Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy Photos: Mercedes-Benz CLK - Mezigenerační srovnání

Po odstranění prakticky veškeré kamufláže nového středního kupé značky Mercedes-Benz se podařilo vyfotografovat tuto sadu nových snímků. Novému krasavci sekundoval také současný model, a tak můžeme získat konkrétnější představu o jeho reálné velikosti.
Zpět na článek
neregistrovaný "babo"
3. 11. 2008 00:27
Re: CLK
no presne, CLS sa da tiez "hodit" o triedu vyssie, ale tam zas je CL... Cakal som ale, ze CLK ked pojde o tiredu vyssie, bude skorej "zaplata" v coupe strednej a ze verzia coupe postavena na sucasnej C klasse bude na trhu skorej, nie az za 2 roky
2. 11. 2008 22:23
Re: CLK
přesně, CLC má prý do dvou let skončit a být nahrazeno kupém a kabriem s plátěnou střechou třídy C. To má být konkurentem trojkových modelů. Nové E kupé má být o třidu výše než dosavadní CLK. Je sice menší než nové éčko, ale prý to dovoluje nový modulární podvozek. Ten má být daleko snáze upravovaný pro nové varianty. Akorát nevím co s novým CLS. Je ovšem pravděpodobné, že bude postavené na podvozku nového eska. Jenže co potom s CL?
neregistrovaný "RayBan"
2. 11. 2008 21:46
Re: CLK
CLC je relativně o "ničem", tahle řada má údajně končit, proto pouze ten facelift.
neregistrovaný "babo"
2. 11. 2008 12:18
Re: CLK
na clk je krasne te chybajuci B stlpik (ako to coupe kedysi zvykli mat)... a bezramove dvere, samozrejme. Sice sa karoseria kvoli tomu dost krutila, ale vyzera to bajecne.

Ze sa CLK presuva na E-coupe ma trochu prekvapuje, ved CLS je akesi E-coupe, akurat 4dverove... Coupe v strednej ma teraz MB uz nie prilis zaujimavy CLC (v postate len faceliftovany C kompakt byvalej generacie)
neregistrovaný "RayBan"
2. 11. 2008 11:14
CLK
Současné CLK je skvělý kočkolap a navíc i rušička pozornosti ostatních řidičů ... :yes: Místo aby koukali kam odbočují, tak zjistíte, že vám čumí na auto >:D