Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: SUV-kupé značky Cupra je na světě! A vypadá pořádně naštvaně

Sítěmi koluje fotografie ostře střiženého SUV-kupé. Snímek je sice nevalné kvality, ale téměř jistě můžeme říct, že jde o nový model vznikající pod samostatnou značkou Cupra.
Zpět na článek
7. 9. 2018 06:19
Pokud člověk zapojí...
...mozek, pak se dívá na novou generaci Leonu se znaky umělého brandu Cupra v jakési Cross verzi.

To je celá story.
6. 9. 2018 18:17
Re: vypadá moc dobře, ale
Pokud by ti byl můj názor "volnej", tak nereaguješ...

S Leonem Cupra problém nemám, podle mě se Leon současný generace dost povedl a to i kombík. Cupra je u Leona sportovní výbava a motorizace, taková třešnička na dortu a tak to má být.

Samostatný model je jen zoufalý pokus, jak vytáhnout víc peněz z kapes zákazníků a to neklapne ;-)
6. 9. 2018 15:50
Re: Cupra / DS / Genesis ...
Toyota sa pritom popálila iba na mene Auris a už sa rýchlo vracia ku Corolla!
P.S. Velikášstvo Citroenu a jeho DS: Vždy je jednoduchšie škrtnúť model a nie dlho a draho budovanú značku o ktorej potom píše celý svet.
6. 9. 2018 15:45
Re: Ne
PC shop ponúka: CupRa - medený chladič v rámiku! ;-)
6. 9. 2018 15:41
Už tradičné medové motúzy Seatu ...
.. pŕŕŕ, čakajte! - a hlavne nekupujte konkurenciu. A potom na trh šupnú akýsi odvar za kopu peňazí!
Avatar - skejpa
6. 9. 2018 10:22
Cupra / DS / Genesis ...
Proč se všichni tak děsně bojí označit ta auta za vlastní ? Je to Seat nebo není ? Je. Tak v čem je problém ? To samé Citroen alias DS. Je to pořád jen Citroen...
6. 9. 2018 10:03
Re: vypadá moc dobře, ale
První model divize cupra nebude jezdit se znaky Seatu, tudíž se nebude jednat o Seat, to je prostá úvaha.

No já ti tvůj názor neberu, je mi volnej ;-) máme svobodu slova >:D

To si piš, že se zákazníci najdou, typuji minimálně trochu nad mega že si za to řeknou. Když si vezmu že současný leon cupra si na nezájem nestěžuje a po Cupře R se jen zaprášilo, racionálně smýšlející lidi totiž zajímá produkt a cena(a tento poměr bude pořád dost dobrej, možná i lepší), nikoli že je to nová značka, za to se není proč stydět, to majitelé tuctovek asi nikdy nepochopí a pořád budou nad cuprou štěkat.. To že to bude "nová" značka(pro každého velmi dobře zařaditelného jména) právě řadu lidí přiláká, lidí co se budou chtít odlišit, pro ně to bude atraktivní auto, vždyť cupra bude vyrábět podstatně méně aut než takový Porsche. Zahlédnout Cupru v Česku bude možná vzácnější úkaz než vidět rysa na Šumavě >:D

To je ode mě ke Cupře vše, skvělej počin :yes:
6. 9. 2018 09:45
Ne
Ne, tohle není pěkný. Vypadá to, jako v PC sféře notebooky a počítače tzv pro hráče. Otřesný logo, barevnost a tvary se to snaží tvářit jako vesmírná loď kreslená kulturistou na kokainu. Proč VW nezkusí zaměstnat někoho, kdo kreslí tužkou a ne pravítkem?
Tohle je auto pro 17letého "pařana", který si vydělává, jako profesionální hráč PC her a chce aby jeho auto vypadalo stejně, jako jeho "komp". Tohle si normální člověk s elementární dávkou estetického cítění nikdy nekoupí. On i název Cupra zní jako chladící podložka z "tuning PC shopu", nebo něčeho takového. Ale třeba je to záměr.
6. 9. 2018 09:01
Re: vypadá moc dobře, ale
overnight, ten kto jazdí ako pako plyn-brzdy, tak nech si tam domontuje ventilátory!
6. 9. 2018 08:44
Španělský Japonec?
Nebýt toho LEDkovýho "podpisu", tak bych jako první tip řekl, že je to Infiniti. Celkově je takové zakulacené - bublinoidní, jak dělají (hlavně) Japonci, zvlášť v kontrastu s ostře řezanými, až hranatými (nejen) koncernovými bezpohlavními škatulemi.
Za mě..proč ne... :yes:
Avatar - kaa
6. 9. 2018 08:43
Re: vypadá moc dobře, ale
Asi tak. Zatím jsou to pouze umě vylisované plechy. Důležitější bude to, co dají pod ten plech, kterému se říká kapota.
5. 9. 2018 22:06
Re: vypadá moc dobře, ale
Cupra = Seat, nic víc, nic míň ;-) A to že bude stát milion, na tom nic nezmění a pokud bude chtít někdo tuhle částku za to dát, budiž mu přáno. Ať si to užije, já si za svoje peníze taky koupím, co budu chtít.

