Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lotus Evora Sport 410 je poctou Bondovu Espritu S1. Vznikl pouze jediný kousek

V červenci letošního roku tomu bude čtyřicet let od uvedení filmu Špion, který mě miloval. Lotus Exclusive na oslavu vyrobil speciální jednokusovou edici Evory Sport 410.
Zpět na článek
Avatar -
20. 3. 2017 15:06
Lotus Evora na showroomu v Praze
Hezký den všem nadšencům Lotusu. Od září má Lotus již oficiální zastoupení v Praze. Vystavené vozy, včetně Evory 400, si můžete prohlédnout na showroomu v Horních Počernicích. Zakoupený vůz Vám zde bude předán, poskytujeme plnou záruku a služby autorizovaného servisu pro vozy Lotus.
Další dotazy mailem na prodej@lotuscarpraha.cz nebo telefonicky na 602 227 644. Více informací www.lotuscrapraha.cz
Avatar - Bully_
19. 2. 2017 16:32
Reklamy
Asi trikrat se mi ztratil text clanku a musel jsem pockat, az se rozroluje strana s reklamou, najit na ni mrnavy odkaz pro jeji zavreni a zase poslusne cekat na to, az se reklama sroluje a zmizi zpet do pr.ele. Prestava me to bavit.
Avatar - 3_diamanty
18. 2. 2017 19:11
ta scenka
s lotusom z bondovky bola natocna este v 76-tom ( je tu o tom aj clanok vid top filmove nahanacky ) aj ked film je ofiko z roku 77 ( vyroba auta uz ale zacala v 76-tom ) ... kazdopadne vzdy si spomeniem na ten biely lotus esprit z Bondovky ;-) a zrovna v tej s tym bielym lotusom bol aj moj favorit R. Moore... aj ked najlepsi bol stejne obor menom Zub ;-) ....

evora u mna vzdy bola je a bude jednym z top sportiakov ... spartanska kompaktna lahka krasna.. takto ma vyzerat sportove auto :yes: lotus :yes: