Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Reportáž: Rychlostní zkouška s mistrem světa. Na vlastní kůži!

Abych byl přesný. Emil Bergvist ještě mistrem světa v rallye není, ale že jednou bude, tím jsem si naprosto jistý.
Zpět na článek
Avatar - donPedro
1. 11. 2015 08:48
Souhlasím s panem Machalou,
že titulek má vždy nalákat, být tahákem na článek. Ovšem způsob tento dezinformační zdá se mi býti poněkud hodně nešťastný, nebál bych se říci že pro médium, které chce-li býti seriózním, jest dokonce nepřijatelný. Nelze také než vyzdvihnout zoufale naivní snahu o vysvětlení nevysvětlitelného a přiznat tak talent k donešení si čehosi nevábného do vlastního hnízda. Závěrem lze tedy jen říci, že se nám zde jaksi bohužel začíná Blýskat na horší časy ....... :-( :no:
Avatar - Kobler
1. 11. 2015 02:04
Re: Bulvární titulek jako v Blesku
To je tak dobře napsané, že jsem smíchy vzbudil přítelkyni. >:D >:D >:D
Avatar - Ji/Ri
31. 10. 2015 19:55
Re: Zpět svůj čas!
>:D >:D >:D Prd je vybavený! Reaguj!!! Jo, přesně tak... :yes:
Avatar - Ji/Ri
31. 10. 2015 19:50
Re: Reakce Machala
To je smutné, že na článek umíte nalákat jen lží.Opravdu to jinak neumíte? To jsem myslel, že jste větší kádři.
Re: Reakce Machala
Martin Machala - lež jako pracovní metoda vedoucího redaktora ACZ

Martin Machala, který je od zacátku zárí vedoucím redaktorem ACZ (redakce stále jeste neuznala za vhodné o tom oficiálne informovat), ve zkratce píse: Neumím vymyslet ctivý titulek tak lžu. A je to v porádku.

Na jedné strane je treba ocenit ze Machala zcela otevrene priznává ze lež je pro neho pri psaní primitivních bulvárních titulku legitmní soucást jeho "novinárské" práce.

Na druhé strane je sílené ze clovek který vede redakci nejvetsího autowebu Ceské republiky a který by mel mít snahu tento autoweb vylepsit zcela otevrene ukazuje ze nemá problém s odpadovou novinarinou.
Re: Reakce Machala
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Bohuzel nestane.
31. 10. 2015 18:10
Re: Zpět svůj čas!
Ano reagoval jak jsem čekal: lež je náš přitel, kdo nelže okrádá firmu, s lží to nejdál dotáhneš, s lží na věčné časy a nikdy jinak.
31. 10. 2015 18:01
Re: Reakce Machala
Dobrý večer,

tak konto odkud platíte pokuty by bylo záhodno založit.
Titulek má nalákat lží? tak to je typický bulvár a plno lidí co sneslo soudy se soudilo a vysloužilo omluvu a třeba i finanční kompenzaci. Je třeba s tím bojovat a né si kálet na hlavu.
Nemám problém s kýmkoliv zajít a poklábosit, ale pivo nee :-) Jsou vánoce tak by kompenzace mohla být trochu větší.
Pracuji ve velkoobchodu a maloobchodu a máme"firemní prodejnu".
Rozešlu letáky : Persil 1,5kg za 50,- Kč. Přide nával lidí a já jim řeknu, že za 50,-Kč jim dám neznačkový prášek a chtěl jsem je jen dostat do prodejny. Co myslíte, že ti lidé udělají?
Přesně toto vy děláte a vůbec Vám není stydno. :no:
Hezký večer, já se jdu zmalovat na Halloween a užit si to.

