Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dieselgate: Volkswagen dostal v Evropě více času na objasnění krize

O prodloužení lhůty požádala sama firma. V Kaliforii musí situaci objasnit během dnešního dne.
Zpět na článek
21. 11. 2015 22:16
vw
Takže nejdřív obrovský bublina a pak to zametáme pod koberec? Stejně dneska šidí každá automobilka. Zlatý starý auta, kde se ještě snažili o kvalitu a aby to vydrželo!
21. 11. 2015 20:11
vw
jak snadno sundat auru značce že...passat je už jen stín a škoda octávia nicota....vw se z tohoto průseru už nikdy nedostane teď je na úrovni dacie možná níž...
21. 11. 2015 12:53
Re: Od kdy
od te doby, co se zjistilo, ze fyzika si neda diktovat eurourednikem.
Re: No toto!!!
A to píse clovek s banánovou inteligencí a vlhkými banánovými sny? >:D >:D >:D
21. 11. 2015 11:19
Re: No toto!!!
IPAtlanče -nemusí . Na tebe to ůplně stačí. Víc stejně nepobereš >:D
Re: No toto!!!
Vypatlaný VAGinisto, ty si toho evidentne nedokázes vysvetlit víc. >:D >:D >:D
21. 11. 2015 09:22
Re: No toto!!!
No toto, že on ti nějaký frajer co jezdí v passatu (no spíš golfu) přebral starou, jinak si tu tvojí onanii pod každým článkem nemůžu vysvětlit >:-[] :no:
21. 11. 2015 09:18
Re: VW hraje umne o cas
napred se ty podivej na toho kutilka - vyzkumy z vostoku jsou jasne, napred rostla teplota, nasledne koncentrace co2 a ne naopak. zajimave rovnez je to, ze nejprve opet prestala rust globalni teplota a az nasledne se zastavil rust co2. kdyby tam ta zavislost byla opacna a hlavne tak dramaticka, jak globalne otepleni oteplovaci hlasaji, tak uz tu davno nejsme.
21. 11. 2015 01:19
Re: VW hraje umne o cas
Precti si tohle, mozna se neco naucis.
[odkaz]
20. 11. 2015 21:07
Re: VW hraje umne o cas
hehe a mas na mysli algoreovu lez nebo krutou pravdu (kruta je pro globalni oteplovace) znamou cca od sedmdesatych let minuleho stoleti, kdy prave z vrtu v ledovci bylo zjisteno, ze s rustem globalni teploty rostla s urcitym zpozdenim i koncentrace co2, coz algore umne prekroutil v opak a zneuzil ke svym lzim ohledne go?

edit: jestli se chces o tom neco dozvedet od odbornika (prof. kutilek) a ne od obchodniku s imaginarnim produktem, mrkni sem:
[odkaz]
Re: Volkswagen redukuje investice
Presne jako vzdy. Jeden vypatlanec aplauduje druhému. >:D >:D >:D

Vypatlánku z Frýdecko-Místecka, já na vás zádné slozky nemám. Nejsem psychiatr.

V pátek zacíná velká víkendová zábava - víkendová prehlídka místních vypatlancu. >:D >:D >:D

Od tebe, vypatlánku z Frýdecko-Místecka, ocekávám nekolik typicky vypatlaných analýz. Doufám ze nezklames, tvoje "prínosné príspevky" vzdy pobaví.

>:D >:D >:D
20. 11. 2015 20:11
Re: Volkswagen redukuje investice
>:D :yes: >:D
20. 11. 2015 20:08
Re: VW hraje umne o cas
Ted se pletes. Spojeni CO2 a klima je dokazano miliony let nazpet ze vzorku v ledovcich. Podlehas prilis naftove lobby, jestli veris, ze limity CO2 jsou pouhym bysnysem.
20. 11. 2015 20:08
Re: Volkswagen redukuje investice
Pátek, člověk by řekl, že padla, ale pro tebe to je začátek. Čeká tě asi dlouhý psaní do složek.
Re: Volkswagen redukuje investice
Pred nekolika mesíci to tak nevypadalo, Dokonce jsi zapíral konzumentku banánu. >:D >:D >:D

Jinak ta zálezitost se Steficem a strílením jen potvrzuje to co jsem napsal hned na zacátku, totiz ze patrís mezi nejprimitivnejsí vypatlance mezi diskutéry na ACZ.

Preji krásné vlhké banánové sny. >:D >:D >:D >:D >:D
20. 11. 2015 20:01
Re: Volkswagen redukuje investice
I tak jsem na tebe zcela imunní IPAtlanče ;-)Nebuď vztahovačný . Já o střelbě nic nepsal.Takže jsi ještě větší IPAtlanec než se zdálo.
Avatar - _Karel_
20. 11. 2015 20:00
Re: VW hraje umne o cas
Stejně, jako je byznys globální oteplování, pro někoho je to naopak drahý špás. Těžko se může najít stoprocentní důkaz. Každá ze stran dokáže obhájit svoji teorii a vyvrátit konkurenční.
20. 11. 2015 19:55
Re: VW hraje umne o cas
o vlivu koncentrace co2 na klima zeme se vede mnoho fundovanejsich ci amaterstejsich diskuzi. nejznamejsi hypoteza vlivu co2 na klima je zrejme hypoteza globalniho oteplovani. tato hypoteza ma mnoho zastancu, ale zadny dukaz. paradoxne napriklad zadne historicke pozorovani nebylo schopne dat vyvoj klimatu do souvislosti s koncentraci co2, pokud zde neco mame, pak rust koncentrace co2 muze byt vyvolan rustem globalni teploty (a ne naopak). no a pri sledovani vsech numerickych modelu predikujicich vyvoj globalni teploty zeme v souvislosti s rustem koncentrace co2 za poslednich 20 let se da pouze suse konstatovat, ze zadny z modelu nefungoval. go je v soucasniosti akorat obrovsky byznys, nesmyslne limity na co2 produkovane automobily jsou toho produktem.
Re: Volkswagen redukuje investice
Štefič, tedy clovek který se tady opakovane vyzíval popisem toho jak by zastrelil nekoho jiného, má tvé sympatie? Má od tebe palec nahoru? Tak to je síla.

Jak uz jsem psal, vím ze jsi primitivní vypatlanec a tvoje slinty me baví. Ale priznávám ze jsem te trochu podcenil. Ty jsi jeste vetsí primitiv nez se zdálo.
Avatar - _Karel_
20. 11. 2015 19:45
Re: Volkswagen redukuje investice
Fiíí, střílející Štefič má tvé symatie?
Našel bych pár nicků, které vážně nemám rád. Ale že bych někomu z nich přál smrt?
Tak možná pár přes hubu, to jo.
:no: :no: :no:
20. 11. 2015 19:18
Re: Volkswagen redukuje investice
Já jsem vůči takovým IPAtlancům zcela imunní.Kjeténe. >:DNěco ti prozradím. Chodím tady jen kvůli tobě. Málokde najdu na webu takového kašpara.Výpis tzv. tvých vypatlanců je dokonalý. Na tebe jednu dobu platil Štefič. Asi ti ležel dlouho v žaludku. Má mé sympatie. :yes:
20. 11. 2015 18:57
zase v uvodnim clanku dobry blud...
co2, jehoz produkce je umerna spotrebe auta je v prumeru o nejakych 40% vyssi nez deklarovana - to mluvim o vsech novych autech v eu. v kostce to znamena to, ze prakticky vsechna auta produkuji vice co2 nez deklaruji.
20. 11. 2015 18:54
Re: No toto!!!
hele, jestli ono to nebude cele zpusobene tim, ze vw ve skutecnosti s tim nic rozumneho nemuze udelat. prosty fakt, ktery nikdo nechce prijmout.
Avatar - Ji/Ri
20. 11. 2015 18:46
Re: Volkswagen redukuje investice
Tak proto tu čekáš každý den? ... ty jsi pipinka naše. Ty tu čekáš jako pejsek u dveří a kanou ti slzičky.... >:D >:D >:D
20. 11. 2015 18:36
Re: VW hraje umne o cas
2% (i když fakta jsou vyšší) je obrovské číslo. Jde o rovnováhu, pro kterou je toto číslo katastrofické. Výkyvy v míře CO2 byly vždy. Byly však zapříčiněny přírodními jevy (vulkanická činnost apod). Každý jev byl následován dočasnou klimatickou změnou, než se podíl CO2 znovu vrátil zpět k normálu.
Podíl CO2 v atmosféře je nyní nejvyšší za posledních 3M let. Ani to by ještě nebyl problém, lidská produkce však znemožňuje přírodě se s tím vyrovnat.
Většina lidí problému nerozumí a myslí si, že 2%(ač jde o víc) nic neznamená. Opak je však pravdou.
Avatar - flyboyeda
20. 11. 2015 18:30
Teď je na Pranýři VW, jsem zvědavý jak dopadne zbytek z D3
;-)
Re: Volkswagen redukuje investice
Jako clovek který si jako nick dal slova ironizující/zesmesnující jiného diskutéra a který sem v nedávné minulosti psal primitivní bezduvodné urázky patrís mezi nejprimitivnejsí vypatlance mezi diskutéry na ACZ.

