Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Škoda Sunroq je studie SUV bez střechy. Vytvořili ji studenti

I letos si studenti škodováckého středního odborného učiliště mohli postavit auto podle svých představ. Rozhodli se pro SUV bez střechy, které dostalo jméno Sunroq.
Zpět na článek
13. 6. 2018 12:30
škodovka..
Nechápu.., pro mě je to vážně zklamání..., absence střechy? šak proč ne >:D design? Ten se mi u škodovky celkově nelíbí u žádného jejich auta, ale tady? Tady je to extra hnus. Nechápu jak s tímdle mohla škodovka vyjít ven, vy snad ano?
11. 6. 2018 18:54
Špatná vtip?
Zdá se mi to, nebo je to celé jen špatný vtip? Tohle auto si přeci soudný čech nemůže koupit...., Design - ohromné mínus, absence střechy - mínus. Dokázal bych si to max představit jako nějaký eletromobil, ale počkat..-ty se škodovka taky ještě nenaučila vyrábět. Takže za mě jedno velké zklamání.
7. 6. 2018 08:42
Vse spatne
Auto ktere je od zacatku svymi tvary navrženo se střechou, nelze jen odendat strechu a trochu poladit zadek. Prostě když chci udělat auto jako takové a chtějí machrovat jak studneti jsou dobrý, sorry ale takové věci dělají kluci po garážích sami, stačí zajet podívat se na tuning srazy u nás. Pochopí když si vezmou podvozek trochu málo karosérie (1/5) jako základ a vytvoří úplně nové auto, tak řeknu jo dobrý. Ale zatím co vše udělali vždy jen uřízli střechu a nějak dodělali záď. Prostě auto bez střechy musí být už tak od samotného vzniku koncipováno, jinak to je obludnost, Range rover je toho důkazem, kolik jich prodali v kabriu? hoooodně málo.
6. 6. 2018 19:41
Pochvala pro studenty
Chválím studenty. Umí uříznout střechu. A ještě jsem se i dozvěděl něco nového, totiž že inkluze se týká nejen základního vzdělávání.

:-) :-) :-)
5. 6. 2018 22:22
Jako fakt??
To už snad ani nemyslí vážně? To je opravdu otřesné auto, raději kdyby dělali něco pro životní prostředí jako třeba Hyundai a jejich auto na vodík, to je jiný kafe. Co s takový kabrioletem...
Avatar - beibej
5. 6. 2018 19:03
obrázek 12
to jako fakt? To je kůže z břicha nějaký důchodkyně ne? >:D Tím se chlubí?
Hele tady nám to nějak vodstává! No neva heftni to tímhle šroubem. >:-[]
Když to nemá střechu tak proč je tam ten hnusnej hrb vzadu?
Jinak tuzinku je tam dost to jó. :no:
5. 6. 2018 18:23
škoda
tohle je strašně opdorný!! Kdyby raději se věnovali elektromobilům nebo autům na vodík!! Ted představí po x letech, že začnou konečně vyrábět auta na elektřinu a nemají ani hybridu v nabídce...???
5. 6. 2018 15:27
Re: Vážne?
Mě se zase auto neskutečně líbí :-)
5. 6. 2018 13:24
Vážne?
Tak todle se moc škodovce nepovedlo. Ten design je fakt hnus, abasence střechy se mi také nelíbí. Opravdu si myslím, že todle by se vyrábět nemělo >:D nebo se snad pletu?