Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rolls-Royce Cullinan už zná datum premiéry! Ukáže se příští týden

Nejluxusnější SUV světa má za sebou finální testování s vrstvou kamufláže a brzy se světu ukáže bez jakéhokoliv tajemství.
Zpět na článek
Avatar - vabis
3. 5. 2018 15:08
Re: Svět se zbláznil...
Pohoda jazz, mohu Te ubezpecit, ze Rolls vyrabi z vetsi casti pouze to, co chteji jeho zakaznici. Zda tomu nerozumi tam z venku ostatni nezakaznici, to je uplne jedno. Dokonce je to tak lepsi a malinko o to jde.

Vis, ono za par (desitek) let uz tady nebudem. Nudna auta zname, lode, letadla, naha devcata, zvlastni mista. Vsechno uz tu bylo. Pro muze je vsak treba novych hracek a podnetu. Tradice fungujici par desitek let, nastaveny nekdy prave majiteli Rollsu, jsou dnes relativni. Kolik dnesnich automobilek drive delalo letadla, sici stroje nebo jizdni kola? Auta typu “lepsi Bmw X7” ale porad unikaji. Urus nebo Kombat 98 nejsou reseni. Escalade a Range je malo, ale jsou uspesne a u Rollsu to dobre vedi. Bentayga je i pres silnejsi motor jizdne nepohodlna. LC200 se politicky i zpracovanim jako kravatacke SUV vubec nehodi.

Dubaj, Hong Kong, Rusko se take nudi. Tak co s tim?! Vetsina bude s LHD a pujde na export. Ale i treba sama Britanie je tvorena z vetsi casti venkovem. Krajina z Harryho Pottera nebo Pana Prstenu neni fantazie, opravdu existuje. Kamenne surove retro domy, luka, zive ploty, kone, vodni kanaly. Tzv. “green laning” tedy neco jako jizda v zeleni a SUV tam maji tradici. Nemusi to byt jen Leak District nebo Snowdonia. Stejne jako tmavezelene gumaky a k nim kosile s kravatou. Nemusis rozumet vsemu, jen si bud jisty, ze Rolls SUV bude uspesne auto. Co na tom, ze jsem jej cekal o neco vetsi.
Avatar - 3_diamanty
3. 5. 2018 11:04
Re: Svět se zbláznil...
brunejski sultani ( ak si dobre spominam na casy davno minule ) si uz pred XY rokmi nechali postavit na zakazku terenne rollsy a bentleye odvodene od vtedajsich limuzin ( peniaze dokazu vela ) .... takze nic nove... raz to uz muselo prist ;-) SUV su proste ziadane a bolo len otazkou casu kedy pride aj rolls a bentley s nimi ako "seriovkami" na trh... ako vravim ... ti najbohatsi s nimi jazdili uz davno ... SUV od rollsa teda nie je nic nove pod slnkom ;-) .. vid "gugl" ..
Avatar - 3_diamanty
3. 5. 2018 11:03
sice
z tychto spy foto sa neda uplne presne urcit co a ako ... ale dovolim si tvrdit uz teraz aspon z toho co vidim ze voci kusok gycovej a za mna aj akejsi nevkusnej bentayge ( podobny "SUV nevkus" a dizajnovy nepodarok podla mna predvadza aj cayenne ) toto uz bude vizualne ina liga .. rolls je proste rolls ... ale v terene asi aj nadalej range rover ostane kralom ... lebo predpokladam ze rolls pojde viac po luxuse ako po prekonavani terenu
Avatar - Vojta D
3. 5. 2018 10:48
Svět se zbláznil...
To je hrůůza, SUV od RR