Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Fotogalerie: 25 let Mazdy MX-5 v obraze

Mazda MX-5 je legenda, nejprodávanější roadster světa a zároveň stroj, který vám svým charakterem a bezprostředností vykouzlí úsměv na tváři. Pojďme se podívat na historii a zajímavé verze tohoto vozu.
Zpět na článek
Avatar - _Karel_
2. 9. 2014 14:53
Re: mx5-miata
Tomu říkám Fanda!!! >:D :yes:
Avatar - EauRouge
2. 9. 2014 11:00
Re: mx5-miata
Nevím jak fotky, ale oficiální představení v USA je naplánované zhruba na pozítří v půl třetí ráno. Ale jelikož má proběhnout představení na několika místech najednou, tak možná že někde díky posunu času začnou dříve. Třeba v Barceloně by bylo zvláštní dělat nějakou akci v půl třetí ráno. Uvidíme, už se těším jak malá holka.

EDIT: Přidávám odkaz na youtube s odpočtem, kde proběhne live americká premiéra.

[odkaz]
Avatar - 3_diamanty
2. 9. 2014 08:19
mx5-miata
tak ja neviem ako vy chlapci ale ja ked si spomeniem na mazdu .... vyjavi sa mi hned mx5-miata s tymi vyklapacimi kukadlami ;-) ... je nadherna..... ked si spomeniem na chevrolet vyjavi sa mi zase zlta corvetta.... ked na vw tak zase golf IV ..... kazdemu sa samozrejme vyjavi pod kazdou znackou ako prve nieco ine ..... ale ta mx5 s kukadlami je aj dnes stale nadherna.... a aj jej vyse 20 rocny interier [odkaz] vyzera stale lepsie ako ten v novej C1 alebo citigu... klobuk dole pred mazdou... mx5 nevie co je to zub casu a z roka na rok je krajsia ....

nova generacia je v podstate uz tu, myslim ze dnes by uz hadam mohli byt aj fotky, snad sa nemylim :yes:

PS: neviem ci si niekto vsimol .... ale pri fotkach su konecne popisky, sanka dole sefe.... a pochvala pre redakciu ;-)