Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Hyundai Kona Iron Man Edition: Limitka inspirovaná superhrdinou opravdu míří do výroby

Extravagantní SUV Kona inspirované Iron Manem se nám ukázalo již před časem. Až nyní jsme se ale dozvěděli, že toto auto skutečně půjde koupit.
Zpět na článek
26. 7. 2018 23:41
Re: Nelíbí
Víte jak se říká sto lidí sto chutí. Řekl bych, že Hyundai ví co dělá a, že si tahle verze své oblíbence určitě najde. Za mě je klasická Kona taky nejhezčí,ale tohle není úplně špatný nápad ;-)
Avatar - Twingo
21. 7. 2018 00:46
Nelíbí
Jsem opravdu jediný komu se tahle edice ale opravdu nelíbí. Vypadá to jako by si to někdo doma polepil samolepkami. Klasická Kona je fajn (zvlášť v té zelené barvě. Ta jí sedí) ale tahle edice je fakt už moc.
20. 7. 2018 23:35
paráda
No to je prostě naprsostý luxus. Hyundai mě nepřetává překvapovat a tohle je teda sakra pěkný kousek. Každopádně bude určotě hodně úspěšné.
20. 7. 2018 20:16
Re: uspech kony
Jasně,má a bude mít úspěch.Hyundai pořádně šlape..i30 N,fastback,N line,teď tahle Kona..možná na úkor Kii.
Avatar - bystron
20. 7. 2018 19:43
Re: uspech kony
Ale prd, Hovan nebrat :no: Pan Kolman se s Burešem snad jednou odstěhuje do těch jeho Nošovic ať se vydovádí a nemusí tu být pořád takové prasárny. Už jste s tím trapní 8-s
Avatar - 3_diamanty
20. 7. 2018 16:26
uspech kony
v eu aj vo svete nespochybnujem... tento typ aut proste frci vsade ... ale za podobne peniaze za mna niro je podstatne u mna praktickejsie a krajsie auto a vidim hned niekolko dovodov preco niro a nie konu ( ale je to len moja volba ) ... a kebyze slo vyslovene o 4kolku ( tu niro nemoze superit ) tak v cene kony 4x4 ( bohuzial kona ma 4kolku len v totalnej plnke .. u nas nepredajne auto v tej cene ) mame uz kludne 4kolkovy compass a to je zase kusok iny level ... ale stejne kona pofrci predpokladam v eu hlavne s litrovym zakladom ako stylovka pre mladych ktori sa chcu odlisit a praktickost zase az tak vazne este stale neberu... ( to pride u mnohych az s vekom ) :yes: