Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Zetor míří do oblasti Filipín

Společnost Zetor India, pobočka Zetor Tractors a.s., uzavřela spolupráci s filipínskou společností JVF Commercial na dodávku traktorů do oblasti Filipín.
Zpět na článek
7. 10. 2017 00:30
Re: Czechoslovak Group si brousí zuby....
Ty si čo za osla...nemáš čo robiť, keď vymýšľaš a píšeš takéto vtákoviny?
6. 10. 2017 22:23
Re: traktor Zetor
Docela vyrábí a jdou na odbyt, kupodivu. Protože kvalita opravdu klesá. Třeba Crystal se kvůli problémům už asi rok nevyrábí, prozatím (?). Nicméně pan majitel má celý Zetor prý jako koníček, takže no stres.
6. 10. 2017 20:14
Co to je za plisek?
Co to je za stribrny sranda-plech (pasek), co drzi tu cernou trubku na predposledni fotce?
To je neco docasneho nebo to ma mit zivotnost jako ten traktor?
(ptam se ciste vazne... traktory obecne neznam a tak nevim, co to je zac)
6. 10. 2017 10:31
traktor Zetor
Ano, přesně na tyto trhy patří Zetor se současnou kvalitou traktorů, která má dlouhodobě sestupnou tendenci. Neustálé šetření na vývoji a materiálech se projevuje zákonitě vždy a všude. Počet vyrobených traktorů před fabrikou o něčem vypovídá, je jich tam v průměru pět a půl- jezdím kolem denně. Doby, kdy se vyráběly řady 7245 jsou nenávratně pryč. Nedivil bych se, kdyby se chtěli současní SK vlastníci fabriky zavčas zbavit......moc toho nepředvedli
Avatar - Bubáq
6. 10. 2017 10:18
Czechoslovak Group si brousí zuby....
Pan Jaroslav Strnad nepotvrdil, ale ani nevyvrátil, že má zájem o Zetor. Je jasné, že zájem jím vlastněné skupiny CSG nemá jen obchodní podtext: skupina chce využít aktuálních odvážných plánů Zetoru k průniku na africké a jihoasijské trhy k podpoře exportu Tater a Pandurů tamtéž. Vize skupiny zahrnuje vytvoření prodejních a servisních buněk Zetoru jako předvoje pro export celé škály produktů: nákladních vozů Tatra a Avia, lehkých bojových vozidel Zetor, později přibudou i transportéry a tanky Panduq (nejde o překlep). Jde o obnovu přítomnosti zástupců vyspělé české a slovenské průmyslové produkce v tradičních exportních teritoriích.
Celý projekt je komplikován poněkud prekérní skutečností: na vyjmenovaných trzích již po nějakou dobu působí čínské firmy s plnou a nemalou podporou státu, tj. KSČíny. Pan Jaroslav Strnad způsobil svými záměry nespavost panu prezidentovi Zemanovi, který teď neví, zda má podporovat exportní záměry CSG nebo svého tradičního spojence KSČíny. I v důsledku tohoto dilematu pan prezident (nechtěně) přiznal veřejnosti, že nejenže nepřistoupil na omezení spotřeby alkoholu; ve skutečnosti mu naléhání CEFC na administrativní omezení nebezpečných plánů CSG způsobilo nový, mohutný nával nervozity, jež se pan prezident snaží zahnat zvýšenou až vysokou spotřebou Becherovky. My v redakci zpráv rádia Bubáq budeme další vývoj okolností připravovaného exportu traktorů Zetor do Filipín pozorně sledovat.