Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Auta na náplavce: Největší hvězdy výstavy – Nová A8, Mustang nebo Kia Stonic

Na výstavě Auta na náplavce budou k vidění vozy 20 značek. Vybrali jsme to nejzajímavější, co na vás na obou březích Vltavy čeká.
Zpět na článek
1. 9. 2017 12:49
Auta na náplavce
Hvězda výstavy KIA????? To je tedy legrace a koho napodlo tuhle přehlídku ničeho zajímavého udělat a ještě roztahanou po náplavce. Ještě že jsou zjímavější výstavy a s větším komfortem pro návštěvníky, tahle blamáž se tedy fakt povedla....:-) :-) :-)
Avatar - Ozzman
1. 9. 2017 08:48
Re: Karoq chybi... nice!
Jo, to jsem psal výše, docela mne to zarazilo... hlavně, že je tam Fabie ve všech možných provedení, stejně jako Rapid a 3 Oktávky a 2 stejní Kodiaci >:D
1. 9. 2017 08:10
Karoq chybi... nice!
Jeste ze jsem Karoqa videl nazivo uz na silmicich. Na naplavce prekvapive chybi!
Avatar - Ozzman
1. 9. 2017 07:40
Re: Přišel jsem
QV občas v Praze vidět je, tak 2x sem ji potkal za rok >:D Ibiza tam je v opravdu dobře zvolené kombinaci FR paketu a tmavé rudé metalízy, moc hezké. Fiesta v pastelově modrozelné metalíze. Docela Ford začal konečně lakovat svá auta na modernější barvy, viz katalog nové Fiesty :-) Většímu fokusu by to taky mohlo prospět :-)

Všechny auta ale už můžeš vidět na salonech a Vesta? No, není to jiné, než z fotek.. Barik je zaujatej, toho nesmíš tak brát :-)
31. 8. 2017 22:27
smysl?
jaký je smysl takovéto akce v současné době?
Možná před 30-ti léty ano ale dnes?
Maximálně aby si stánkaři mohli přivydělat na občerstvení.
:no:
Avatar - twistedTSD
31. 8. 2017 22:03
Re: Přišel jsem
Vzhledem k zoufalému nedostatku takových událostí v ČR mě mrzí, že to mám tak daleko. Fiestu, Ibizu, QV i Vestu bych rád omrknul. :-)
Avatar - JohnST
31. 8. 2017 19:53
Naplavka
Som napnuty ako struna. Kam sa hrabe Frankfurt? :-!
Avatar - Ozzman
31. 8. 2017 19:34
Re: Přišel jsem
U Mitsu bylo docela prázdno, možná lidi odpuzovala nedaleko stojící Vesta.. nevím >:D Ale druhý břeh je slabší, to není jako u Škodovky no >:-[] >:D
31. 8. 2017 19:30
Re: Přišel jsem
Taky sis potvrdil, že ACZ opravdu "nechce slevu zadarmo"? >:D

Já ho včera viděl u Mitsu, to mělo auta navežená mezi prvníma, a to byl jak kyselá okurka. Ale pak začli navážet škodovky, VW a Seat, a hned se u stánků žvýkalo a bylo veselejc. Jooo, když podceníš marketing, pak o tobě neštěkne ani pes. >:D

ACZ s Machalou v čele jde do kopru, o objektivitě ani vidu, ani slechu...
Avatar - Ozzman
31. 8. 2017 18:53
Přišel jsem
Viděl jsem a zase odešel >:D

Jo, ujde to, nebýt toho divadla kolem, nápad zajímavý, provedení není zlé, za mne mínus, protože jsem nečekal (nebo nečetl), že je rozdělena výstava na oba břehy Vltavy, pro nepražáky docela kus cesty přes most >:D My líní znalí si poradíme rychleji >:D

Dojmy za mne :

Co mne zaujalo: Nová Ibiza a nová Fiesta - obě hezké, těžké rozhodování :-) Pak Insignia OPC a hostesky Fiatu >:D

Co se mi nelíbilo : Tesla X - odporné auto, sorryjako a Vesta je opravdu lowend, překvapila mne délka, ale na druhou stranu úzké auto. Olízal jsem i plasty, do autosalonu by mne to nedostalo a potvrdil jsem si, co jsem tvrdil u testů :-)
Ale uplně ošklivé auto to není.

