Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford T (1908-1927): Pět mýtů o Plechové Lízince

Proslulé automobily bývají opředeny mnoha legendami a mýty. Do puntíku to platí i o tom, kterým Henry Ford postavil Ameriku na kola.
Zpět na článek
26. 1. 2015 17:55
Niečo o tzv. japonskej čiernej ...
.. pre redaktorov. ;-)
[odkaz]
25. 1. 2015 11:52
Re: SLUŠELO BY SE DODAT :
Asi jsem jeden z mála, kdo ještě trochu slušně odpoví na tvé příspěvky, ale jak chceš, budeš samotář. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :no:
25. 1. 2015 11:20
Re: SLUŠELO BY SE DODAT :
měl ses přejmenovat hej? do ty doby ŽÁDNÝ KONTAKT >:-[]
25. 1. 2015 11:02
Re: SLUŠELO BY SE DODAT :
Kharle, uprav si tu stránku, vypadá to dost uboze, jako nějaká práce středoškoláka popř. prvotina webového samouka. Jinak líbí se mi tvoje pyramidy ze smajlíků.
25. 1. 2015 10:53
Re: SLUŠELO BY SE DODAT :
že:
TENHLEN KŘÁP [odkaz] STÁL NA ZAČÁTKU KONCE PRVNÍ VLNY ELEKTROMOBILŮ [odkaz] V USA A POSLAL DO MUZEA O DOST SKVĚLEJŠÍ ELEKTROMOBIL Detroit Electric (1907 - 1939) [odkaz]

ANO byla to podělaná ROPA [odkaz] která to šílenství nastartovala a která i MŮŽE ZA SOUČASNOU ZHOUBU LIDSTVA = RAKOVINU [odkaz]
>:-[]
>:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :no:
Avatar - Guttalax
25. 1. 2015 09:12
Vážení přátelé-Ano
Toto není k tématu . Je určena jednomu chytrolínovi. Který pil s gubrnátorem a šel na páku s tučňákem. Kdo vyhrál se neví.Tento nick končí a byl zřízen za jistým účelem.Původní nick dál funguje a celkem obstojně diskutuje a píše si diskutujicími.Nechtěl jsem tento nick diskreditovat s jistou osobou a hlavně se zaplést a zatáhnout do jeho hnusných praktik. Takže Gegoši určitě si najdeš někoho jiného . Náš cíl byl splněn a ty tři věty ,které neustále omíláš už nudí,takže to celé uzavřem.Včera večer jsme tu seděli oba ,kteří si s tebou celou dobu psali. Výborně jsme se bavili SZ ,které přišly na tvou osobu.bylo jich 28.Každým zvednutím kalíšku se slivovicí jsme si zazpívali...... Gegoš má velkou hlavu jak bednu od banánů........Tímto se s tebou loučím a od této chvíle je nick neaktivní. Přeji ti hodně zdaru v napadání redaktorů ,diskutujících atd.Ale budu tě dál sledovat jak si vedeš.Čest tvé ošklivé práci. :-!