Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Porsche chystá další expanzi, najme 5.000 nových pracovníků

Nabídka modelů značky Porsche se má dále rozrůst. Zvažuje se výroba supersportu, nového základního modelu či vozu vyšší střední třídy.
Zpět na článek
4. 7. 2014 15:18
Re: Go Porsche Go
Jsme dobří, jak jsme se shodli. :yes: Věřím, že mnoho fandů Porsche v ČR to vidí stejně, ale bohužel oni prodávají tolik Cayenne a teď těch Macanů lidem co to mají jenom jako důkaz společenského postavení, že je jim to jedno. Hlavně že máme sales ;-).
Avatar - Martin911Turbo
3. 7. 2014 21:10
Re: Go Porsche Go
Co na to říct? Nezbývá mi než souhlasit :yes:
Porsche Praha a Brno jako prodejce a hlavně servis je parodie na značku a jak píšeš značku jako takovou kazí pseudo "Porsche" Plzeň, Budějice, Hradec Králové z toho mám perličku když jsem kupoval Boxstra od majitele z Hradce, tak byl na servise v Porsche Hradec Králové a tam mu auto neuměli dát ani na diagnostiku... 8-s
Chtělo by to nezávislou konkurenci posvěcenou ze Stuttgartu ;-)
3. 7. 2014 21:00
Re: Go Porsche Go
Martine, jsem fanda Porsche, ale CZ zastoupení považuji si za jedno z bohužel nejhorších :-( ;-\ Není tam dobrá atmosféra a já i přes vztah k Porsche bych tam nechtěl pracovat. Snad se to zlepší!!!
Špatný přístup k zákazníkům, elitářské manýry a celkově málo orientované na propagaci značky... A to jsem skutečně několikrát i pro klienty zařizoval nákup vozu. Někdy dokonce jsme jeli raději do Německa. Zároveň osobně dobře znám např. úroveň a přístup Porsche v USA nebo Canadě či Švýcarsku a o mnoho, dokonce bych řekl i nesrovnatelně lepší.
Problémem také je, že bohužel obecně vozy Porsche zdražují citelně (a základní výbava je slabá - až na motor, extrémně drahé příplatky jsou) a tedy je sice skupina lidí co bude mít na tu novou kapacitu vždy, ale celkově si myslím, že Porsche zdražuje během posledních 10ti let až příliš a znedostupňuje sen i dobře finančně situaným lidem střední třídy.
Vozy a technika samozřejmě vynikající :yes: Porsche - There is no substitute ;-)
Zároveň jsem se setkal s poměrně častými negativními reakcemi klientů i potenciálních zájemců o Porsche na využívání názvu Porsche k distribuci běžných vozů VW group :-| Myslím, že to není ono např Porsche Plzeň, nebo České Budějovice a prodávají Seat nebo Škodu... Bere to ten étos Porsche a genialtu co představuje... Co myslíš?
Avatar - Martin911Turbo
3. 7. 2014 14:28
Go Porsche Go
:yes:
ještě tak rozšířit byznys v ČR a valím dělat managera :yes: