Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Jízdní dojmy: Zátěžový test Fordu Transit v Belgii na vlastní kůži (+videa)

Testovací areál Fordu v belgickém Lommelu vypadá na první pohled jako vysněné hřiště velkého kluka. V reálu je to však noční můra nových Fordů, které zde absolvují extrémní zátěžové testy.
Zpět na článek
Avatar - Ozzman
23. 6. 2015 10:09
Re: Legenda
My mame tu 2002, 2.4TDDI, už tam nějaké blbosti byly. Přidřený řemen, různé těsnění, ted nám teče olej ze serva, ale zase jen hadičky, holt má svůj věk (tohle neni o kilometrech, guma zpuchří, hadičky nevydrzží), ale motor jako takový jede. Jediná výjimka byla, kdyz nám vyřízli přes noc spoluobčané katalyzátor >:D To byla pecka >:D Rez už začíná na více místech, hlavně kastle po malých "ostrůvkách". Nyní má najeto poctivých 250 tisíc cca.

Na druhou stranu, slouží velmi dobře a i když je potřeba, tak naložený zvládne na dálnici i držet 140-150Km/h. Spotřeba je horší >:D Ale dá se jezdit do 10litrů (naložené auto 6 lidí + zavazadlový prostor).
23. 6. 2015 10:01
Re: Legenda
Je to dobry auto. Nam ani moc nereznou. Máme minulou generaci před fl a i po fl a až na egr ktery zlobí u toho po fl se nic nesype. Mají najeto přes 300k km. O těchto km se bohužel T5 jen zdá (myslím bez poruchy).
Avatar - Ozzman
23. 6. 2015 08:51
Legenda
Každý ho zná, každý v něm jel. Timhle autem se nedá udělat chyba. Neni největší, nemá nejsilnější motory, rezne, ale je celkem spolehlivý a odvede svou práci super. Nejnovější generací jsem nejel, ale když srovnám generace z 90. let, roku 2002 ( s tim mam najeto nejvíce) a předpolsendí generací, tak za posledních 5 let se udál obrovský rozdíl, než za celé 90tky :-)

Věřím, že i s tím americkým čumákem si najde pořád cestu do garáže každého člověka, co potřebuje dodávku :-) Škoda, že velké naftové motory již nejsou v módě, zlatá 2,4ka :-)