Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Chrysler Grand Voyager 25th Anniversary Edition: výroční vydání

Na pařížském autosalonu představí automobilka Chrysler nové provedení modelu Grand Voyager, které je již podle názvu věnováno oslavě 25. výročí od uvedení první generace tohoto MPV.
Zpět na článek
29. 9. 2008 19:53
Re: Bedna
Potkal jsem to někde na dálnici v Rakousku... Právě, že při týhle vizáži už můžu jít klidně k VW Multivan? Nějak tak, nebo rovnou do Viana, ale to jsou auta, co prostě nejedou a neseděj, i když je to bedna od který se to nečeká. 4x4 už taky nějakou dobu nedělaj a ten V6 4 litry pro US bude žrát, jako kráva.
Avatar - Lonestarstate
29. 9. 2008 18:20
Re: Bedna
Já viděl novou generaci už i naživo a vážně se jim design tentokrát moc nepovedl. Škoda. Bedna, jak říkáš. Kouzlo Voyageru bylo právě ve skloubení obrovského vnitřního prostoru a oblé karoserie. Člověk si ho prostě musel vybrat. Pokud nechtěl jeszdit v hranaté dodávce (Vito a spol) a nebo v podstatně menším autě.
29. 9. 2008 13:47
Bedna
Jsem příznivcem těchto aut a když jsem viděl ty černý Voyagery ve filmu Twister, jak to valí mezi kukuřicí za zvuku písně "Humans Being" mojí oblíbený kapely, tak jsem si říkal, že to si jednou koupim. [odkaz] Nestalo se tak... třeba bych se ještě do Chrysleru uvrtal a v týhle "bedně" bych teda jezdit nechtěl :-O