Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford F-150 Raptor SuperCrew: Dravec nastupuje s delší kabinou (+video)

Automobilka Ford mezi své premiéry na letošním autosalonu v Detroitu zařadila i ostrý pick-up F-150 Raptor s kabinou SuperCrew.
Zpět na článek
Avatar - Jopino
11. 1. 2016 20:51
Re: Raptor
Přesně, ze všech těch relativně "obřích" pick upů, je vážně povedený. Vzpomínám, když jsem se na něj prvně díval, nechápal jsem ten zvedlý podvozek, zvláštně provedený rám, barevně odlišené tlumiče Fox a v neposlední řadě odjezd auta z parkoviště s hlubokým barytonem, to zrychlení..... Ano, je to velký stroj, kterých amíci chrlí mraky, ale přesto... Tohle je fakt krásný kus, škoda, že mimo mé cenové relace.
11. 1. 2016 20:44
Zadní víko
Nemáte někdo tušení, jestli má být na víku korby ten plastový nápis FORD?
Na prototypu z 2015 bylo, na videu v článku taky, ale na spy fotkách a ofiko fotkách ne...
11. 1. 2016 19:38
Re: Raptor
srovnani s predchozim Raptorem se na netu site casem dockame :-) Raptor je moje srdcovka
Avatar - Jopino
11. 1. 2016 17:53
Raptor
Na Ostravsku jezdí jeden 150 Raptor předchozí generace v černé barvě a je to neskutečný kus auta. Přiznám se, že když přijde řeč na tenhle model, jak je zbytečný, obrovský a kdo ví co ještě, jeho "bytí" obhajuji. Nový model se povedl a věřím, že si najde velké množství příznivců, i přes absenci původního 6.2 l agregátu. Holt i amíci si budou muset zvykat na různé přívlastky typu ECO :-) Když už jsem u toho, docela by mě zajímalo reálné srovnání Ecoboostu s původním osmiválcem, a ne jen v laboratoři... :-)