Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Fiat Punto Classic: Výroba v Srbsku obnovena

První fáze přestavby továrny Zastava v srbském Kragujevaci byla dokončena a z výrobních linek opět začal vyjíždět Fiat Punto 2. generace. I když se na první pohled vlastně nic nezměnilo, obnovení výroby je jen předehrou k příchodu nových modelů.
Zpět na článek
6. 4. 2009 22:33
Re: Kdyby amíci
Pánové, chtělo by to trochu znát historii a nečíst jen Blesk a lžiDnes. Potom byste věděli, že ti hodní američané až PO 2. světové válce rozbombardovali např. plzeňskou Škodovku. Potřebovali zničit v Evropě co nejvíc průmyslu aby sem mohli hrnout svoje zboží. Každá válka je jen bysnys. A víte třeba že ČSR nabídli velmi levný dovozový benzín, když se zavážeme že nebudeme rekonstruovat svoje poškozené ropné rafinerie? Proč používají ve všech válkách střelivo z ochuzeného uranu když toto svinstvo prokazatelně způsobuje zvýšený výskyt rakoviny v postižené oblasti? V Jugoslávii ho použili přes 500 tun. Je to náhoda že léky na rakovinu vyrábí hlavně US firmy? Že obnovu Iráku, který zničili mají plně pod kontrolou US firmy bez jakýchkoliv výberových řízení i když jsou nejdražší? A proč mají v Kosovu největší vojenskou základnu v Evropě? Proč vůbec začala válka v Kosovu až potom, co Miloševič odmítl privatizovat nerostné bohatství v Kosovu (drahé vzácné kovy, uhlí, ropa)? Chce to myslet, pánové, ne jen nekriticky přijímat jednostranné informace z médií...
29. 3. 2009 20:47
Re: Hm
Kdyz se podarilo Nemcum prinutit Cechy ke kvalitni praci, tak se to zdari u se Srby.
A Zastava 101 (1100) byla ve srovnani s S 100-120 nesrovnatelne kvalitnejsi a modernejsi vuz :yes:
neregistrovaný "RayBan"
28. 3. 2009 20:59
Re: Hm
to Ada: Diesel ? Nevíš co s pěnězma ;-) ?
Nebo tě irituje zetor sound a třes vozu ?
neregistrovaný "Wernher Mölders"
28. 3. 2009 11:08
Re: Kdyby amíci
Megacruiser.. hmmm....spíš megatrotl....
27. 3. 2009 18:37
Re: Kdyby amíci
Jasne, strejda Milosevic by tomu dal sefoval, nemeli by tam ani jednoho hnusnyho muslima, Chorvata, Zida, mozna ani etnickyho Cecha (u techhle cistek nikdy nevis, kdy se zastavi), dulezita je Zastava, hvezda pokroku s dlouhou historii vlastniho vyvoje a zcela originalnich modelu.
27. 3. 2009 16:26
Kdyby amíci
nerozbombardovali v Srbsku úplně komplet infrastrukturu včetně automobilky, elektráren, nemocnic, mostů, navíc s použitím radioaktivního ochuzenýho uranu, mohli možná dneska Srbové vyrábět nějaká vlasní auta a nebýt jen montážní fabrikou výběhových Fiatů.
neregistrovaný "UlysseNuovo"
27. 3. 2009 09:04
Ada
Adinko mohol by si mi už konečne vysvetliť, ako si dokázal zastaviť na nemeckej diaľnici s tým požičaným Stilom, ktorého volant Ti ostal v rukách pri jazde rýchlosťou 130km/h ? Si vytiahol kliešte a točil si hriadeľom riadenia alebo ako si to zmákol ? Už tri roky márne čakám na odpoveď. Pochválil si takouto "skúsenosťou" s talianskou kvalitkou, na zdejšom fóre, si fakt borec, odborník na taliansku kvalitu, to všetko uznávam, len na doplnujúce otázky akosi nie a nie odpovedať. Prosím prezraď ako si to zvládol v tej rýchlosti bezpečne zastaviť ...
Avatar - Ada je zase tady
27. 3. 2009 08:26
Hm
Predstava, ze po prichodu italskych "odorniku" se kvalita zvysi bych odlozil do rise snu. Mozna by meli dohlednout jen na to, aby byl dodrzen technologicky postup ochrany karoserie pred korozi, protoze to bylo vzdy nejslabsi misto aut z Kragujevace. Na tom starem Puntu me zajima jen jedna vec, jaky diesel se do toho bude montovat?