Škodovka zabírá největší plochu s nesmyslně velkou paletou verzí jednotlivých modelů - až 3 kusy od každého a Karoq chybí. Už jsem ho viděl jinde, ale nechápu, proč ho nevystavují.

Audi A8 - je krásné, ale jak se jim tam točí, tak to vrže, jak ve starém Renaultu >:D

P.s. psal jsem to k článku, který záhadně zmizel, ale Pan Machala tráví čas na pomezí stánku VW a Škodovky..... ale vůbec tím nechci nic naznačit >:D

P.P.S : Chybí mi tam z klasických značek mimo Hyundai třeba Mazda, Honda, Toyota/Lex nebo Peugeot... a prémie je tam zastoupena pouze Audi, BMW či MB nic...

Jo a kterým autem z výstavy bych odjel? Tím nejazpadlejším, které tam stojí, jak kdyby ho tam někdo zapoměl přeparkovat.... Alfa Giulia QV! :-) Skoro nikdo ani netuší, co je to za poklad ... holt Alfa to neumí prodat >:D A ještě je nějaká ušmudlaná >:D
Avatar - Ozzman
31. 8. 2017 18:43
Re: Kdo se na tom napakoval?
Ale notak, je to docela hezky udělané, je tam pár novinek... ale půlka náplavky je plná tuctových Škodovek...
Avatar - Missouri
31. 8. 2017 17:45
Važena redakce
když u nas na venkově ma na hornickych slavnostech zahrat Status Quo, nenarobime s tym taky cirkus jak vy, když se ma u Vltavy zaparkovat dvacet plechovek. Tuž ste kua normalni?
Avatar - Hammunasakra
31. 8. 2017 16:15
Re: Zešíleli ste?
Že dostaneš zaplaceno za propagaci nebo propaguješ vlastní akci na tom neni nic špatnýho [odkaz]

Ale de to dělat fakt líp než to co tady poslední 2 dny předváděj Machalovci :-|

Před výstavou po dobu výstavy reklama = jasně. Když ne 1 článek tak víc? Klidně = ale timhle malou výstavu = proti Frankfurtu vlastně mini mikro mini = lidem spíš znechutěj. Mě teda znechutili :no:
31. 8. 2017 15:52
Kdo se na tom napakoval?
Nic trapnějšího jsemneviděl. Kousek parkoviště od Tesca přenýst k Vltavě. Fakt trháky!
je to hodně ubohý. Hodně.
Navíc v týhle parodii na článek i reklamu je opět chyba. nejvýkonnější nabízené auto od Škody není RS245 ale Sup s 206kW. Ale chápu, že z RS 245 se vidláci zahlcují a redaktůrci asi taktéž.
Stojí v každým autosalonu Škoda, jsou i předváděcí. Nemusím na náplavku.
31. 8. 2017 15:38
Re: Zešíleli ste?
Podle mě prostě dostali slušně zaplaceno za propagaci. I když by možná stačíla stránka, upíchlá nahoře, která by byla aktualizovaná.
Avatar - Brumbal
31. 8. 2017 15:25
Re: Zešíleli ste?
>:D to teda delaj s toho mezinarodni akci, autosalon frankfurt hadra :-) Nechce se rovnou k te Audi A8 novinar auto.cz prevlect za Spidermana? >:D Masiruji to tady silenym zpusobem a to ta akce zacina az za 30min.
Avatar - Hammunasakra
31. 8. 2017 15:08
Zešíleli ste?
To fakt chcete znechutit ne až tak špatnou věc? To šílený opakování je už fakt moc :no: :no: ;-\