Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Porsche 911 R: Pět stovek atmosférických koní s manuálem

Tak tohle je návrat ke kořenům jaksepatří. Elfer bez čtyřkolky, dvouspojky a turba, prostě čistokrevný sporťák, jak má být.
Zpět na článek
2. 3. 2016 21:49
Re: Rko
Pokud vím, Porsche nic takového nepotvrdilo. GT3 by měla zůstat jako model orientovaný na okruhy, kde jsou časy vším (PDK je jisté). R pak reprezentuje model pro puristy. Pokud bude dostatečný zájem, Porsche v budoucnu bude rozšiřovat svou nabídku pro tuto úzkou skupinu zákazníků. Což nezaručuje, že bude GT3 s manuální převodovkou. Není jisté, jak co pojmenují. A ani na tom podle mne moc nezáleží. Podstatné je, jestli se takový model dostane do stálé nabídky.
Avatar - TeeJay
2. 3. 2016 21:15
Re: Rko
Tak ono je pozitivní a negativní přetechnizování, podívejme se. A rozhoduje o tom kdo? Ty? >:D
Avatar - Petrolhead_CZ
2. 3. 2016 15:52
Re: Rko
Jsi si jistý, že si neprotiřečís s tvým fanatickým obdivováním failu v podobě nové NSX? >:D Která je na rozdíl od Ferrari přetechnizovaná v negativním smyslu a jedná se o propadák po všech stránkách?
Avatar - TeeJay
2. 3. 2016 14:29
Re: Rko
Je to tak, Ferrari se může jít se svými přetechnizovanými produkty vycpat. :yes:
2. 3. 2016 12:38
Collectors :-) Sběratelský kus...
Pravděpodobně rozebráno i zájemci o "investiční" vlastnictví tj. speciální edice skutečně může časem uchovat hodnotu... Uvidíme. Vypadá výborně 90 procent radikální 10 procent v pohodě a právě to je co jsme chtěli, ne? Já ano :yes:
Avatar - Petrolhead_CZ
2. 3. 2016 12:23
Rko
Tohle je pecka. Nejsem si jistý vzhledem, svým způsobem se mi líbí, ale sklouzává to lehce k výrazu, že autu něco chybí (spoiler), taková obraná GT3, ale po delší době to má klasický feel, jen mohli přijít s jiným designem kol. Technicky dokonalé, k tomu manuál, není co dodat. Fantastické, že jde značka nadšeným řidičům na ruku. Porsche jede, klobouček dolů.

Navíc značka potvrdila, že se u příští 911 GT3 vrátí klacek. A pak že to nejde.