Slova "Region Klatovy-Tatarstán" v tvé karte uživatele jsou jasný výplod chorého mozku.

To jsou ty negativní veci.

A ted to pozitivní: Bavís chlapce, neuveritelne bavís. Stací napsat pár zámerne provokativních narážek a banda vypatlancu na me útocí jak vzteklý roj vcel kterým nekdo znicí úl. Casto se vás naskládá nekolik za sebou. Jeden vypatlanec vetsí nez druhý - ty, topten, mrazik, centrum, ikarus, kukuricník, Jirka V8, bystron, J@W, Hammunasakra, Stefic, Ji/Ri, samael, white label, miromen, jelito jossalito, Strýcek BOB, Arese, vosicky. senior, rokyta.p, euro89, JGucci a pár dalsích (omlouvám se vypatlánkum na které se nedostalo místo). Vase reakce jsou predvídatelné, vetsinou i vase slinty. Ale obcas prekvapíte vasí kreativitou. Kouzelná zábava, lepsí nez ta nejlepsí komedie, ten nejlepsí kabaret. A pritom to není hrané, je to ze skutecného zivota. >:D >:D >:D

A konkrétne v tvém prípade tvoje vlhké banánové sny, to je pozitek. >:D >:D >:D

Neco ti prozradím; Vy zamindrákování vypatlanci jste hlavní duvod proc navstevuji ACZ. Clánky me nezajímají, to co je pro me zajímavé si prectu drív nez to je na ACZ, nemluve o odpadové novnarine tohoto webu. Diskuse taky nejsou nic moc, je tady bohuzel dost málo zajímavých inteligentních diskutéru.

Zbývá jen ta zábava. Ale ta je fantastická. Vypatlánci, bavte mě. >:D >:D >:D
20. 11. 2015 18:00
Re: VW hraje umne o cas
jak se chces dostat na 2%?
to by znamenalo zvednou koncentraci CO2 50x proti soucasnymu stavu
lidstvo produkuje pouze 2% CO2, které se dostava do atmosfery.
98% CO2 pochazi odjinud - napr. sopky, rozkladajici se biomasa atd...
i kdyby clovek neprodukoval nic, bude se do atmosfery dostava 98% CO2 co v soucasnosti
20. 11. 2015 17:54
Re: VW hraje umne o cas
asi jsi reagoval na něco jiného
tady se bavime o CO2 ne PM
CO2 je bezbarvy plyn bez chuti a zapachu, který se pouziva i v potravinarstvi
20. 11. 2015 17:51
Re: VW hraje umne o cas
To si nemyslím. Ono bude stačit 2% a polovina populace zemře hladem. Než se k těm 2% dostaneme, dokážeš si představit ty výkyvy teploty a počasí. Sucha, záplavy... Hodně lidí zahyne jen kvůli tomu, že nechápou nebo nechtějí pochopit důsledky jejich ignorantství.
20. 11. 2015 17:43
Re: VW hraje umne o cas
Ide o to, že ten karcio-puch inhaluješ permanentne! P.S. Tebe nevadí ten "smrad", keď stojíš na ulici?
20. 11. 2015 17:40
Sú v totálnych sračkách ...
... a páni z EÚ im to tolerujú.
VW škangál na n-tú!!!
20. 11. 2015 17:20
Re: Volkswagen redukuje investice
Musí [odkaz]
20. 11. 2015 17:14
Re: VW hraje umne o cas
a myslis, ze lidskou cinnosti muzes dosáhnout toho, aby se uroven CO2 v atmosfere priblizila takove hodnote, aby jsi se otravil??
i pitnou vodou se muzes otrávit když to prezenes.
podil člověka na produkci CO2 je jen cca 2%
neprecenuj nas
o 30% za 100 let
20. 11. 2015 17:07
Re: VW hraje umne o cas
Zkus se nadychat CO2 a prijd si potom o tom popovidat (jestli budes moct). Ano vim jaka je koncentrace CO2 v atmosfere. Take vim, ze za poslednich zhruba 100let se jeho koncentrace zvysila o 100%.
Takze pises o neskodnem CO2 a hned na to napises, ze se CO2 muzes otravit. On zase tak neskodnym nebude, ze?
To, ze jsem napsal, ze CO2 neni toxickym plynem je vsak take na uhlu pohledu.
20. 11. 2015 16:53
Re: VW hraje umne o cas
diky CO2 nedychatelny vzduch?? jak to myslis?
a vis jaka je v atmosfere koncentrace CO2?
jakym zpusobem by jsi ji chtěl zvednout na 5%, tedy na vic jak stonasobek současného stavu ??
mozna doma v utesnenym pokojiku - však pisu, ze se i CO2 muzes otravot.
nemá C tak jak ho většinou zname na Zemi puvod v CO2?
20. 11. 2015 16:47
Re: niemals endende Geschichte
dobry odkazy, hlavne ten první. za ten druhej jsem včera sklidil posmech.

k tomu prvnímu - mozna, ze kdyby automobilky nebyly tolik tlaceny k snizovani CO2, tak vyvoj mohly vic věnovat novym technologiim - hybridum a elektromobilum, který by ve finále prinesly vetsi redukci CO2.
takhle jim diky eurohujerum ujizdi vlak, protože většinu svého usili venuji tomu, jak se se starou technologii vejit do likvidacnich norem
20. 11. 2015 16:43
Re: No toto!!!
10eurovy senzor vo vzduchovom filtri. Co to moze byt? Uz teraz tam je vaha vzduchu, respektive je hned za filtrom a meria mnnozstvo nasavaneho vzduchu. Co ine by tam mohli merat?
20. 11. 2015 16:42
Re: VW hraje umne o cas
Treba tim, ze je nedychatelny? Je zaroven jednim z hlavnich sklenikovych plynu.
I diky C existuje zivot takovy jaky zname. Nikoli diky CO2. Zvys koncentraci CO2 v atmosfere na rekneme 5% a vsichni uhyneme.
20. 11. 2015 16:33
Re: VW hraje umne o cas
cim je CO2 skodlivy?
tim ze diky CO2 vpodstate existuje soucasny život?
i CO2 se muzes otravit
Avatar - Ji/Ri
20. 11. 2015 16:31
Re: Volkswagen redukuje investice
Fajn odkaz,.... a už nemachruj a nepruď.
20. 11. 2015 16:29
Re: No toto!!!
[odkaz]önnte-schadst… />
Zur Nachbesserung der manipulierten Dieselmotoren mit 1,6-Liter Hubraum muss Volkswagen (Other OTC: VLKAF - Nachrichten) möglicherweise deutlich weniger Geld einplanen als zunächst befürchtet. Nach einem Bericht der 'Wirtschaftswoche' können die Schadstoffemissionen durch ein Software (Xetra: 330400 - Nachrichten) -Update sowie den Einbau eines etwa zehn Euro teuren Sensors im Luftfilter behoben werden. Die Lösung werde derzeit vom Kraftfahrtbundesamt (KBA) auf Tauglichkeit überprüft.

