Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vypněte Uber a Taxify, žádají taxikáři po vládě

Taxikáři nadále trvají na tom, aby byla jediná varianta taxi pro širokou veřejnost s označením a taxametrem a na zachování zkoušek z místopisu pro všechny subjekty provozující taxislužbu.
Zpět na článek
19. 7. 2018 00:37
a zacnite kontrolovat aj taxikarov ci davaju blocek, inac li
stazuju sa , napadnu uber ze tu neplati dane..... ako keby oni platili
14. 7. 2018 09:59
Taxikáři nadále trvají na tom....
Jestli vláda, pražský magistrát etc. nejsou úplní idioti, tak vůbec nebudou na tyto křiklouny reagovat, zloději mohou trvat na čem chtějí, se zloději se nevyjednává. No a jestli ta banda zlodějů chce vyhrožovat stávkou, tak fajn, ať zůstanou doma, nikdo na ně není zvědavý. A pokud stávkou snad mají na mysli blokování dopravy, tak je zde policie, která by je měla zpacifikovat jako každého jiného, kdo by se pokoušel blokovat dopravu, na místě zdokumentovat přestupky, vybodovat a posbírat řidičáky, na organizátory nasadit odposlechy, zdokumentovat a postavit před soud pro ohrožování veřejného zájmu.
14. 7. 2018 08:27
Re: Čtyři roky zlodějiny
Uber nie je zdieľaná ekonomika. Sú to "taxikári" čo obchádzajú zákon. Tebe by sa tiež nepáčilo, keby niekto v tvojom odbore obchadzal zákon a na základe toho by mohol byť lacnejší.
Avatar - Fickroc
14. 7. 2018 07:44
Re: Čtyři roky zlodějiny
Opět názor huliče taxála. Vedle jak ta jedle. Zloděj jezdí s nápisem na střeše, tak je to aspoň 50 let. Teď je vyřešili elektronicky, bez perzekucí a kontrol. Sic to udělali jiní, než úředníci, ale zato nadobro. Podobní hejsci s kecama o zákonech jsou xmíchu. Zejména těm, co taxálové okradli.
14. 7. 2018 03:04
Čtyři roky zlodějiny
Jak tato firma, která nedodržuje zákony naší země muže fungovat? V civilizovaných zemích dostala na výběr buď se budete chovat podle platných zákonů nebo táhněte.
Jenom v Praze se jí daří oblbovat (zřejmě úmyslně) všechny státní instituce. Vůči
podnikatelům, které perzekují za každou malichernost je to výsměch pro poctivé.
13. 7. 2018 21:38
Re: Zoufalci
Tak o čom potom? Kto chce bezpečné a solídne zvezenie, môže si objednať taxi ako píšeš. Kto chce šetriť a nebojí sa rizík, nech pokojne použije Uber. Čo je na tom? To by mohli aj letecké spoločnosti protestovať proti Ryanair a žiadať pre nich zákaz...
Avatar - Jenik3
13. 7. 2018 19:04
Re: Zoufalci
Naštěstí trh funguje dobře i v Praze. Jezdit po Praze lze nejen se zoufalcema s pupkem, ale taky s taxi firmou, která jezdí za 20kc.
I tak je plac zoufalcu podobný poste, která křičí zakazte emaily a instant messaging. Jo ujel jim vlak.
13. 7. 2018 18:03
Re: Zoufalci
V Brně existuje služba, která ti vyhledá taxi, vybereš si trasu i cenu a žádné okrádání se nekoná. Přijede pro tebe řidič, který má složené zkoušky, ne Dagestánec, ne Ukrajinec, ne děda, který ti řekne "nelekejte se, chvilku jsem neřídil, ale brzo se do toho zase dostanu":)
Nepopírám, že Uber by byl o cca 30% levnější... jako Airbnb je levnější než hotel. Ale služby jsou na jiné úrovni.
13. 7. 2018 17:49
Re: Zoufalci
Jak říkáš všichni kradou jen Uber a Babiš jsou poslední spravedliví. Dáš si koblihu?
Avatar - twistedTSD
13. 7. 2018 16:36
Zoufalci
Místo toho fňukání by se měli konečně probrat a uvědomit si, ve kterém jsou století, a že na jejich poštelované taxametry jim se*e bílý tesák. Hromadné okrádání se, doufejme, pomalu blíží ke konci.