Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Na oslavy Harley-Davidson se do Prahy sjede na 60 tisíc motorkářů

Na oslavy 115 let legendární americké značky Harley-Davidson se v červenci do Prahy sjede více než 60.000 motorkářů ze 71 zemí.
Zpět na článek
Avatar - CHerokee
8. 6. 2018 00:22
Re: Hned jsem si vzpomněl
Tak nějak. Kousek od mého domku je velké parkoviště, kde jsou občas v noci srazy mladých kluků, co tam blbnou s auty. Mi to nevadí. Někteří sousedi se můžou usr*t. Podle mě lepší, než kdyby byli v hosppodě nebo fetovali. Chybí závodní dráha nebo malá okruh, tak driftují a blbnou v noci tam.
7. 6. 2018 18:48
Re: Hned jsem si vzpomněl
Asi to tak bude. :-!

Skoda, ze si vetsinou ti lidi neuvedomujou dusledky svejch cinu - za velkou cast tech modernich zakazu a prikazu (vcetne nocniho klidu, koureni v hospach, zakazu jizdy na segwayi a nekde i na kole) vetsinou stoji par trotlu, kteri neznaji a nerespektuji prirozeny hranice - a jednoho dne proste naserou dost lidi na to, aby se nasel nekdo, kdo jim to zatrhne a my ostatni to odserem s nima.
Stejnym zpusobem pujdou imho brzy do p*dele napriklad drony, protoze ohrozit dopravni letadlo proste muzes jen parkrat, nez s tim nekoho naseres. A pak to zakazou vsem plosne, protoze v cesku jiny reseni neumime (viz kauza segway). A stejnym zpusobem jednoho dne prijdou zvukovy limity na auta. Pokud driv neprijdou elektro.

Ale tahle uvaha je holt na nektery hlavy moc.
7. 6. 2018 17:41
Re: Hned jsem si vzpomněl
Kohout a cirkulárka je slast proti tramvají pod okny....
Avatar - pradeda777
7. 6. 2018 16:37
Re: Hned jsem si vzpomněl
Kurna proc by nemohl zavidet cely blok.... :-)
Avatar - CHerokee
7. 6. 2018 16:32
Re: Hned jsem si vzpomněl
V tom případě by byl dobrý kompromis předměstí ;-) .
Avatar - pradeda777
7. 6. 2018 16:19
Re: Hned jsem si vzpomněl
Kurna na to si prece lidi kupuji Mustanga, aby sousedi zavideli, ne? Proto jim musis dat impuls kdyz ve 4 rano odjizdis a v 01 se vracis, ne?..... :-)
7. 6. 2018 14:48
Re: Hned jsem si vzpomněl
Jasne, to je rada nad zlato. Budu se stehovat na vesnici, protoze nejakej ichtyl nepochopil, ze Mclaren s vejfukem od Akrapovice nema na Vinohradsky co delat burnouty a sprinty ve 150km/h v jednu rano.

Hele ja respektuju, ze beznej ruch velkomesta je urcitym zpusobem cena za to, co vsechno mi mesto nabizi, jen si proste myslim, ze by se lidi meli snazit si v meste navzajem skodit co nejmene, a do toho mi proste tyhle hlasity masiny moc nezapadaj. Ale zrejme jsem v mensine, kdyz mi to prijde jako zbytecna bezohlednost - presne ve stylu toho South Parku.

(na tomhle miste chci Fordu podekovat za Good Neighbor mode v novym Mustangu)

No a jinak i ta vesnice ma svy nevyhody - tam se zas v zime neda dejchat, drby a pomluvy tam jedou rychlejc nez hnacka, divadlo tam nemaj a flat white je pro ne sprosty slovo.. a fichtl nebo cirkularka nadela kravalu taky dost. :-) Na chalupu na vikend fajn, ale porad preferuju mesto. I s teme zastydlejma pubertakama s ladenejma vejfukama. :-)
Avatar - pradeda777
7. 6. 2018 12:32
Re: Hned jsem si vzpomněl
Není venkov jako venkov..... ;-)
7. 6. 2018 12:17
Re: Hned jsem si vzpomněl
No, na venkově tě bude čekat ještě za tmy kohout, pak nastoupí o víkendu chalupáři se sekačkami. Většinou kolem oběda nebo odpoledne se přidají motorové pily a cirkulárky (nevím proč, ale je to tak). Motorek je samozřejmě hlavně o víkendu plno. Večer pak grilování a párty občas docela dlouho do noci.
Kupodivu je ve městě o víkendu větší klid.
Avatar - pradeda777
7. 6. 2018 11:55
Re: Hned jsem si vzpomněl
Když ti hluk vadí, tak se prestehuj na venkov. Jak prosté....a když se ti nechce cestovat, tak si nestezuj a kup si špunty do uší.
:-)
7. 6. 2018 11:49
Re: Hned jsem si vzpomněl
Obecně musím říct, že mám čím dál menší pochopení pro všechen tenhle "hlučnej motorismus". A to říkám jako člověk, kterej má auta rád, kterej auta pomáhá vyvíjet - a jsou mi tím pádem i obživou.

Rád si poslechnu pořádnej motor někde na srazu, na okruhu a tak; ale poslouchat všechny ty čopristy, skútristy a všechny ty lidi s AMGčkama, BMW M a dalšíma strojema pod okny každý den... to se skutečně dokáže přejíst. A v Praze je samozřejmě těch lidí s kupní silou na tyhle hračky víc než dost.

Vedle redukce lokálních emisí je redukce hluku další úhel pohledu, ze kterýho se těším, až budou města brázdit převážně elektromobily (pokud se toho dožiju). Teď ještě zařídit, abych zavírání dveří u tramvají (hlavně u T6 a 15T) v ulici neslyšel až do ložnice (která je ještě do toho do vnitrobloku).

Tak, a je to. Teď si připadám úplně jak grumpy cat. Sorry. :-)
7. 6. 2018 11:45
Re: Hned jsem si vzpomněl
BRRRRRRRNDRRRRRRRRNVRRRRRRRRN!!!
Faaaaags!
Můj oblíbenej.
7. 6. 2018 10:43
Hned jsem si vzpomněl
ne ten díl South Parku s harlejářema.
Kdo to viděl, pochopí. Kdo ne, ať se koukne.
[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Buzny!!!!

>:-[] >:-[] >:-[] >:-[]