Seitens des Konzerns wollte man den Bericht am Donnerstag nicht bestätigen: 'Die Gespräche zwischen Volkswagen und dem KBA laufen noch', sagte ein VW-Sprecher. Erst danach werde eine Aussage getroffen. 'Grundsätzlich steht für uns fest: Wir wollen die für den Kunden beste Lösung finden und diese dann entsprechend umsetzen.'

Im Stickoxid-Skandal hatte das KBA für 2,4 Millionen Wagen in Deutschland einen Rückruf angeordnet, der Anfang 2016 beginnen soll. Es geht um verschiedene Motoren- und Fahrzeugmodelle. Das Bundesverkehrsministerium hatte kürzlich unter Berufung auf das KBA mitgeteilt, dass in Deutschland für 540.000 Wagen des VW-Konzerns neben einer Software-Lösung auch neue Bauteile hermüssen. Nach aktuellem Stand sind davon nur die 1,6-Liter-Motoren betroffen.

VW hatte zudem bereits mitgeteilt, dass für Autos mit 2,0 Litern Hubraum reine Software-Lösungen ausreichen sollen. Für Fahrzeuge mit 1,2-Liter-Motoren soll VW bis Ende November Lösungen vorschlagen.

Bei allen betroffenen Motoren vom Typ EA 189 war Mitte September eine versteckte Manipulations-Software entdeckt worden, welche die Stickoxid-Emissionen auf dem Prüfstand niedriger ausfallen ließ als im Straßenverkehr. Ursprünglich war befürchtet worden, dass Fahrzeuge mit einem zusätzlichen Katalysator nachgerüstet werden müssten. VW hat bislang allein für die technischen Maßnahmen 6,7 Milliarden Euro zurückgestellt.
20. 11. 2015 16:23
Re: VW hraje umne o cas
CO2 neni skodlivy? Neplet si nazvoslovi. CO2 neni toxicky, skodlivy vsak je.
Avatar - donPedro
20. 11. 2015 16:18
niemals endende Geschichte
Tož VW se snaží dělat jakoby takového nějakého polomrtvého brouka, EU byrokrati dělaj jakože bububu, a máslo na hlavě maj všici. Sumasumárum výsledek jeví se býti v nedohlednu. A tož si dovolím zde dáti dva odkazy na články jenž se problematikou touto zaobírají, a s jejichž závěry se tak nějak víceméně ztotožňuji: [odkaz] + [odkaz] Přeju pěkné víkednové počtení. Tož tak. :-)
Volkswagen redukuje investice
Volkswagen dnes oznámil ze bude snizovat investice. Tezko ríct kdy to sem soudruzi z ACZ dají tak tady je link na puvodní tiskovou zprávu.

[odkaz]

Tímto zdravím místní Skodafans a VAGinisty.