Já nehodnotím tvou garáž, ty se nestarej o tu mou. Píši jen svůj názor na uměle vytvořenou značku bez historie a image. Navíc když SUV vydává za sportovní auto...

Cupru beru jako sportovní výbavu Seatu...
5. 9. 2018 21:44
Re: vypadá moc dobře, ale
Ne nemyslím tím suv od Seatu, myslím tím suv od Cupry, Seat je pro masy a tohle vozítko od Cupry je jen začátek, Cupře dovolej to co by Seatu nikdy nedovolili. Že je to suv se ani nedivím, viz Porsche a suv.. kapitola sama pro sebe. Tak můžeš si to považovat za blábol roku, je mi to víš kde >:D Cupra bude výrobce sportovních aut a tak tu značku řadím pod Porsche, jasně že jí nebudu stavět na rovinu Porsche >:D jako nevím co řešíš.. o tvým negativním postoji k Seatu vím takže mě to ani nepřekvapuje co píšeš.

Jinak docela vtipný prohlášení o plechovce vzhledem ke tvému vozovému parku >:D na tvým místě bych byl pomlčel a to se tě nechci nijak dotknout jen mi to přijde dost směšný.

Já jezdím Mazdou 6, taky žádná prémie, to se nad tebe nepovyšuju, ale nikdy bych netvrdil o suv Cupra o autě který bude stát kolem mega, že je to plechovka, to mi přijde za hranou jako. Až budeš mít v garáži Porsche tak tvrď, že Cupra je plechovka ;-)
5. 9. 2018 21:30
Re: vypadá moc dobře, ale
Ryze sportovními auty myslíš SUV od Seatu? To si děláš srandu, že? A tuhle plechovku od uměle vytvořené značky navíc poziciovat pod Porsche, to je na blábol roku >:D
5. 9. 2018 21:01
Re: Jaké kupé?
Značka R? to by znělo blbě.. Cupra zní líp >:D
5. 9. 2018 20:58
Re: vypadá moc dobře, ale
To bych netvrdil. Ono to není tak jednoduchý jak se to někomu zdá být.. Za prvý otázka je co vw Seatu dovolí a nedělejme si nějaký iluze, moc toho není a pak si ještě soudruzi z vw pokrytecky pronesou velkohubý prohlášení o Seatu a Alfě.. když Seata vždycky brzdili prakticky ve všem, aby se náhodou nestalo, aby byla nudná Wolfsburská modla ve stínu. Takže tudy cesta nevede a můžeš poděkovat vw. A za druhý existujou lidi, kteří trpí seatkomplexem a ti si seat prostě nekoupí, protože je to pro ně "jenom" seat žejo mohlo by to být auto jaký by chtělo.., takže řešení je sportovní značka Cupra a Cupra je něco co v koncernu vw není, pod Porschem už není žádná jiná značka, která by vyráběla ryze sportovní auta. Je to dobře pojatý a chtělo to velkou kuráž tohle uskutečnit, taky jsem byl ze začátku skeptickej k tomuto konceptu a pak mi došlo, že myšlenka je to správna, ale nikoli ani tak pro Seat, ale především a hlavně přínosná pro vw.
neregistrovaný "SR20"
5. 9. 2018 20:06
Máte tam chyby
Napísané je kupé, na obrázku 5 dverové auto.
To nemáte oči?
5. 9. 2018 19:46
Re: vypadá moc dobře, ale
Paradoxní je, že kdyby takhle vypadaly Seaty, nepotřebovali by další pseudo značku :))
5. 9. 2018 19:23
Re: Jaké kupé?
Souhlas. Další brand je fakt nesmysl. Asi Seatu stouply peníze do hlavy a neví co s tím. Pak ještě přijde VW a bude chtít dělat značku RS a R. Myslím, že Cupra jako sportovní verze civilních Seatů je dostatečná. Kdyby ještě od koncernu vyžebrali nějaký pořádný motor....
5. 9. 2018 19:11
Jaké kupé?
Nevím, ale já na té fotce žádné "kupé" nevidím, vždyť zadní část střechy nijak zvlášť neklesá. :-O
P.S. To logo Cupry je fakt děsné a ani ta "měděná" barva se mi vůbec nelíbí. Celý tento projekt mě připadá podivný, mnohem víc se mí líbilo, když byla Cupra pouze atraktivní označení ostrých verzí běžných Seatů...
5. 9. 2018 17:37
Re: zatiaľ dobré
souhlas logo je fajn a měděná mu sluší
5. 9. 2018 17:37
vypadá moc dobře, ale
takhle stejně vypadat nebude tak je to jedno.. kéž by tam aplikovali alespoň ty masivní průduchy na chlazení brzd.
5. 9. 2018 17:03
V Číně by se to chytit mohlo
Vypadá to jako SUV jakékoliv čínské značky, tj nic moc... ;-\ To logo je vážně děsný...
5. 9. 2018 16:59
Re: ...
rozhodne to budú mať ťažké, ale ds urobilo vážne chyby, tie by opakovať nemuseli
5. 9. 2018 16:57
zatiaľ dobré
tak pekné, zatiaľ sa viac povedať nedá, mne sa páči aj logo
Avatar - VDC
5. 9. 2018 16:56
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.