilo, že to logo je na každym ,,levnym škopku'' nepřekosl bych, že si támhle jezdí někdo s Ačkem za 650 tisíc a já tu mam to stejný logo za 7 mega. Já chci mít víc než Mercedese.. A to je ten duvod proč vznikl Lexus, nebo Infinity a proč tedka chtěj oživit Maybacha.
21. 1. 2014 09:30
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
Když se zmiňuješ o tom Horáčkovi.. jezdil jsem za bejvalkou do Jinonic, na FHS UK, zrovna v tý době, když tam studoval. Před vchodem stádo hipíků, najednou se objeví černej Maybach s řidičem, vyleze Horáček a jde do cvíko:)
Avatar - Egi
21. 1. 2014 09:09
Re: Konkurovat Britum?
On je doteď významný. Například nyní dokonce překonal francouzský. Jak píši.Nezáleží na tom, jaké národnosti je majitel nebo vedoucí, záleží na tom, kdo to vymýšlí, sestavuje a kde se to vyrábí.
21. 1. 2014 09:00
Re: Konkurovat Britum?
Jenze Cesi narozdil od Britu nikdy zadny vyznamny automobilovy prumysl nemeli, takze si nemohou stezovat na upadek, kdezto britsky automobilovy prumysl byl vyznamny jeste v prvni polovine sedmdesatych let.
Avatar - Egi
21. 1. 2014 08:11
Re: Konkurovat Britum?
To s Vámi souhlasím, ale pořád jsou to britské značky, které vyrábějí Britové. Ano, stejně jako Češi musí mít ideálně německý nebo japonský dohled.
21. 1. 2014 07:59
Re: Konkurovat Britum?
To neni jenom o nejakem vlastnictvi to je hlavne o tom kdo to ridi a kdo ty delnase mlati pres prsty, kdyz neco udelaji blbe. Doba, kdy Britove delali auta podle sveho byla osmdesata a devadesata leta a podle toho to taky vypadalo. Rolls Royce a Bentley z devadesatek mely dilenske zpracovani, ze by se za nej Lada stydela a k Range Roveru clovek rovnou kupoval Toyotu Landcruiser, aby mel ten krap cim odtahnout do servisu. :-! Britove umeli vymyslet auto to ano, ale neumeli ho postavit.
Avatar - Egi
21. 1. 2014 07:21
Re: Konkurovat Britum?
Vy jste přesně ten člověk, který opravdu ví celkem málo o automobilovém průmyslu. To, že někdo něco vlastní, neznamená, že to nedělají britové na britskáých strojích, případně to sami britové nekonstruují. Zkuste se podívat alespoň na zábavnou formu a pusťte si poslední díl 20. série Top Gearu, kde ukazují celý Britský automobilový průmysl. Tedy pokud alespoň umíte anglicky, protože český dabing tato série zatím ještě nemá.
21. 1. 2014 07:14
Konkurovat Britum?
Kterym Britum? Tem ktere vlastni koncern a nebo tem ktere vlastni BMW? Britove uz dneska zaplatpanbuh zadna auta nevyrabeji, ostatne dlouhodobe jim to moc neslo a je lepsi ze se tedka venuji prani penez pro Araby a kseftovani s neexistujicimi cennymi papiry. :-!
Avatar - Jaros71
21. 1. 2014 00:09
Re: Mercedes Maybach znie lepšie
To zní moc dobře..A kupující by na to asi mohli slyšet! :yes:
20. 1. 2014 23:24
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
Mě osobně se třeba phantom nelíbí, byť jsem měl možnost vidět zvenku i sedět uvnitř (bohužel ne jezdit) v obou. (U Maybachu to bylo 57).
Rolls je uvnitř sice luxusní, ale víc mě zaujaly všechny ty hračky v maybachu - stmívatelná střecha, dokonale nastavitelné sedačky atd.

Ale i když se mi maybach líbil víc, tak bohužel designově zastarává rychleji než phantom a čínský facelift moc nepomohl.

V prosinci jsem v Praze potkal bílého 57 a je pravda, že u neznalých asi moc pozornosti nevzbudí.

[odkaz]
Avatar - Variotek
20. 1. 2014 20:39
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
Dyť má pravdu....
20. 1. 2014 20:09
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
No musíš uznat, že na webu hledat fotky umí >:D ;-)
Avatar - vabis
20. 1. 2014 19:38
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
topperko: bež si, prosím, preleštiť Feldu, ktorej Vaši rodičia dali prednosť pred kórejcom. Aspoň vtedy jedno múdre rozhodnutie, keď už syn príliš nevyšiel. Alebo utrieť prach z plagátu Velostera, vedľa ktorého aj kinderbenz Mercedes W201 200D vyzerá ako king, ju? veľmi ďakujem
Avatar - 3_diamanty
20. 1. 2014 19:18
Re: dobrý nápad se špatným zacílením
maybach vedla rollsa vyzeral ako taky nejaky neznamy predlzeny cinan ;-) [odkaz] , to fakt nemohlo mat uspech

z rollsa dycha majestatnost a aristokracia, z maybacha dycha akurat tak lacna cina ( ten dizajn je hrozne lacny, kdejaka trapna korea vyzera lepsie ) , mercedes musi fakt zapracovat ak sa chce postavit rollsu , obavam sa ze sa mu to opat nepodari co ovsem vobec nikomu nebude vadit :yes:
Avatar - vabis
20. 1. 2014 19:09
dobrý nápad se špatným zacílením
Maybach samo o sobě nebylo špatné auto. Řídil jsem ho 2x. Není pravda, že to bylo větší esko. Nicméně problém nastal ve chvíli, kdy Maybach zastavil vedle Phantoma. Phantom měl kapotu o půl metru výš, hranu oken o čtvrt metru výš. Dýchala z něj majestátnost, masa ultrakvalitního materiálu, nemovitost. A z do té doby skvělého Maybachu byla rázem jen taková manažerská drožka. Dokud někdo neviděl ty auta v reálu vedle sebe, tak nepochopí. Ale cílová klientela to pochopitelně vycítila. Maybach měl jít jinou cestou, sport? kupé? extravagance? těžko říct, ale jinak to dopadnout s Maybachem bohužel nemohlo.

PS: Horáčkův řidič, pan Kotě je velice ochotný a má navíc i krásnou dceru :-) Tmavého má pak ocelář Chrenek, byť kupoval u M-B v Moravii, grr
20. 1. 2014 18:23
Re: Mercedes Maybach znie lepšie
Posledně jmenovaná varianty zní skvěle >:D :yes: Nicméně to rozdělení není nelogické.
Avatar - jozephko
20. 1. 2014 18:10
Mercedes Maybach znie lepšie
len ako samotný Maybach - prezlečený Mercedes
Mercedes môže pekne odlíšiť jednotlivé svoje top modely - AMG pre športové, Maybach pre superluxusné, Pullman pre predĺžené verzie. A nakoniec môže urobiť špeciálny model S600 Maybach Pullman AMG. >:D
Avatar - romgator
20. 1. 2014 17:14
Maybach a budoucnost
To, že Maybach skončil je jen logikou věci. Mě se ale vždy líbil, byl tak nějak jiný, Ale každý má na tuto značku svůj názor.
Chci jen říci, že by asi bylo moudřejší, aby Maybach bylo jen označení pro ty nejluxusnější vozy Mercedes Benz. Bude to levnější než vývoj něčeho úplně nového.