Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Smart že je pouze miniauto? Vždyť je to offroad!

Vozy Smart vídáváme hlavně ve městech a velmi zřídka také na dálnici. Jenom málokdo se s nimi odváží jet do terénu, podle přiloženého videa jsou však obavy zbytečné.
Zpět na článek
Avatar - skejpa
6. 4. 2016 14:33
Re: SUV
No právě. A to si byl ještě v docela extrémních podmínkách, do kterých se většina majitelů SUV nikdy nedostane >:D V naprosté většině případů staší lehká a citlivá noha.
6. 4. 2016 14:01
Re: SUV
Jasný pokud se pohybuješ v horách mimo běžný silnice, tak 4x4 má určitě opodstatnění. Nicméně i tak ti stačí většinou auto typu 4x4 Oktávka a není nutný hned krabici na kolech co dokáže brodit půlmetrem vody. ;-) Osobně jsem jezdil v Mostě na teréním polygonu s Yettim a hravě to auto zvládalo i dost složitej terén a to prosím na letních. Když už mi lítala bahnitá voda přes přední sklo a střechu tak jsem si říkal, že jsem to přehnal a z tý bahnitý díry už se nedostanu a vždycky to auto zvládlo ;-)
Avatar - skejpa
6. 4. 2016 11:02
Re: SUV
Přesně tak. Jedině tak 4x4 v zimě na horách nebo na ledovce jednou za rok do kopce na vysočině >:D ale to je tak vše co člověk v ČR může potřebovat. Zbytek je jen pozlátko. A ten kdo opravdu potřebuje terén, ten se po SUV stejně nekouká a jde rovnou do off roadu.
6. 4. 2016 10:56
Re: SUV
Osobní auto projede neskutečný věci. Chce to hlavně šikovně manévrovat, aby člověk nezůstal viset břichem a neztratit rychlost když to hrozí uvíznutím na kluzkým povrchu nebo v blátě. SUV jsem nikdy nepotřeboval. Na polích, loukách a lesních cestách jsem se bez problémů dokázal vždycky pohybovat i s osobákem. ;-)
Avatar - skejpa
6. 4. 2016 08:17
SUV
V dnešní době by tam poslali rádoby SUV a řekli, jak je to skvělé auto, že to dokáže projet. Přitom to projede prakticky jakékoliv normální auto, které se dá teď v ČR koupit. Pak se řekne, že to SUV je ještě neskutečně bezpečné, jede za 3 litry s nejmodernějším třívalcem o výkonu 200kw a lidičky už často běží pro penízky >:-[]