P.S.: co se Vám nelíbí na mojich příspěvcích? Plácat Vás po zádech jak jste skvělí, když nejste?. Máte přijímat kritiku a zlepšovat web, ale děláte opak. Když se budete zlepšovat, uvidíte odezvu...Stane se to????
31. 10. 2015 17:58
Re: Reakce Machala
Souhlasim, lzivy titulky jsou nutna (a spravna) vec, dela to tak kazda serijozni redakce.
31. 10. 2015 17:22
Reakce Machala
Dobrý den pánové!
Forma kompenzace bude asi trochu složitější, podobný institut nemáme zaveden. Finančně to asi nepůjde, mohli bychom zajít třeba na pivo. Pokecat o životě, autech... No, když tak čtu vaše nejrůznější komentáře, asi to ale neklapne, co?
K titulku: Ten má vždy nalákat, být tahákem na článek. V tomto případě to bylo trochu složitější, na juniorského mistra Evropy se láká těžko, na jízdu s Adamem R2 na místě spolujezdce stejně tak. Emil Bergvist je ale tak obrovský talent a jeho výkon v rámci 3-Stadte rallye natolik pozoruhodný, že si pozornost rozhodně zasloužil. Proto tedy tato forma prezentace,
Hezké odpoledne i večer!
Martin
Avatar - AUDIRS6
31. 10. 2015 15:17
Re: Zpět svůj čas!
Tak odpadávam !!!!! >:D >:D >:D >:D
To je tátor ! >:D >:D >:D >:D

No comment :-! :no:

Vypľuje pod Jazzom pár riadkov a myslí si, že je vybavené... Prd je vybavený !

Pán nový dočasný šéfredaktor Machala, reaguj !!!
Re: Zpět svůj čas!
>:D >:D >:D

Já se obávám ze Machala te vubec nepochopí. To je clovek z jiného, bleskoidního sveta.

Posrpnová redakční politika Machaly které vede k jeste vetsí bulvarizaci je jako posrpnová normalizační politika komunistu po srpnu 1968.
31. 10. 2015 14:40
Zpět svůj čas!
Pane Machala, tímto Vás žádám o finanční kompenzaci za lživý titulek a tím pádem klamaní a podvodné nalákání čtenáře. Na to jsou paragrafy. Po kliknutí (za což máte peníze) jsem přečetl první větu, abych zjistil lživý titulek, dále nečetl, přihlásil se do diskuse, napsal Vám a čekám na vyjádření o formě kompenzace. A opět se odhlašuji.
31. 10. 2015 09:09
tohle je fain
ani žádný stránkování :-) :yes:
Re: Bulvární titulek jako v Blesku
>:D >:D >:D

Jinak je otázka jak to funguje na Auto.cz. Speciální pracovník pro vymýslení bulvárních titulku by se na Auto.cz neuzivil ale je mozné ze mají titulkový pool s Bleskem.cz.

Ale vzhledem k tomu ze Machala je vedoucí Redaktor tak by mu zrejme nezmenili titulek bez jeho souhlasu.
31. 10. 2015 09:02
Re: Bulvární titulek jako v Blesku
Nevím jak u tohoto článku, ale jinak je běžnou praxí, že je na titulky speciální pracovní pozice. Projdeš si školením, jaká slova v titulcích fungují, jak má být poskládán slovosled a jinak se nejspíš dloubeš v nose a jakmile ti přijde na e-mail napsaný článek nebo reportáž, tak si to přečteš a toho holuba, co sis vydloubl z nosu prskneš jako titulek... .o)
Avatar - 3_diamanty
31. 10. 2015 08:58
tych clankov
s privlastkom ..... na vlastnej kozi ..... je tu zrazu nejako hodne

zrejme nejaka nova oblubena fraza ;-)
Re: Bulvární titulek jako v Blesku
Proc bych mel k "clánku jako takovému" neco mít? Clánek je OK, ale titulek jako z primitivního bulváru. A vzhledem k tomu ze je to text vedoucího redakce, tak je jasne ze to je on který Auto.cz zámerne vede smerem k jeste horsímu bulváru nez je dnes. A to zcela zbytecne. I kdyz lesní zvěř má mozná bulvár ráda.
Avatar - Kolouš
31. 10. 2015 08:26
Re: Bulvární titulek jako v Blesku
K clanku jako takovemu nic nemas?
Bulvární titulek jako v Blesku
Tento clánek má bulvární titulek jako z ucebnice pro nastupující redaktory Blesku. Pritom zcela zbytecne, na ctenost clánku to bude mít vliv budto zádný nebo minimální.

Kdo je autorem? Posrpnový nový vedoucí redaktor Martin Machala, který Auto.cz zámerne dá smeruje smerem k primitivnímu bulváru.