Volkswagen. Das Auto. Der Betrug.
Re: No toto!!!
Zdá se ze v pátek konzumujete kukuricné výrobky na Frýdecko-Místecku zvlást silne. >:D >:D >:D Viz také tvuj analytický komentár pod clánkem o vozu Toyota. >:D >:D >:D
20. 11. 2015 16:04
Re: No toto!!!
Vorsprung durch Betrug.
Skoda slogan nepotrebuje, uz ho ma v nazvu.
20. 11. 2015 16:01
Re: No toto!!!
Odkaz mi nefunguje, ale naposledy pisali, ze VW sa urputne snazi prist na to, kde vyrezat na karoserii otvor pre hrdlo SCR a kde umiestnit vyhrievanu 25L nadrz. To vsetko na 1.6TDI.
20. 11. 2015 15:58
Re: No toto!!!
A komu tím pomůžeš, druhé straně? >:D A propos, víš co to znamená, že jsem zase o krok před nima. ;-)
20. 11. 2015 15:34
Re: VW hraje umne o cas
ano, myslel jsem tady v evrope.
v USA CO2 neresej, jak pise 252kW
a v USA se z NOx jen tak nevyvliknou
20. 11. 2015 15:29
Re: No toto!!!
liek na problem pre 1.6TDI, staci preprogaramovat SW a "len" domontovat nejaky senzor za 10eur do vzduchoveho filtra, domontovanie dalsieho katalyzatora uz vraj nie je nutne,
hm,hm lacne,lacne lacnejsie len co z toho bude, vw hmlovina alebo certovina?

[odkaz]
Avatar - Hammunasakra
20. 11. 2015 15:27
Re: VW hraje umne o cas
NOx hlavně víc žere nás lidi - jedno jestli v USA, Jižní Americe nebo tady >:-[]
Avatar - Hammunasakra
20. 11. 2015 15:25
Re: VW hraje umne o cas
V Evropě možná, v USA neni o čem a dokonce v Jižní Americe komplet stáhnul Amarok - což je další motor. U nás skoro naopak ;-)
20. 11. 2015 15:14
Re: VW hraje umne o cas
V USA žerou víc NOX a v Evropě CO2, takže se neboj. Samozřejmě že amíci si Das Filcku vychutnají víc než EU, ale úřady už nemůžou zamést pod koberec ty jasné důkazy. Co se týče marketingu a image značky, tak v USA skončili na hodně dlouho. Nakonec se tam prodá víc 911 než chrochtajících pašíků. A tak je to správné, tak to má být >:-[] .
20. 11. 2015 15:08
Das IG Farben Auto
Mě zklamali. Nevidím žádné gesto ani sypání si popela na hlavu spojené s podrobným určením viníků. Zase do odserou dělníci u pásu, kteří jsou nevinní. Do nehorázně drahé Bentaygy stále počítají s V8 TDI což je jako vnucovat diesela zákazníkům Rolls-Royce nebo Ferrari. Co takhle jen benzínová V8 a elektromotor? Nein, my muset tvrdohlavě držet směr aby neukázala svoji slabost. S Ádou na věčné časy i když to nemá žádný smysl.
20. 11. 2015 15:08
VW hraje umne o cas
CO2 skodlivy není a navíc vsechni vedi, ze normovana a realna spotřeba, která odpovida CO2, jsou uplne jiny cisla.
NOx je jed a ten naopak skodlivy je, zejména pro lidi trpici respiračními onemocnenimi.
takze VW diskusi o emisích, alespoň na nejaky cas, preved z jedu NOx na neskodny CO2.
kdy naposledy jste cetli clanek o NOx? poslední dobou se resi jen CO2.
nakonec se zadny nepovoleny fixlovani ohledne CO2 neprokaze a na NOx se zapomene.
podle me VW hraje o cas a docela se mu to dari.
alespoň v evrope.
No toto!!!
Takze soudruzi z Wolfsburgu (Stadt des KdF-Wagens bei Fallersleben - toto tradicní jméno Vlkohradu jiste potesí místní nácky) podvádejí a kdyz se na to prijde tak delají ze jsou strasne moc prekvapení a nejsou, lépe receno tvrdí ze nejsou schopni rychle prezentovat zpusob nápravy?

No toto!!!

Tímto zdravím místní Skodafans a VAGinisty.

Volkswagen. Das Auto. Der Betrug.