Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST První dojmy: Nový Jeep Wrangler je pořád stejný drsňák

Čtvrtá generace Jeepu Wrangler se představuje. Vyzkoušeli jsme ho v drsném rakouském terénu a ani se nezadýchal.
Zpět na článek
12. 9. 2018 12:55
Nádhera
Jeep je legenda a Wrangler je prostě miláček. Chtěl bych umět takhle fotit. Jak třeba vjíždí do té strouhy s vodou, to je vzrušující. Ještě aby měl podporu v českém prostředí a nemusel člověk jezdit pro náhradní díly do zámoří.
Něco jsem našel i na rdr.crownauto.us/cs/ - [odkaz] Píšou tam 2017/2020, ale nevím, jestli to není omyl :-)
Avatar - JirkaV8
19. 7. 2018 23:35
Re: Hozená rukavice
Discovery Sport nebo Discovery? Ten první je takový menší kompaktní. Tak 2020 je za rohem, to už by se muselo dávno kupovat první nářadí, dodavatelé být připraveni a tak. No uvidíme, pokud jo, tak já myslím že později. Každopádně díky Brexitu slovensko na JLR trochu vydělalo.
Avatar - 3_diamanty
19. 7. 2018 20:51
Re: Hozená rukavice
defik predpokladam ze bude.. ale nie hned... tusim az niekedy po r 2020 by mohol prist .... najprv zacneme v nitre chrlit discovery... a casom snad prave aj nove defendery :yes:
Avatar - cascadia2
19. 7. 2018 18:59
Re: Hozená rukavice
Slováci ti časem řeknou, jednou určitě, ale myslím že to v dohledné době nebude. Z Defenderu zbude spíše jen jméno a pár jednoduchých linií. Navíc ta auta jsou docela odlišná, domnívám se, že si reální zákazníci do zelí nelezou. Fandové nad obrázky jistě.
19. 7. 2018 15:56
Hozená rukavice
Defenderu. Jsem zvědavej, jestli LR přijde s novou generací.
Avatar - 3_diamanty
19. 7. 2018 15:25
dokonale
tak ako je dokonaly range rover tak je za mna dokonaly aj jeep wrangler len kazde z nich ma svoj vlastny smrnc dizajn styl a auru :yes:

rovnako aj kabina wrangleru za mna nikdy nevyzerala lepsie a zaroven je to stale to stare dobre retro ako ma byt ... inak mne sa hodne zapacil aj ten maly renegade po facelifte.... razom je z toho uplne iny krasavec a zaroven sikovny baby jeep ... a v trailhawk verzii [odkaz] s top dizlom ma aj redukcnu prevodovku co fakt konkurencia od juke alebo vitary proste neponukne .... ( hoc ja by som radsej to nove 1,3T v benzine s klasickym 4x4 bez redukcie.. proste mi tu pasuje viac mensi benzin )... aj novy compass vyzera famozne ( paci sa mi velmi a je aj dokonale posadeny ) a udajne aj hodne dobre jazdi a jeho celosvetove predaje potvrdzuju ze je aj vdaka nemu jeep opat na spravnej ceste.... takze za mna jeep to znova vali ( opat a konecne ... znova je tam kde ho chcem vidiet ) .... renegade, compass, cherokee, grand cherokee, wrangler, aj "cinsky" grand commander... vsetko su to za mna krasne masiny ... zlate jeepy a range rovery :yes: